![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval. 3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag... Na akkor ide irom. :) |
Quote:
Az irigység az meg szerintem természetes. Úgy érzem van mit irigyelni Tőled.:) |
Quote:
"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..." Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... :) |
Quote:
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni. Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem. |
én úgy éreztem az a hsz odavaló Batu,de többet valóban nem irkálok oda:)
mondjuk ide se nagyon a témában,mert kifejtettem a véleményemet rendesen:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:55. |