![]() |
Quote:
|
Quote:
addig legalább gyorsan ujrázok is egyett:D |
Quote:
Na ennek még csak a gondolatát is felejtsd el!:mad: Már most is késő!:( Arról volt szó, hogy a téli ünnepek után jönnek a változások és már a tavasziak után vagyunk lassan! Már csak pünközsd és húsvét hiányzik ahhoz, hogy az állam-alapításig várjunk!:cool: |
Quote:
|
Quote:
olvasd el és rájösz miért irtam, tetejébe vicceskedve |
De figyeltem! Tudom, hogy viccként gondoltad, de szerintem már viccnek is rossz, mert Ati már a téli ünnepek előtt bejelentette, hogy az ünnepek után változások lesznek, de már lassan ismét ünnepek előtt vagyunk.
Konkrét időpont tényleg nem volt, de azt sejtette, hogy a január már változásokat fog hozni. |
Quote:
|
Quote:
|
A terv továbbra is az, hogy a jövő héten kerülnek be a bővítések. Egészen biztos, hogy nem hétfőn, de a keddet talán már becélzom. Úgyhogy aki a változások előtt szabadságra szeretne menni, az hétfőn tegye meg a biztonság kedvéért.
Ui: ha mégse kedd, akkor nem az. Ezt senki ne vegye fixnek. Akkor szerda, vagy nem. Ha az se, akkor csütörtök, vagy nem. Ha mégse az a hét, akkor nem az a hét. Bekerül, amikor bekerül. Bocs, de már kénytelen vagyok ennyire szájbarágósan leírni, hogy a terv nem jelenti azt, hogy akkor 100%, hogy be is fog kerülni... |
Vígadj, ó, Hódító népe, a héten jön a 7.4!!!:D:D:D:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:54. |