Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bosszú - avagy hol a határ ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4054)

reichz 02-08-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 240287)
Sőt azt is eltudom fogadni, hogy vannak játékosok akik kinyitják a bicskát az ember zsebében ha meglátod őket és ösztönösen meg akarod "tisztítani" tőlük a csoportot... De ez a topic első ránézésre ugy tűnt, hogy nem ilyen játékosról szól. (itt jön elő hogy a konkrét esetet nem látom át)

Nekem egy ilyen tag volt eddig a "pályám" során (10 év)...
De egy barátom miatt ennek a senkiházinak is megbocsátottam. És sokáig ugy tűnt, hogy megváltozott ugyhogy ürültem is a döntésnek.

ó istenem már csak olvasgatok de úgy tűnik egyre mélyebbre süllyedek :rolleyes::)

monro 02-08-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 240288)
a tekizés nem nagyon izgatott fel ha valaki nem tekivédett fajt választ az benne van a pakliban azért legfeljebb az első 2 garnitúra sereget kapta volna nem 70-et.

Ha nem inged amit írtam ne vedd magadra.

reichz 02-08-2010 22:11

kérdeznék még egyet , mi a helyes viselkedési mód ha találkozom egy ilyen esettel mint ez , Taszi te mit tettél volna a helyemben ?

Hex 02-08-2010 22:14

ennyi sereget még anarchban sem küldök senkire, még aki megérdemelné, arra sem.

Egyszer szakadt eddig csak el a cérna és akkor egy körben 32 ork tábi ment földért

Killer 02-08-2010 22:14

én nem játszanék ilyen szövivel.

monro 02-08-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240289)
ó istenem már csak olvasgatok de úgy tűnik egyre mélyebbre süllyedek :rolleyes::)

Nézd fogalmam sincs milyen arc vagy mert itt a fórumon elég "jólnevelt" játékos benyomását keltetted ebben a topicban ezért is szóltam hozzá a témához. Aztán picit kerekedett a kép ahogy tovább olvasgattam. A véleményem nem változott az első beírásom az alap hozzáállásom a játékhoz. De el tudok képzelni olyan szituációt amikor "elgurul az ember gyógyszere".

Annyi az egészben a titok, hogy érdemes megkeresni az elgurult gyógyszert a dühöngés után.

reichz 02-08-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 240294)
Nézd fogalmam sincs milyen arc vagy mert itt a fórumon elég "jólnevelt" játékos benyomását keltetted ebben a topicban ezért is szóltam hozzá a témához. Aztán picit kerekedett a kép ahogy tovább olvasgattam. A véleményem nem változott az első beírásom az alap hozzáállásom a játékhoz. De el tudok képzelni olyan szituációt amikor "elgurul az ember gyógyszere".

Annyi az egészben a titok, hogy érdemes megkeresni az elgurult gyógyszert a dühöngés után.

nos én kompromisszumképes játékos vagyok azt hiszem , ezért is ajánlottam még a legelején a békét , nagyon ritkán gurul el a gyógyszer , és csak igen rövid időre, haragot meg végképp nem tartok soha sehol .
Sem a lopkodást sem a csúfolkodó levelezést nem én kezdtem , de semmi jelentősége nincs ennek már, ráfaragtam a levelezésre de úgy érzem e-nélkül is ugyanez történt volna , tanultam az esetből , életemben először és utoljára voltam toli , cipész maradjon a kaptafánál :) hadist játszom mindenhol , és nem szeretem a tolvajokat :)

reichz 02-08-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 240293)
én nem játszanék ilyen szövivel.

már a sajátomra vagy a tiédre gondolsz ? úgy értem nem kötnék bele ilyen szövibe vagy nem megfelelő volt az én szövim ?

de inkább , ha már megtörtént az oda vissza lopás akkor mit tettél volna a helyemben

BigPi2 02-09-2010 06:23

Quote:

Originally Posted by monro (Post 240116)
Gyerekek ez egy játék lenne... Néha lelopnak néha bevernek. A megoldás erre hogy visszaszedem és visszafoglalom. Amíg ellenáll nyilván bántom is de utánna? Csoportokon keresztül? Ezt még elolvasni is ciki nemhogy leírni...

Azt hiszem ezt elsősorban az én hozzá szólásom miatt írtad.
Igazából onnantól értetem egyet a szinteken átnyúló csatározással, miután kijöttek a külsőre, és képesek voltak szabályok megváltoztatását követelni, csak hogy tovább folytassák az áldozat nyúzását.
Nagy általánosságban egyetértek veled. De az általam elmesélt történet egy ritka és különös eset volt.
Az agresszorok tényleg jó játékosok voltak, de ugyan ennyire gátlástalanok is.

vityu 03-20-2010 12:21

Nem voltam reggeltől gép előtt, mert hazajöttem. Az egyik országomban (úgyse tudjátok melyikben) ezidő alatt egy ország/szövetség 6körön keresztül minden körben belopott tekercsért, egyszer sokszor, utána már csak körönként 2x. A ht kiment 5x a piacra. A tartalékom 90% fog a mai nap elvándorolni.

Ez elegendő indok arra, hogy üssem addig, ameddig kedvem van? Mondhatnánk, hogy az én hibám, de nem, mert úgy volt a ht beállítva, hogy egy teljes képzéssel megy csak ki a piacra...

All times are GMT +1. The time now is 00:41.