![]() |
Quote:
Ha meg viharral magy akkor hisztizik, eh kiérti ezt.:D |
végig böngésztem ezt a néhány hozá szolást.......................
mivan bazz?......... nem mertek, vagy nem tudtok jáccani????????? leszabályoznátok a tolvakt, a varit, a hadis meg hagygy mennyen...ugy gondolom, aza néhány ember aki ezen a jáccin kiizzadta hogy mi is jácchassunk, nem 1 perc alatt találta ezt ki. én személyx szerint ugy gondolom akinek ez nem teccik , jáccon mást......................... bármilyen radikális változtatás a játék élménytre menne rá......... szerintem. nem értek hozzá.........igy szoktam meg, igy jáccom, és igy is szeretném jáccani, azé. h. bebizonyitsam néhány embernek, hogy nemcsak 200 hekin áll a világ a kezdők lerablásábol.................. csumpi mindenkinek Apa |
érdekes volt olvasni a hozzászólásokban az "életszerű" szót egy olyan játékkal kapcsolatban, amiben varázslókkal különböző varázslatokat lehet csinálni pl. ez életszerű? sztem a különböző katonai egységek mostani lehetőségei egyensúlyban vannak, de ha véletlenül mégsem így lenne, akkor meg így szoktuk meg.
|
Apa, valamit félreolvastál, nem terveztük leszabályozni a tolit v. a varit...
|
Kérdés a wapos hozzáférésről
Hali!
Kérdezném, a wapos hozzáférést lehetne-e fejleszteni? Nincs hozzáférés a karavánhoz, a szövetségi eseményekhez, az 1-ban a raktárhoz, ami sztem elég fontos lenne. Ha toli, vagy vari akciót indítok, végig kell görgetnem az egész menülistát, hogy újra lophassak/varázsolhassak, és ez nagyon lelassítja. Nem várom, hogy olyan gyors legyen, mint a PC, de legalább gyorsabb, mint most. |
Bocsesz, ezt nem ide kellett volna írnom!:) Elnézést!:)
|
Quote:
Segítek ha alapanyagot nem is de a drágaköveket és fegyvereket nem hagyták ott nekik az tuti, és sztem volt rá példa a történelemben, mert a fém sokáig nagyon értékes volt és ritka dolgonak számított:p |
szerintem ez a játék egy kezdőnek így is elég nehéz,ha nincs közvetlen segítője.mármint az elindulás is elég körülményes:(
|
Quote:
Így közelharcban (értsd ha 2 körön belül van a tolis/varis) ők a jobbak... Ha meg messzebb vannak, akkor meg mindegy. |
Nyersanyagról beszéltek és szerintem a fegyver és a drágakő nem nyersanyag. Egyébként meg nem értem, hogy nem fogjátok fel, hogy szándékosan találta ki így Attila a játékot? Hogy ne legyen univerzális egység, hogy pl a katonák ne legyenek jók mindenre, hogy a legerősebb országnak is meglegyen az Achillész sarka.
Ez egy szépen kitalált kő-papír-olló játék. Abban sincs olyan, ami mindent legyőz, ide se kell :) Szerintem. |
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |