![]() |
Quote:
|
A helytartóra még most is azt mondom, hogy kétes... Elkezdtem csinálni, de a wap sajátosságai miatt szerintem ez több kárt fog okozni, mint ami haszna lenne... Ha a fórumon elküldesz egy 2 nappal előbbi beírást újra, nagy ügy, senkit nem fog zavarni. De ha véletlenül egy régi helytartóbeállítást mentesz el, no az már fájdalmasabb lehet...
|
Quote:
|
Quote:
Az eddigi változtatásokat köszi. |
Nekem meg egy szovetsegbe jelentkezes, kilepes, es szovetseg fontos esemenyei hianyoznak. (esetleg szovetseges orszag gombje/tanacsadoja).
|
Quote:
|
Quote:
|
No, bekerült egy helytartó is, azzal a megjegyzéssel, hogy "fokozott figyelmet igényel!!!", és ezt tessék valóban komolyan is venni!
A wap sajátossága, hogy ha egyszer betöltöttél egy oldalt, akkor azt újratöltve ugyanazt fogja behozni. Akkor is, ha már időközben az nem a valós oldal! Vagyis minden további nélkül behozhat egy napokkal előbbi beállítást. Mielőtt elmented a wapos változtatásokat, ellenőrizd végig AZ ÖSSZES beállítást, hogy valóban úgy vannak-e beállítva, ahogyan szeretnéd! És mivel ez most vadiúj dolog, amit wap hiányában nem is tudok normálisan tesztelni, mielőtt kipróbálod, jegyezd meg a beállításaidat, és éles állítás előtt web-közelben próbáld ki, hogy működik-e. Ha nem, akkor webről állíts vissza mindent! Miután kipróbáltad, ellenőrizd weben, hogy tényleg az lett-e, amit szerettél volna! És még képzeljen ide mindenki sok halálfejet, villámokat, radioaktív jelzéseket, és minden egyebet, amiből arra lehet következtetni, hogy vigyázz, mert ez most simán elszúrhatja a beállításaidat! |
Kipróbáltam, elég sok mindent átállítgattam, aztán megnéztem weben és sikerült jól elmentenie.
Egy dolog picit hibás: A vari felrakásnál a beállított értékeket nem írja be, pl hogy melyik varit hány körre rakom fel. A többi eredetileg mentett értéket mindent betöltött de ezt nem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |