![]() |
Quote:
Szívem szerint rátenném a maluszt, MF-ként akkor is feleannyiba kerülne nekik ezután, mint eddig. |
Én is malusz párti vagyok. Mármint hogy maradjon meg.
|
egy magadra hato infoszerzo varinál nem értem miért kéne malusz ?
elég beteges hogy egyesek attol félnek hogy majd ettol elonybe kerul akárki is :) legyen egységes azt kezitcsokolom ha valakit annyira zavar hogy egy magadra hato infoszerzonél nem kapnak az orik extra maluszokat az inkább keresse fel a pszihiáterét hátha kiotlenek valamit :P novelik a gyogyszeradagját vagy akármi :D |
Quote:
|
Quote:
es tényleg pszihiáterhez kéne járnia annak aki szerint ez egy nagyon fontos dolog hogy egy infoszerzo varira, ami konnyitesnek van szánva járjon malusz |
Quote:
Nem arról beszélünk, hogy KAPJON-E maluszt, mert ez jelenidő, VAN malusza. |
Quote:
senki nem is javasolt olyat hogy szuntessuk meg a maluszokat az adott fajoknál de hogy egy kedvezményre kiterjesszuk e.... arra fel irtam le a véleményem vagy ez is csak olyan topik ahol beszélunk a levegobe kedvezményrol azt jon pár okos es megvétozza mindenféle hulyeségre hivatkozva ? |
Quote:
Ha nem 4%-ba kerül neki, hanem 2%-ba, akkor kapott kedvezményt. Ezt nem érzem levegőbe beszélésnek. |
Quote:
már mindjárt nem 1%-al tobb hanem 100%-al tobb maluszrol beszélunk (a masikhoz képest, adott varázslatnál) de ahogy látom folosleges is rola beszélni majd vagy megszokunk vagy megszökünk... ahogy szokták mondani |
Quote:
Ha jobban belegondolok, az lenne csak az igazi kiszúrás, ha a varázslásban kevésbé jártas (malusszal rendelkező) fajok TÖBB KEDVEZMÉNYT kapnának, mint a profi varázsló fajok: míg mások 2% kedvezményt kapnak, addig ők 3%-ot. Brrr ez egyre kevésbé tetszik. |
All times are GMT +1. The time now is 20:06. |