![]() |
lassan odajutunk, hogy egyik faj sem lesz annyira sebezheto, es akkor hol lesz az elvezet? a vegen mindenki el fog szedulni a sok fordulastol...
|
Quote:
A te szövid pl mihez kezd egy 5 körről machináló ember tolvajjal? Azt nem lehet beártózni, sereget küldeni meg eleve reménytelen, hiszen az útközbeni veszteségetek nagyobb mint ami kárt okozni fogtok neki.... Nagyon jó szövi elboldogul bármilyen fajjal, de még a régi és jó játékosok is előnyben részesítik az óriást és gnómot, pedig lehet ők ki tudnának bontakoztatni egy orkot is. Az ork, a törpe, az elf(nem tolis), az ember(nem tolis) a hulla, ezek megmaradnak a kezdőknek, akik jobb esetben fajválasztás előtt elolvassák a súgót, és mivel a hullának millió látványos előnye van a 3 csekélyke hátrányával szemben, azt választják. Hogy a 3 hátrány mekkora valójában arra majd később döbbennek rá. A többi felsorolt fajnál szintúgy... |
csúnyabogár... én orkot vittem és nem egy élmény az a néhány tolis. 8 körről jöttek lopni, csak gyors csoportba azért ki mer menni az ember annyira. A kiskettesem tartotta őket vissza főleg. és képzeld el lehet bírni tényleg a lopásokat, de ha jó akarsz lenni gnóm vagy óriás leszel. Sajnos ez így van. Akárhogy is látod, a tekilopásnak és a tekiknek is nagyon nagy súlya van... teki nélkül halott vagy. vagy hullával vagy, de azt tudjuk hogy gyenge. Nem elég hogy téged hazavág ha lelopnak tekercsre, de még rengeteg pénzt hoz a tolisnak aki ezért mindent meglop amit csak bír. mert ügye a pénz hatalom, persze ezzel napokra hazavág egy orit, de akkor is minimum addig amíg a piacról bejáttsza a tartalékát... az meg elég arra hogy a pontlista aljánkössön ki ha kemény a csoport. irigyellek hogy megúsztad ezt, tudod, de remélem megtapasztalod, és nem azért mondom ezt, hogy neked legyen rossz, hanem hogy kicsit beleláss a dolog mélyébe. Ugyanis mindig lesz egy erősebb, ezt ne feledd soha!
Az a baj hogy a topic témája elúszott az eredeti indításból, de remélem Ati átnevezi vagy lezárja és nyit újat az odatartozók átmozgatásával, bár még nem válaszolt... az eredeti a törpe raktárkulcsának átalakítására vonatkozott mert egy másik topic a piacnak akart ilyen tulajdonságot adni... De egy törpét se vágtak haza nyersilopással, és már nem is ez volt a téma amikor ezen példálóztál... szóval gondold át arra, hogy szétlopják a tekid és legyengülsz, aztán már nem is tudsz bosszút állni. Ez ellen csak a gnóm és az óriás védett, és ez lett az téma irányvonala... túlszaporítom a szót, a lényeg, hogy gondold csak át... |
"Téged biztos MF félelfek loptak, vagy ha nem, akkor nagyon rossz szöviben voltak."
ezt nem teljesen ertem... emlitettem valahol az MF szavat? en szoviben voltam. es mindenki, akirol beszeltem. es igenis jo szovi voltunk mi is, es az ellenfel is. gondolom, hogy a szovid ki szokott allni melletted... de ti sem gyurhattok le mindenkit. amikor B-ben voltam, nem leteztek tolis emberek. most a torpenek kell sztem atlagon foluli toli, es kivancsi leszek, melyik ember fog akarmit is lopni 4-5 korrol. Senki: en a magyarban nem fogok oriassal meg gnommal jatszani (a romanban varis orias vagyok, mert ki akartam probalni, milyen, ha TE latod az egesz kornyeket). hol az elvezet, ha nem lophatsz tekiket? hol az elvezet, ha nincs kihivas? 2 orival jatszom. az egyik orim ork (5-os szinten, ahol nagyon sokan mondjak, hogy gyenge faj), a masik torpe. ki akarom probalni, mert sokan dicserik. ha eddig dicsertek, miert kell valtoztatni rajta? sem a specvari valtoztatasaval sem pedig azzal nem ertek 1et, hogy a torpenek alapbol legyenek + bonuszai, hogy ne kelljen annyi tekit irjon. szerintem a fajok a mostani felallasban elegge kiegyensulyozottak. |
Szabad esetleg megkérdezni, melyik csopikban játszol? Mert szerintem nem ugyanazt a játékot nyomjuk, ha azt állítod, hogy a fajok kiegyensúlyozottak:)
Mellesleg 2/B-ben vannak ember tolvajok, és nem két körre lopnak... |
egy ember vagy félelf 4-5 körről akármilyen nem tolis orit tövig lop...
|
Quote:
|
"Szabad esetleg megkérdezni, melyik csopikban játszol? Mert szerintem nem ugyanazt a játékot nyomjuk, ha azt állítod, hogy a fajok kiegyensúlyozottak"
ez nagyon fajt. szabad megkerdeznem, esetleg, mennyi ideje jatszassz? kiprobaltal minden fajt? a B-ben 1000 hekin probald meg kielezni annyira a tolis oridat, hogy 4-5 korrol tovig lopjal egy 10k tolis torpot. szerintem nem marad meg sokaig az az ori olyan formaban, ahogyan te kielezted. ha szted olyan jo az ember, legyel az, es hagyjad a fenebe a torpet... ez a tema tipikusan olyan tema, hogy "nem tudok EN az illeto fajjal jatszani, valtoztassunk rajta." nem ertem, eddig nagyon sokan dicsertek a torpet... |
Quote:
Hogy tudd, nem ember, hanem elf vagyok 1k hekin. És nem négy, hanem sokkal több körről lopom le a csoport nagyobbik részét, és eddig komoly bántódás nem ért. Olykor kimérgezik 1-2k tolimat, de ugye B-ben ez aprópénz:) Ugyanakkor B-ben is ha körbenézel, tele van minden óriással és gnómmal, az ork pedig nemrég lepattant az óriás varisomról, pedig későn vettük észre, és nem tudtunk helpet küldeni. Szegénynek nem nagyon maradt tekije az ütéskor... És gyanítom erre a sorsra jutna a töpe, meg bárki más akinek nincs rohadt komoly tekivédelme... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:33. |