Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ki mennyire utálja Ildeet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4382)

Ildee 10-12-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266755)
Rühellek, mert ezzel a sok topicnyitással akarsz előtérben maradni, mert amúgy a kutya sem foglalkozna Veled...

Hat ez igy nem igaz, valahol fel kell tenni a kerdeseket is.
Es Te nem szoktal topicokat nyitni?

Andrew 10-12-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266751)
De miért? Kifejtenéd?

Én a deviáns viselkedésre tippeltem volna...
Ez valami teszt/kísérlet szeretne lenni? (Annak még elmenne :p)

Ildee 10-12-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266759)
Én a deviáns viselkedésre tippeltem volna...
Ez valami teszt/kísérlet szeretne lenni? (Annak még elmenne :p)

ezt mire érted?
szerinted nem vagyok eléggé szocializálódva?

Pool 10-12-2010 13:25

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266758)
Hat ez igy nem igaz, valahol fel kell tenni a kerdeseket is.
Es Te nem szoktal topicokat nyitni?

Általában akkor nyitok, ha javaslatom, ötletem van a játék javítása, játszhatósága érdekében.
Mindenért, ami csak eszembe jut, nem nyitok, de most már fogok. Engem is érdekel sok minden, amit nem látok (csoportok alján a heki, létszám, csoportok teteje, ahol nemvok).

Ildee 10-12-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266765)
Általában akkor nyitok, ha javaslatom, ötletem van a játék javítása, játszhatósága érdekében.
Mindenért, ami csak eszembe jut, nem nyitok, de most már fogok. Engem is érdekel sok minden, amit nem látok (csoportok alján a heki, létszám, csoportok teteje, ahol nemvok).

Hat emlexem regebben nyitogattal te is egy csomo topicot, melyeket vegul Ati zarolt le. Az mi volt? Feltunesi viszketegseg?
Mostantol mindenki aki topicot nyit az bizonyara ebben szenved. Az hogy felvetettem par temat ami engem erdekel, nem hinnem hogy idesorolhato.

Ildee 10-12-2010 13:27

De ha nem tetszik akkor tilts le.

Ati 10-12-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266767)
Hat emlexem regebben nyitogattal te is egy csomo topicot, melyeket vegul Ati zarolt le. Az mi volt? Feltunesi viszketegseg?
Mostantol mindenki aki topicot nyit az bizonyara ebben szenved. Az hogy felvetettem par temat ami engem erdekel, nem hinnem hogy idesorolhato.

Ildi: nyilván arra utalnak most sokan, hogy egy év teljes hallgatás után visszatértél, a mostani fórumozók nagyrésze nem is ismer, és azzal nyitsz, hogy ki mennyire utál. Ez egy elég nehéz kérdés olyan közegben, ahol nem is ismernek, és nem biztos, hogy az ismerkedésnek ez a legjobb módja, hogy megkérdezed, hogy ki miért utál.

Remedy 10-12-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266770)
Ildi: nyilván arra utalnak most sokan, hogy egy év teljes hallgatás után visszatértél, a mostani fórumozók nagyrésze nem is ismer, és azzal nyitsz, hogy ki mennyire utál. Ez egy elég nehéz kérdés olyan közegben, ahol nem is ismernek.

De ahogy nezem, jo uton halad afele, hogy legyen letjogosultsaga a topicjanak. :)

Ildee 10-12-2010 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266770)
Ildi: nyilván arra utalnak most sokan, hogy egy év teljes hallgatás után visszatértél, a mostani fórumozók nagyrésze nem is ismer, és azzal nyitsz, hogy ki mennyire utál. Ez egy elég nehéz kérdés olyan közegben, ahol nem is ismernek, és nem biztos, hogy az ismerkedésnek ez a legjobb módja, hogy megkérdezed, hogy ki miért utál.

Hat szerintem azert eleg sokan emlekeznek ram ahhoz hogy ezt megtudjak itelni.

Andrew 10-12-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266763)
ezt mire érted?
szerinted nem vagyok eléggé szocializálódva?

Mindenféle értelmes előzmény nélkül előrukkolsz ezzel az értelmes témával, aminek az öncélú kötekedésen kívül nincsen semmilyen értelmes célja.
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket (mondjuk ez egy picit grammar nazi-ság :D), illetve a 'hat/hát'-as téma is...)

All times are GMT +1. The time now is 08:56.