Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Szesy 02-14-2010 21:57

[Quote = Dynosaur; 240.865] Kössz Viktor! :) Ha nem felessel lettél volna, szerintem eltángáltál volna ... : P [/ quote]

akkor biztosan ütösebb az biztos:)

J.Ati 02-14-2010 22:31

Erről lecsúsztam :)

Legközelebb leszek, és elverek mindenkit:cool:

kissmyy 02-15-2010 09:59

Hali.

csak 1 kérésem illetve javaslatom lenne,,

ha megoldhato legyen ojan párbaj is ami este 10 töl kezdödik,mert munkám miatt sajna csak igy tudok rászt venni biztosan a párbajokon,de gondolom ezzel nem csak én vagyok igy.

elöre is köszi,JOJO

Ati 02-15-2010 10:02

Quote:

Originally Posted by kissmyy (Post 240885)
ha megoldhato legyen ojan párbaj is ami este 10 töl kezdödik,mert munkám miatt sajna csak igy tudok rászt venni biztosan a párbajokon,de gondolom ezzel nem csak én vagyok igy.

Háááát, ez elég egyedi kérésnek tűnik egyelőre, meglátjuk majd, hogy mennyire van igény rá. Mindenesetre hétvégén egész biztosan lesznek párbajok, tehát ha hétköznap nappal/este nem is tudod megoldani, hétvégén be lehet pótolni.

kissmyy 02-15-2010 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240886)
Háááát, ez elég egyedi kérésnek tűnik egyelőre, meglátjuk majd, hogy mennyire van igény rá. Mindenesetre hétvégén egész biztosan lesznek párbajok, tehát ha hétköznap nappal/este nem is tudod megoldani, hétvégén be lehet pótolni.

köszi választ,de sajna vendéglátásban nincs hétvégi pihenö,de remélem másoknak is lesz rá igénye.

JOJO

Ati 02-15-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by kissmyy (Post 240893)
köszi választ,de sajna vendéglátásban nincs hétvégi pihenö,de remélem másoknak is lesz rá igénye.

Ott tényleg nincs, sőt... :)

Egy párbajjal többet tettem be idén fordulónként, mint tavaly, úgyhogy ha van rá igény, akkor próbálhatjuk így tenni. Ez persze nem mindig fog menni, mert az 5 órás párbaj egy este 10 órás kezdéssel elég esélytelennek tűnik számomra. De ha van igény, akkor felőlem akár az is mehet így. Az 1-2 órások még könnyebben megoldhatók lesznek szerintem.

Mindenesetre akinek hasonló igényei vannak, az jelezze, hogy tudjam, hogy egy esetleges késői párbajon is számíthatok több jelentkezőre. Vagy akinek nincs rá ugyan kifejezett igénye, de jönne akkor is, az is jelezheti. :)

Princ 02-15-2010 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240894)
Mindenesetre akinek hasonló igényei vannak, az jelezze, hogy tudjam, hogy egy esetleges késői párbajon is számíthatok több jelentkezőre. Vagy akinek nincs rá ugyan kifejezett igénye, de jönne akkor is, az is jelezheti. :)

Ha lenne 22-23-24 órai kezdettel párbaj, arra általában eljönnék. Főleg ha 02-kor zár majd a piac ismét; azt hiszem arra szokták tolni az órát.

Ati 02-15-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240896)
Főleg ha 02-kor zár majd a piac ismét; azt hiszem arra szokták tolni az órát.

(Igen, nyáron 2 óra különbségünk van az egyezményes időhöz képest.)

kissmyy 02-15-2010 13:28

köszönöm a választ,és a támogatohozászolást is,,;)

vityu 02-15-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240894)
Ott tényleg nincs, sőt... :)

Egy párbajjal többet tettem be idén fordulónként, mint tavaly, úgyhogy ha van rá igény, akkor próbálhatjuk így tenni. Ez persze nem mindig fog menni, mert az 5 órás párbaj egy este 10 órás kezdéssel elég esélytelennek tűnik számomra. De ha van igény, akkor felőlem akár az is mehet így. Az 1-2 órások még könnyebben megoldhatók lesznek szerintem.

Szerintem nálam a hétvégi és az esti, beleértve a késő esti az, ami esélyesebb. A délelőttiek, koradélutánaiak alapból kiejtve, mert akkor nincs kedvem játszani annyit :)

Persze még csak nem is jelentkeztem, tehát fogjam be a számat :D

All times are GMT +1. The time now is 03:44.