![]() |
Quote:
Semmivel nem irreálisabb, minthogy full kp, azaz 4 milliárd arany betonbiztos levédéséhez elég a földem 0,002-d részére bankot építenem. |
Quote:
|
nem érzem megfelelő érvnek azt hogy 200hekin is ugyanannyi bank kell a lévédéshez mint 10k-n!!!
200 hekin 100 millából megcsinálod a seregcserét a legtöbb csopiban,10k hekin pedig nem elég rá még a max lé sem ezt nem ártana figyelembe venni! az ilyen 10++% bankos ötletek a max pénzhez irreális elképzelések,ha az ötletgazdák olyan magasságba játszanának nyilván nem lennének ilyen zseniális javaslataik. |
örülnék, ha azok akik ezt kiötlötték, az anarchosokat is beleszámítanák a játékba. Marhára nem egyszerű 10-20-30-40-50 országot kézben tartani.
Ellenzem az ötletet, mivel nem csak normálban van játék. |
csendben megjegyezm hogy az tény hogy lenn is 28 bank elég meg fenn is 28 bank elég hogy megvédjem a manimat. Háát ...
de az hogy %-ba kövesse az egyszerüen nem jo. Föleg ilyen 10% körül:D ha elkezdek bankot épiteni akkor miből lesz a barakk?? Ha már nagyon oda akarok nyulni a bankokhoz akkor egy olyat el tudok képzelni, hogyha nem mennek a bankok akkor ne védjen semmit se:DD de az hogy megemeljem a bankok számát azt kihagynám:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elég sok mindenre kell ebben a játékban már ígyis figyelni...még a bankokra is figyeljek? :D Lassan már olyat is vezessünk be, hogy a varik összeverekednek és nem fognak gömbözni nekem amikor én akarom, ezért biztonsági őrt is kell közéjük fogadni, akit fizetni kell körönként :D |
én is szólok, röviden annyit, hogy az ötlet nem tetszik.
hosszabban hogy teljesen marhaság. a pengeváltásokat meg élvezettel olvastam vissza:D |
Én is hozzászólok, bár már megtettem volna régebben is.
Az ötletet én sem támogatom, de nem tartom marhaságnak, hisz valahol nagyon mélyen tényleg logikus a felvetés, viszont szintén logikus és a játékmenet szempontjából nem elhanyagolható érvekkel porrá lehet zúzni azt. Meg is tették. :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |