Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   WAP bővítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4347)

Fefe013 10-18-2010 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267646)
Kérnék egy Intéző-tesztelést! :)

Nálam is működött délután, csak kicsit meglepődtem, mert csak legörgettem amennyit szoktam, h távolozzak, és nem a varázslatokban kötöttem ki...:)

Ati 10-18-2010 20:36

A helytartóra még most is azt mondom, hogy kétes... Elkezdtem csinálni, de a wap sajátosságai miatt szerintem ez több kárt fog okozni, mint ami haszna lenne... Ha a fórumon elküldesz egy 2 nappal előbbi beírást újra, nagy ügy, senkit nem fog zavarni. De ha véletlenül egy régi helytartóbeállítást mentesz el, no az már fájdalmasabb lehet...

Merengő 10-18-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267661)
A helytartóra még most is azt mondom, hogy kétes... Elkezdtem csinálni, de a wap sajátosságai miatt szerintem ez több kárt fog okozni, mint ami haszna lenne... Ha a fórumon elküldesz egy 2 nappal előbbi beírást újra, nagy ügy, senkit nem fog zavarni. De ha véletlenül egy régi helytartóbeállítást mentesz el, no az már fájdalmasabb lehet...

Ati szerintem a helytartó annyira nem fontos, ha úgy gondolod, inkább hagyd ki

J.Ati 10-19-2010 00:41

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 267662)
Ati szerintem a helytartó annyira nem fontos, ha úgy gondolod, inkább hagyd ki

Szerintem is!
Az eddigi változtatásokat köszi.

Remedy 10-19-2010 16:33

Nekem meg egy szovetsegbe jelentkezes, kilepes, es szovetseg fontos esemenyei hianyoznak. (esetleg szovetseges orszag gombje/tanacsadoja).

Ati 10-19-2010 16:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 267710)
Nekem meg egy szovetsegbe jelentkezes, kilepes

Ezek semmiképp nem olyanok, amit a buszról kellene elintézned.

BimmBimm 10-19-2010 16:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 267710)
Nekem meg egy szovetsegbe jelentkezes, kilepes, es szovetseg fontos esemenyei hianyoznak. (esetleg szovetseges orszag gombje/tanacsadoja).

A szövetség fontos eseményeinek én is nagyon örülnék!

Ati 10-19-2010 18:26

No, bekerült egy helytartó is, azzal a megjegyzéssel, hogy "fokozott figyelmet igényel!!!", és ezt tessék valóban komolyan is venni!

A wap sajátossága, hogy ha egyszer betöltöttél egy oldalt, akkor azt újratöltve ugyanazt fogja behozni. Akkor is, ha már időközben az nem a valós oldal! Vagyis minden további nélkül behozhat egy napokkal előbbi beállítást.

Mielőtt elmented a wapos változtatásokat, ellenőrizd végig AZ ÖSSZES beállítást, hogy valóban úgy vannak-e beállítva, ahogyan szeretnéd!

És mivel ez most vadiúj dolog, amit wap hiányában nem is tudok normálisan tesztelni, mielőtt kipróbálod, jegyezd meg a beállításaidat, és éles állítás előtt web-közelben próbáld ki, hogy működik-e. Ha nem, akkor webről állíts vissza mindent!

Miután kipróbáltad, ellenőrizd weben, hogy tényleg az lett-e, amit szerettél volna!

És még képzeljen ide mindenki sok halálfejet, villámokat, radioaktív jelzéseket, és minden egyebet, amiből arra lehet következtetni, hogy vigyázz, mert ez most simán elszúrhatja a beállításaidat!

BimmBimm 10-19-2010 18:41

Kipróbáltam, elég sok mindent átállítgattam, aztán megnéztem weben és sikerült jól elmentenie.
Egy dolog picit hibás:
A vari felrakásnál a beállított értékeket nem írja be, pl hogy melyik varit hány körre rakom fel. A többi eredetileg mentett értéket mindent betöltött de ezt nem.

Ati 10-19-2010 19:01

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 267729)
Egy dolog picit hibás:
A vari felrakásnál a beállított értékeket nem írja be, pl hogy melyik varit hány körre rakom fel. A többi eredetileg mentett értéket mindent betöltött de ezt nem.

Üresen hagyja, vagy mi történik vele?

All times are GMT +1. The time now is 08:42.