![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm a segítséget!
Más: Közben tovább buheráltam a kiegek között! Most kezdek rájnni, hogy ezt a ff-ot nekem találták ki,pedig már évek óta használom! Jelenleg kiegként van:
|
Azért óvatosan az addonokkal, mert szépen le lehet terhelni vele a böngészőt. :)
Én jelenleg ezeket használom amúgy: - Adblock plus - Fox tab (ez nagyon hasznos, 1-1 billentyűkombinációval lehet oldalakat nyitni) - WOT (lehet értékelni weboldalakat szempontok alapján, és látod a mások értékeléseit is) - Firebug - Web developer - Link Diagnosis Ebből csak az első 3-at ajánlom mindenkinek, a többi az csak egy kis webfejlesztő segítség. :) |
Ez egyre rosszabb. :(
A 3.6.6 már a tabokon szereplő címeket is iszonyat rondán kezeli. Ha a cím a "Loading..." feliratnál hosszabb, akkor azt a részt meghagyja, így lesz belőle "Loading... sia forum". Wááááááááááááááááááá... |
Quote:
|
Egy screenshotot kaphatnék? :o Nem tudom elképzelni :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
A "Loading..." rész a "Firefox 3.6 - Page" szöveg alatt volt, amikor végzett, akkor azt frissítette, de mögötte még látszik az előző cím vége. És ennek az oldalnak se csak ennyi a neve, hogy "Firefox 3.6 - Page", hanem utána jön, hgy hanyadik oldal, de az már kilóg a "Loading..." feliratból, úgyhogy azt nem frissítette. :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:04. |