Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tábornok személyiség módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4028)

Padlócsempe 01-19-2010 18:07

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 237672)
de akkor meg milyen már az, hogy orkokra nem vonatkozik... jobb lenne "egységesen"... :)

Milyen már, hogy jelenleg gyakorlatilag csak rájuk vonatkozik...
Milyen már, hogy az élőhalottra a varázsló és tolvaj személyiség nem vonatkozik...

Szerintem pont jó.

monro 01-19-2010 19:44

Quote:

Originally Posted by none (Post 237605)
egyetértek.. én is szeretek benthagyni 1-2 tábornokot taktikai okokbol..:)

Azért ez nem egészen így van az 1A-ban. Ott sokszor úgy támadsz ki, hogy esélyed sincs még egy seregre akkor se ha keresztbevernek... Így sok esetben gyakorlatilag mindegy maradt e otthon tábornokod vagy sem ezért kiküldheted mindet.

Hex 01-19-2010 19:58

nem nyúlnék hozzá a tábornokhoz, jó az ahogy van. Nem kellene mégbrutálisabb hadist csinálni az orkból

szerk.: no normálisan átolvastam a lényeget :)
így sem támogatnám a javaslatot :)

Remedy 01-19-2010 19:59

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 237696)
nem nyúlnék hozzá a tábornokhoz, jó az ahogy van. Nem kellene mégbrutálisabb hadist csinálni az orkból

Akkor nem olvastad el, Hex. Az ork maradna, amilyen, a tobbieket erositenek "melle".

vityu 01-19-2010 20:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 237696)

Öööö, te értetted a javaslatot? Itt az ork csak gyengülhetne max. Ellenben egyetértek veled, én se nyúlnék hozzá! :D

Tsobi 01-19-2010 20:03

Én támogatom, bár orkkal vagyok, ami tábornok is még egyebek mellett. Tudjuk, hogy papíron ez milyen fokú erősítést jelent, szerintem igazán megnézhetjük a gyakorlatban is a tesztidőszak alatt, aztán majd elválik. :)

Von 01-19-2010 20:06

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237693)
Azért ez nem egészen így van az 1A-ban. Ott sokszor úgy támadsz ki, hogy esélyed sincs még egy seregre akkor se ha keresztbevernek... Így sok esetben gyakorlatilag mindegy maradt e otthon tábornokod vagy sem ezért kiküldheted mindet.

Én ezt pl az alsóbb csoportokra írtam, és mivel none azzal értett egyet, így szerintem ő is arra gondolt, nem A-ra.
A-ban természetesen a tábornok személyiségnek nagyobb a jelentősége, de ezt az első hsz-emben írtam, hogy nem tápolná túl a nem orkokat, mivel egy gnóm tábornok tudóssal kombinálva se érné el egy ork tudós ütőerejét.

Dynosaur 01-19-2010 20:57

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 237679)
Milyen már, hogy jelenleg gyakorlatilag csak rájuk vonatkozik...

pont ezen próbálunk változtatni.... ;)

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 237679)
Milyen már, hogy az élőhalottra a varázsló és tolvaj személyiség nem vonatkozik...

azért ez más... (amúgy lehet növeli a készülijét, csak Te nem látod! :D)

Kubbi 01-19-2010 21:15

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 237719)
pont ezen próbálunk változtatni.... ;)

csak azért hogy változtassunk, nem kell ám változtatni

Dynosaur 01-19-2010 21:38

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 237725)
csak azért hogy változtassunk, nem kell ám változtatni

nem azért támogatom... :) nekem tetszik, hogy a többi faj is kaphatna duplabónuszt a végén, ha már az összes tábival kimegy, ugyanakkor ez egy olyan módosítás, ami nem borogat semmiféle egyensúlyt, mert ettől még nem lesz erősebb a jelenlegi legerősebb hadis, az ork. És igazából ahogy valaki mondta ez egy feltételes hadi bónusz, szóval csak akkor ér valamit, ha utána megvonom magamtól a reagálás lehetőségét.

All times are GMT +1. The time now is 17:03.