![]() |
Quote:
Azt írtad lent 6 hadis, 4 tolis faj van, és ezért dől a mérleg a hadinak. A-ban meg pl. egyáltalán nincs helye a tolinak. Tehát a fajeloszlás sokkal jobban dől a hadi felé A-ban, mint lentebb. És ez egyre feljebb haladva így van... Tehát itt nem elsősorban az 5. és 4. szint ami gond lehet. Nem ott nincsenek tolik és varik, hanem fent. |
Quote:
|
Quote:
akkor kicsit másképp: azért írtam, hogy alsóbb szinteken jellemző, mert ahogy feljebb megyünk, már mindenki hadi. ott nincs is gond, hogy milyen faj legyen, a körülmények eleve kizárnak jópárat. ott a játékstílust már csak annyiban választja az ember, hogy támadni vagy védekezni akar-e inkább, és ehhez választ fajt. alsóbb szinteken viszont van, aki tolizni szeretne, ehhez választ megfelelő fajt. ami két lehetőség, fél-elf, vagy ember. vagy varizni szeretne, és akkor kiválasztja az erre megfelelő fajt, az óriást, mert más választása nincs is. ha meg a játékstílusa hadi, akkor van bőven miből választani. erre írtam, hogy a hadi felé billen a rendszer, sokkal több hadis faj van, mint tolis vagy varis. most ez miért is butaság? |
Quote:
varival vagy tolival igen érdekes lenne földet hódítani. Amúgy még mindig vannak varisok és tolisok, csak mostanában úgy hívják őket, hogy hadi-toli és hadi-vari |
Quote:
Ha tolvajok irányába akarsz fejlődni, akkor ennek megfelelő fajt kell választani. Ha úgy ítéled meg, hogy csak egy ilyen van, akkor lehet örülni, mert nem kell tovább keresgetni, hogy vajon melyik lehet a legjobb. Leginkább még a tolvaj jellegű játéknak a legkönnyebb a fajválsztás, mindenhol máshol el lehet rontani. |
Havert fűzögettem anno, hogy játszon a hóddal.
wow ban ork tolvajjal volt, itt is az akart lenni :) off vége |
Quote:
Nem fordítva, hogy először választok valamit, aztán ráerőltetem azt a játékstílust, amit én akarok, ami nem illik hozzá, és csodálkozom, hogy nem lesz sikeres. Leragadtunk a tolvajnál, de végülis nem baj. Mi a probléma? Hogy ha tolvajt szeretnék játszani, akkor két választási lehetőség van? Egy "varázsló-tolvaj" és egy "harcos-tolvaj". Miért akarnál mást? Mi mást akarnál? Mi haszna lenne, ha lenne még 3 tolvaj faj, ami csak névileg más? Mert funkcionálisan semmi mást nem ad a mostaniakhoz képest. |
Quote:
Tolvajláshoz lehet választani az elfet is, mert a haszonszerzőkre nem jár neki malus, a védelme meg óriása a fél-elfhez képest és nem is ártózzák olyan könnyen át. Sőt akár törpe is lehetne tolvaj, főleg 5-ösön, ha jó a szövije és megvédik sereggel az ártózóktól... Varizásra pedig nagyon is jó a gnom ori sőt az az egyik leguniverzálisabb faj, jó tolisnak is, persze nem tekit lopni, de ártó tolizásra szuper... Legyél már kicsit kreatívabb :) |
Quote:
most komolyan, mindig megfogadom, hogy nem írok semmit, most megint asszem jó ideig nem is fogok. leírom, hogy aki véletlenül, (talán nem olvasta el elég figyelmesen a játék nevét) nem hadi játékstílusban szeretne játszani, annak kevés választási lehetősége van, erre megkapom, hogy butaság, hogy ne mesevilágban éljek, ne higgyem, hogy a tolvajaim Robin Hood-ok, ne akarjak élőhalottal varázsolni, örüljek, hogy találok egyáltalán fajt a játékstílusomhoz, a hódítóban hódítani kell, meg hogy tulajdonképpen minden faj jó mindenre, ha elég kreatív az ember. kösz, nekem ennyi elég volt ebből a témából, további jó játékot mindenkinek! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:19. |