Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elfogadható vs Nem elfogadható orinév (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4255)

Pool 06-20-2010 00:11

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256556)
De biztos vagyok benne, hogy az a két zsidó ismerősöd nem regelne olyan nevű országot, hogy Zsidó Világuralom.

Biztos nem, mert nem játszanak... :)

Cigány világuralom
Katolikus Világuralom

Van itt ilyen név is, de gondolom a Pápát és Győzikét csak nem bántjuk :D

Redback 06-20-2010 00:15

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256557)
Biztos nem, mert nem játszanak... :)

Cigány világuralom
Katolikus Világuralom

Van itt ilyen név is, de gondolom a Pápát és Győzikét csak nem bántjuk :D

Sorszámból ítélve, szerinted miért regelték az országokat?

Pool 06-20-2010 00:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256558)
Sorszámból ítélve, szerinted miért regelték az országokat?

Támadnak a papok? :eek:

Redback 06-20-2010 00:19

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256559)
Támadnak a papok? :eek:

Azért, amiért a Sátánista Világbirodalmat... Bár az törölve lett, pedig a sátánizmus is egy vallás, de mennie kellett. Az izraelita vallás maradhatott...

Kutyuleee 06-20-2010 00:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256555)
Azért vhol elgondolkodtató, hogy felnőtt embereket ennyire felzaklat egy JÁTÉKban egy ország neve :)
Legalább van miért ütni...:)

Még vmi és részemről ennyi:

Elítélem, amit tesznek a zsidók az "országuk" környezetében, de ettől még nem fogok gyűlölködni, ahogy páran teszik. Van 2 zsidó származású ismerősöm, nem is tudnék a szemükbe nézni. Ők is szomorúak, hogy Izrael ezt műveli és akkor már minden zsidót egy kalap alá vesznek.
Pedig sztem nem kellene, mert akkor nem leszünk jobbak a náciktól vagy bármelyik olyan néptől, akik tömegeket írtottak/írtanak ki mert "volt rajta sapka/nem volt sapkája"...

Pool egyetértek teljesen veled. viszont itt a név választás tudatos provokáció volt, nem tudom nézted-e a belső fórumot.a srác csak annyit irt hogy shalom meg hogy a újra mozgolodnak a gójok. ezt megcsinálta 2-3x és nem irt hozzá semmihez a fórumon, amig vki erre nem reagált, akkor pedig rögtön elkezdett rasszistázni... Én ugyanúgy letojom a nevét ahogy te, de megértem és egyetértek a felháborodott emberek tömkelegével is,mert az ország tulaja bizonyitotta,hogy provokálni akar.

Vhogy ezt a melegfelvonuláshoz tudnám hasonlitani. Semmi problémám nincs a homokosokkal amig esetleg engem nem probálnak megkörnyékezni, de amikor minden évben magamutogatva provokálják a jóizlésü embereket egy felvonulással,akkor viszont bennem is felmegy a pumpa. mert köze nincs az egésznek a jogegyenlőségi küzdelemhez, vagy bármi fenkölt dologhoz amit mondanak olyankor.

Pool 06-20-2010 00:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256560)
Azért, amiért a Sátánista Világbirodalmat... Bár az törölve lett, pedig a sátánizmus is egy vallás, de mennie kellett. Az izraelita vallás maradhatott...

Red, Téged ez ennyira zavar?
Most őszíntén, kivel volt több "gondod" eddig?
Zsidóval vagy magyarral?
Persze, aki zsidó, még lehet magyar is, de remélem érted...

csabi 06-20-2010 00:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256560)

az az ország annyira izraelita, mint én buddhista. egy mezei provokátor és sokan bedőlnek neki.....

Redback 06-20-2010 00:23

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256562)
Red, Téged ez ennyira zavar?
Most őszíntén, kivel volt több "gondod" eddig?
Zsidóval vagy magyarral?
Persze, aki zsidó, még lehet magyar is, de remélem érted...

Látod ez jókérdés, de elmondom a véleményemet erről mindenkinek privátban, mert nemhiszem, hogy ide való.

Pool 06-20-2010 00:23

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 256561)
Pool egyetértek teljesen veled. viszont itt a név választás tudatos provokáció volt, nem tudom nézted-e a belső fórumot.a srác csak annyit irt hogy shalom meg hogy a újra mozgolodnak a gójok. ezt megcsinálta 2-3x és nem irt hozzá semmihez a fórumon, amig vki erre nem reagált, akkor pedig rögtön elkezdett rasszistázni... Én ugyanúgy letojom a nevét ahogy te, de megértem és egyetértek a felháborodott emberek tömkelegével is,mert az ország tulaja bizonyitotta,hogy provokálni akar.

Vhogy ezt a melegfelvonuláshoz tudnám hasonlitani. Semmi problémám nincs a homokosokkal amig esetleg engem nem probálnak megkörnyékezni, de amikor minden évben magamutogatva provokálják a jóizlésü embereket egy felvonulással,akkor viszont bennem is felmegy a pumpa. mert köze nincs az egésznek a jogegyenlőségi küzdelemhez, vagy bármi fenkölt dologhoz amit mondanak olyankor.

Két fórumra kap automata meghívót, ki kell zárni és kész, ha zöldel, akkor meg le kell tiltani...
Meg persze ütniütniütni a játékban :)

Tsobi 06-20-2010 00:29

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256565)
Két fórumra kap automata meghívót, ki kell zárni és kész, ha zöldel, akkor meg le kell tiltani...
Meg persze ütniütniütni a játékban :)

Kard-szárnyú lepke (#442288) kizárta a fórumról Zsidó Világuralom (#624398) országát.

Admin (#0) , 2010-06-20 00:23:48

All times are GMT +1. The time now is 16:43.