Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   FireFox 3.6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4107)

Ati 05-16-2010 17:34

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 252282)
Azt mondjátok már meg, hogy miként tudom automatikus elindulásra állítani rókát? Lusta vagyok állandóan klikkelgetni, amikor bekapcsolom a gépet.:D

Másold be az ikonját a "Startup" mappába. (Start menü, All programs, és ott van eg yilyen, ami alapból üres. Amit oda bemásolsz, azokat elindítja automatikusan.)

Tsobi 05-16-2010 17:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252284)
Másold be az ikonját a "Startup" mappába. (Start menü, All programs, és ott van eg yilyen, ami alapból üres. Amit oda bemásolsz, azokat elindítja automatikusan.)

Ez magyarul az alapértelmezett programok-nak felel meg?

szamóka 05-16-2010 18:07

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 252287)

Elvileg indítópult, de nem tudom, hogy az "új" típusú start menüben mi a neve. Egyiket sem használtam még soha...

Ati 05-16-2010 18:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 252287)

Nem hiszem... Van egy ilyen, hogy "Startup", talán "Automatikus indulás"? Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez magyarul. Az alap könyvtárak egyike, ha nem törölted, akkor valahol felül van a listában.

Rotcsa 05-16-2010 19:13

Köszönöm a segítséget!

Más:
Közben tovább buheráltam a kiegek között!
Most kezdek rájnni, hogy ezt a ff-ot nekem találták ki,pedig már évek óta használom!

Jelenleg kiegként van:

1. adblock plus
  2. adobe DLM
  3. Cooliris(képekhez, közösségi oldalra töltött sok fotó esetén kiváló, nem kell oldalanként nézegetni a fotókat)
  4. Időjárás
  5. Memory fox
  6. Reminder fox( emlékeztető kalendárka,na ezt aztán tényleg nekem találták ki:D)
  7. tab mix plus
  8. youtubemp3

Dus 05-16-2010 19:19

Azért óvatosan az addonokkal, mert szépen le lehet terhelni vele a böngészőt. :)

Én jelenleg ezeket használom amúgy:
- Adblock plus
- Fox tab (ez nagyon hasznos, 1-1 billentyűkombinációval lehet oldalakat nyitni)
- WOT (lehet értékelni weboldalakat szempontok alapján, és látod a mások értékeléseit is)
- Firebug
- Web developer
- Link Diagnosis

Ebből csak az első 3-at ajánlom mindenkinek, a többi az csak egy kis webfejlesztő segítség. :)

Ati 07-02-2010 11:05

Ez egyre rosszabb. :(

A 3.6.6 már a tabokon szereplő címeket is iszonyat rondán kezeli. Ha a cím a "Loading..." feliratnál hosszabb, akkor azt a részt meghagyja, így lesz belőle "Loading... sia forum".

Wááááááááááááááááááá...

Ati 07-02-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 257472)
Ez egyre rosszabb. :(

A 3.6.6 már a tabokon szereplő címeket is iszonyat rondán kezeli. Ha a cím a "Loading..." feliratnál hosszabb, akkor azt a részt meghagyja, így lesz belőle "Loading... sia forum".

Wááááááááááááááááááá...

Sőt... Miután betöltötte az új oldalt, csak a "Loading..." felirat alatti rész frissíti, így az előző hosszú cím vége, és a mostani hosszú cím eleje középen találkozik, nagyon mókás eredményeket hozva... :)

Andrew 07-02-2010 11:23

Egy screenshotot kaphatnék? :o Nem tudom elképzelni :D

Ati 07-02-2010 11:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 257474)
Egy screenshotot kaphatnék? :o Nem tudom elképzelni :D

Nem az igazi, de talán látszik a lényeg.

A "Loading..." rész a "Firefox 3.6 - Page" szöveg alatt volt, amikor végzett, akkor azt frissítette, de mögötte még látszik az előző cím vége. És ennek az oldalnak se csak ennyi a neve, hogy "Firefox 3.6 - Page", hanem utána jön, hgy hanyadik oldal, de az már kilóg a "Loading..." feliratból, úgyhogy azt nem frissítette. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:04.