![]() |
Quote:
|
Viszont, ha ugy gondolod, hogy ez kitolas az mf-ekkel (pedig nem az) erdekelne, latsz-e megoldast arra a dologra, hogy barati tarsasagoknak ne kelljen felbomolniuk, csak azert, mert sokat jatszanak azzal a jatekkal, amit szeretnek. :) En a javaslaton kivul nem latok mas megoldast, es igazabol ellenkezest sem lattam az mf-ektol a topicban.
|
Quote:
Ez kb ket dologra sarkallja oket: 1. bontsak szet a szoveseget, szovinkent egy 9-essel. 2. hagyjak abba a jatekot. Plusz ugy a felvetett nem letezo mf-eknek lesz konnyebb, ugye... :P (Persze ez is jobb, mint a mostani rendszer) |
Es akkor azt meg fel sem vetettem, hogy ez a rendszer a harcokat gatolja. (ami gondolom nem cel)
Hiszen ket szovetseg, amiben van akar egy 9 szemelyisegu orszag, egesz egyszeruen nem fog egymassal harcolni, mert ha harcolnanak, sosem lepne az egyik sem az adott csoportbol. Egesz egyszeruen mindig a 9 szemes lenne leutve az elso helyrol. |
Quote:
Nem, egyáltalán nem lesz könnyebb így sem az mf-eknek, de Ati nem is nekik akar könnyíteni, hanem nem akar könnyíteni a szövetségeseken. Most őszintén melyik a jobb, ha Ati nem igazán akar a nagy személyiségeseken segíteni? - éveket töltötök egy fordulással - szétbontjátok a szövetséget - esetleg mindannyian eltöltitek a kötelező 1 helyen a 336 kört, és így kb 1,5-1,8k kör múlva léptek Én a 3. megoldást választanám, vagy a láthatatlan 4. megoldást, miszerint a játékot abbahagynám. |
Quote:
Amugy valoban cel, hogy a regi jatekosokat az abbahagyasra sarkalljuk? Ati egyelore annyit irt, hogy az mfnek igy nehezebb lenne, csak nem vette figyelembe, hogy ilyen mf marpedig nincs, mert egyszeruen eletkeptelen a pontlista felso reszeben az mf fentebbi szinteken. |
Meg egy kiegeszites, ami eszembe jutott:
Szerintem az nem normalis, hogy egy kis kilences+-nak olyan szovetseget kelljen keresni, amiben nincs nagy kek szam, majd ha veletlen valaki eleri ott is, akkor azt rugjak ki. Azaz miert kellene, hogy lassabban haladjon egy 10-es egy 9-es meg 2db 7-es, mint egy 9-es es 3 8-as? (Akik kov korben mar 3.5 evente tudnak majd szintet lepni mondjuk a mostani rendszer szerint...) |
Quote:
viszont ez, ha így marad, Ati egy dolgot fog elérni ,még pedig azt, hogy a 8+ szemes régi játékosok is elmennek, miközben csak annyit kellene változtatni, hogy az első hely helyett, elég legyen az 1-4. hely valamelyike a csoportban. És ez vonatkozna szövisre és mf-re is egyaránt, ergó az mf-eket sem érintené hátrányosan. |
Teljes mértékben egyetértek Remyvel, és mint érintett ezt meg is tehetem:)
bevallom őszintén engem már az is zavar, hogy pl a 3as szinten majd 50% foglalkoztatottsággal (rengeteg ház) tudom hozni az első helyet, mert a legközelebbi célpont 10 körön felül van! |
Ha tényleg a barátság, az együtt játszás, és a játék élménye a cél, akkor regeleni kell egy új orit, a 9+ szemes orit fagyasztani, és várni, hátha meggondolja magát Ati :P
Viccet félretéve. Még szvsz van egy bő év, hogy ebből problémák legyenek, de előbb-utóbb lesznek bajok belőle. Én minden csoportban hekihez kötném a fellépést, haosnlóan, ahogy A-ban a fodulást. Annyi különbséggel, hogy a max heki X%-át kell elérni ahhoz, hogy lépni tudjon az ori. Pl.: az egy szemeseknek elég a 60%, 2 szemesnek 65%... stb. Így a 9. szemnél kell 100%, És 13 szemnél 120%, ami még mindig teljesíthető, bár ha B-ben majd lesz egy 12-13 szemes ori, ami nem sokára elképzelhető, akkor azért nem lenne egyszerű dolga. Természetesen az arány csak az én elborult agyam szüleménye. |
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |