![]() |
Quote:
Quote:
|
megnéztem mind2 orimban a 12 körre levő orikat (csopi közepén vagyok mind2-vel kb). ez kb felére csökkentené alacsony hekin (1000 alatt) a lopható orik számát. magas hekiken meg inkább növelné ezt a számot, és esetleg a tolik is szóhoz tudnának jutni az A-ban. tudom, nem csak ezen múlik... de nem lehet tudni. eddig ha 5000 hekin voltál, gyújthattad a melletted levőt, mert nem volt semmi értelme. így meg, ha 2 körre van az 5200 hekis ori...
|
Quote:
|
Quote:
Tehát könnyű valaki mellé kerülni általában, csak kicsit rá kell készülni :D |
Annyit fűznék hozzá, hogyha 3 körre felfelé ütök egy tolit 2-3 sereggel mészárlásra, és tegyük fel leölöm 3000 tolvaját, akkor mire hazaér a seregem , ő az én (vagy más) tekercseim árából újra televette a kocsmáit...
Alsóbb szinteken még durvább, nem éri meg bemenni mészárolni, mert a csatában elhullot katonák ára csak még jobban megemeli az egész tréfa költségét. Itt is hiába ütöm 4-5*, mindig televásárolja magát... Ez hadisként elég idegesítő... Pont az orkot kellene egy olyan fajnak elképzelni, akitől minden tolis távoltartja magát (és az asztalnál sem böfög), erre szerencsétlen csúnyácska orkok a talpát nyalják a 2000 tolis félelfnek is, mert azok milliókat húznak le tőle körönként (persze, ki kell tenni... ,tudom). Itt bosszantó valami, nem? |
mit is tippelsz miért döngetek a tekilopás túlhangsúlyozottsága ellen? ORK POWER! :D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:50. |