![]() |
Eddig szépen kitárgyaltátok, hogy melyik faj mennyire jó tolisnak. Annyit tennék hozzá, hogy a 4-2 szinten MF tolisnak szerintem csak az elf és a gnóm alkalmas.
Minél nagyobb a hekiszám, annál inkább nő a jelentősége a katonai védelemnek. Nagyobb hekin az ember és félelf nem tudja megvédeni magát, a gnóm és az elf pedig símán megvédi magát. A gnóm nem tud tekizni, viszont nagyon jól meg tud élni nyersanyag lopásból... |
Hát, igen...Fegya Te már tapasztalatra építesz :) Sajnos nekem az nincsen...csak a számok és az 5. szint...
Az elfnek tenyleg eleg nagy tud lenni a védelme, így alkalmas lehet arra, hogy ne dupla sereggel üssék le...vagy ha leütik egy szimpla sereggel, relative olcson vissza tud fedezni..viszont top10%-ba nem tud menni termelni, csak tovabbhaladasra jo...Bar, tenyleg eleg szepen ki lett vesezve a tema, szerintem is :) |
Quote:
|
Quote:
Tehát marad a kötekedés :D Amit Láma is elmített: a távolságok mind tolinál, mind varinál csak a védelemben erősítenek. (azért írom le, mert Láma kérdésként írta csak) |
Quote:
|
Azt tényként írtad, és igazad van :) (ha rosszul írtad volna, nem hagytam volna ki ;) :D )
|
Hali :)
Szerintem nehéz eldönteni, hogy éppen melyik faj a legjobb valamiből. Ezért talán az a faj a legjobb, ami bármikor alkalmassá tehető bármire, és ez a gnóm. |
Quote:
pedig ha így lenne akkor télleg a gnóm lenne a legjobb |
Quote:
|
Quote:
Azaz a kis területű tolik élete a tekercslopás, feljebb már nyers az igazi :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:33. |