Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Andrew 01-04-2010 22:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235043)
Ezt az utolsó mondatot kéretik jól megjegyezni Atinak...:D

Néhányan már csak ezért is támogatni fogják :p

Tsobi 01-04-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 234727)
Köszi! Kár érte.

Köszi. :)

Remedy 01-04-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235049)
Ugyan Remy, én is láttam azokat az ütéseket, amikkel megközelítettétek a Pannont anno. Kérlek Te nekem ne papolj.

1. Ennek semmi, de semmi koze az egesz temahoz.

2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval.

3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag...

Na akkor ide irom. :)

Batu 01-04-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235077)
1. Ennek semmi, de semmi koze az egesz temahoz.

2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval.

3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag...

Na akkor ide irom. :)

Te kezdtél el csalózni nem én Remy. De kár erről vitáznunk és nem is áll szándékomban.
Az irigység az meg szerintem természetes. Úgy érzem van mit irigyelni Tőled.:)

Remedy 01-04-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235086)
Te kezdtél el csalózni nem én Remy. De kár erről vitáznunk és nem is áll szándékomban.

Nem csaloztam, felreertetted. Felteteles modban irtam, meg nem tortent esemenyekrol, pontosabban ezt:

"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..."

Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... :)

Batu 01-04-2010 22:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235090)
Nem csaloztam, felreertetted. Felteteles modban irtam, meg nem tortent esemenyekrol, pontosabban ezt:

"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..."

Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... :)

Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:) Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.

Alg 01-04-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235099)
Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:) Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.

Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy a megtermelt mennyiségből gond nélkül eljusson A-ig, ahol aztán elhasználhatja;)

Batu 01-04-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 235095)
nos erre reagálnék egy picit:)
Batu arról hogy a toppos orik mennyire be vannak tojva tőletek szerintem felesleges beszélni:)szinte fillér nélkül hetek alatt szét lettetek kapva B-ben,tehát számomra bebizonyítottátok hogy sok vizet nem zavartok A-ban bármennyi a pénzetek!engem inkább az zavart,hogy az alsó 4 szint játékát teljesen elcseszitek!főleg Tibu fűrer a "B vezére" akinek tejelni kell ha fordulni akarsz a csopiból.tehát számomra a topic egyáltalán nem az A csoportban fenyegető "rettenetes" veszély elhárításáról szól,hanem az alsó 4 szint játszhatóságáról!gondolom ezzel nem vagyok egyedül:D

2 ori leföldelése szerintem messze áll a "szétkapástól". Tudtommal a többiek mentek maguktól a b topjából.De...
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni.
Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

Killer 01-04-2010 22:58

én úgy éreztem az a hsz odavaló Batu,de többet valóban nem irkálok oda:)
mondjuk ide se nagyon a témában,mert kifejtettem a véleményemet rendesen:)

Pool 01-04-2010 23:00

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235086)

Azt mindenképp, hogy tisztességesen jáccik és nem feküdt le Tibunak...

All times are GMT +1. The time now is 19:55.