![]() |
Quote:
|
Quote:
|
kérdeznék még egyet , mi a helyes viselkedési mód ha találkozom egy ilyen esettel mint ez , Taszi te mit tettél volna a helyemben ?
|
ennyi sereget még anarchban sem küldök senkire, még aki megérdemelné, arra sem.
Egyszer szakadt eddig csak el a cérna és akkor egy körben 32 ork tábi ment földért |
én nem játszanék ilyen szövivel.
|
Quote:
Annyi az egészben a titok, hogy érdemes megkeresni az elgurult gyógyszert a dühöngés után. |
Quote:
Sem a lopkodást sem a csúfolkodó levelezést nem én kezdtem , de semmi jelentősége nincs ennek már, ráfaragtam a levelezésre de úgy érzem e-nélkül is ugyanez történt volna , tanultam az esetből , életemben először és utoljára voltam toli , cipész maradjon a kaptafánál :) hadist játszom mindenhol , és nem szeretem a tolvajokat :) |
Quote:
de inkább , ha már megtörtént az oda vissza lopás akkor mit tettél volna a helyemben |
Quote:
Igazából onnantól értetem egyet a szinteken átnyúló csatározással, miután kijöttek a külsőre, és képesek voltak szabályok megváltoztatását követelni, csak hogy tovább folytassák az áldozat nyúzását. Nagy általánosságban egyetértek veled. De az általam elmesélt történet egy ritka és különös eset volt. Az agresszorok tényleg jó játékosok voltak, de ugyan ennyire gátlástalanok is. |
Nem voltam reggeltől gép előtt, mert hazajöttem. Az egyik országomban (úgyse tudjátok melyikben) ezidő alatt egy ország/szövetség 6körön keresztül minden körben belopott tekercsért, egyszer sokszor, utána már csak körönként 2x. A ht kiment 5x a piacra. A tartalékom 90% fog a mai nap elvándorolni.
Ez elegendő indok arra, hogy üssem addig, ameddig kedvem van? Mondhatnánk, hogy az én hibám, de nem, mert úgy volt a ht beállítva, hogy egy teljes képzéssel megy csak ki a piacra... |
All times are GMT +1. The time now is 00:41. |