![]() |
Quote:
Szeretem az állandóságot, a mostani 9 tagért megtennék bármit, amit csak lehet és úgy gondolom, ők is értem... Ebbe beletartozik az is, hogy ha úgy látom, nincs esély, akkor mérséklem az őket érhető károkat, ahogy csak tőlem telik... Nekem erről szól a klánunk... |
Quote:
|
Quote:
De majd csak rájövök... |
Quote:
a dragon két pofon után is létezik és játszik, a pékek pl az első után földre kerültek. hogy megtartsd a játékosokat két hatalmas ütés után, azért tudnod kell vezérként helytállni. |
Quote:
Gondolom, pár tagot Te is ismersz, őket nem kell bemutatnom. Akiket esetleg nem, azokról meg elmondhatom, nem azért kerültek be, mert megtetszett a nevük/számuk/szövegük. Mindenki alulról indulva érte el, ahol most áll körülöttem, csupán a legnagyobb tagunkat örököltem meg Venéktől :) Számomra mindegyik bizonyított eleget. Természetesen szeretem a nyugalmat, de ha úgy adódna, akkor eléccakáznánk, mint régen. Na, de ez a topic ne az én klánomról szóljon, ezért mivel én érdemben nem tudok a BD-hoz hozzászólni, itt be is fejezem az írdogálást... |
Quote:
|
Quote:
Addig is elirkáljuk a tekit egy kupacban :) Nah, de tényleg beszéljetek inkább a BD-ról, én ki is léptem innen...:) |
Quote:
és ezek csak a legalapvetőbb dolgok |
Mi koze van Poolek klanjanak a Szkarabeuszhoz? :)
|
Quote:
eredetileg ***Reményhozók*** volt, még Silleberék csinálták, én oda léptem be, aztán mindenki kilépett nyáron, hogy pihiznek őszig, azóta is pihennek (ugye, Fegya? :D), utána jöttek Arwylék, majd ők is ki, azóta ***Furiánok***, kb 2 éve állandó tagokkal... néha Bubba ugrik be fordulni :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:57. |