Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A drágakő hatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=398)

Bogár 05-22-2006 00:15

Cuyu: álljál rá katonaképzésre... nekem sajna nem megy, mert hadi vagyok, és általában nagyobbak a veszteségek, mint amennyi képzés bejön.

ennek a helyzetnek a nagy előnye, hogy a mészárlással nagyon durva dolgokat lehet művelni. :D

Senki: nem hiszem, hogy lesz annyi drágakőbánya. össz-vissz 600-an vagyunk. ezen valószínűleg csak az segítene, ha a kavics árát a csoportban levő orik (vagy hekik) száma folyásolná be. de már így is el kellene teljen 1 kis idő, amíg katonák kerülnének a piacra.

Cuyu 05-22-2006 14:06

csunyabogár->van egy hírem. HADIS VAGYOK

és a mészárlásos dologra már rájöttem, és sikerrel is alkalmazom... :) (tudod,hogy hol lehet megnézni...) mivel elmegyek mindsig támadni, ezért 20 körönként nagyjából 20-30 lovassal lesz csak több emberem... szóval szegény szövijeim nem fognak mostanság felfele menni,ha máshogy nem,hát nélkülem,de akkor búcsút is itnünk egymásnak,nah mindegy. Vége az offnak..
Szóval... a piacos dologgal csak annyit, hogy a teki a 3-szorosára ugrott nálunk (ez nem baj annyira,engem nagyon nem érdekel EGYELŐRE!) a katonai piac kiürült,ami már nagyon is érdekel,mert a pénzemet SEMMI ÉRTELMES dolgora nem tudom elhasználni/felhasználni, a fajom miatt a tekit még oké,hogy kell vennem,met könnyen lecsórhatnak, de én katonát szeretnék venni,azt meg...ááá.....:mad: csak úgy lehet,hogy az egyik szövim kiteszi a katonát a piacra.... igaz,ilyen még nem volt, de hát szöviben kereskedni... :(

Az lenne a jó,ha a karavánnal lehetne küldeni katonát meg tekit úgy,hogy ÖRÖKRE ott maradjanak nálam.... én örülnék neki,de sok ember nem nagyon... :(

Nah,azért köszi a reagálást,mivel mást úgysem csinálhatok,hát megszokom a rendszert,ha tudom... habár nem fűllik a fogamra,hogy üres a katonai piac....

Bogár 05-22-2006 14:18

a teki ára úgysem számít annyira az 5. szinten... amit gyűjtögetsz, azt úgyis vagy a B-ben, vagy pedig az A-ban fogod eladni.

egyébként fennebb lehet menni anélkül is, hogy nincs katona a piacon. nem tudom, nekem mindig meg szoktak telni a barakkok így vagy úgy, akármit csinálok. :D

Bogár 07-21-2006 12:25

az előző hsz-ben rosszul írtam. A TEKI ÁRA IGENIS SZÁMÍT. nem mindegy, hogy neked most 100k tekit kell összegyűjtened, vagy pedig 2 millát ahhoz, hogy 5MRD kp-d lehessen.

amúgy már komolyan kezd zavaró lenni a nagy infláció. nagy léptekben közelít a teki ára az árhatár fele (a Q-ról van szó). ez egyrészt nem is lenne baj, mivel sokat érnek a tekik. másrészt meg lassan gyakorlatilag lehetetlen lesz a tartalékolás. egyre csak gyűl a pénz, és előbb-utóbb 50k-ért is meg fogják venni azt a néhány millácska tekit a piacról. otthon tartani meg... orkként, törpeként stb. kicsit necces. :( és egyezzünk meg, rúnában tartani 5-10MRD aranyat kicsit vicces. de előbb-utóbb az is 50k lesz, majd az is el fog tűnni a piacról, ha így haladunk tovább.

érdekes, hogy az 570 fős csopiban 2000 a kavics ára, de a románban pl a 200 fős csoportban 1000 alatt van (mind2 csopi 5. szint). ezek szerint a románban LEGALÁBB 3* annyi drágakőbánya lenne orinként? kötve hiszem. nagyon furcsa, hogy bekerült 1 csomó pénz a játékba, és még így is 2000-n áll az ár. az egész csoportot láthatóan zavarja a nagy infláció. komoly problémáról van szó.
minden jöttment országban van 20-30 milla, de senki sem tud, mit kezdeni a pénzével. 200 védős-támadós orik vannak a top100-ban, a top10-ben ott van egy utra-lufi szövi, akiknek 2-3 évvel ezelőtt esélyük sem lett oda felmászni.

így utólag, lehet a lassú csopiban másképp kellett volna kiszámítani a drágakő árát. ez az infláció most már nem csak az 5. szinten érezhető, hanem már a J-ben meg az E-ben is.

redwasser 07-23-2006 19:03

a tekik nam csak drágulnak én például jó bevételnek tartom őket hullával eladom 200 ér azt ami a szövetségesektől jön mikor egymásnak irnak azt aki elcsípi jó neki :) nekem meg a bevétel mindegy ugyis ingyen kaptam:D

Xeper 07-23-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by redwasser
a tekik nam csak drágulnak én például jó bevételnek tartom őket hullával eladom 200 ér azt ami a szövetségesektől jön mikor egymásnak irnak azt aki elcsípi jó neki :) nekem meg a bevétel mindegy ugyis ingyen kaptam:D

200??
te jó ég. Te aztán karitatív vagy :D

director 07-23-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Xeper
200??
te jó ég. Te aztán karitatív vagy :D

:))) igazán adhatna el többet is

redwasser 07-23-2006 21:07

annyit adok el amennyit csak tudok de ha olyan kedvem van 100 ért is adom de egyszer nyersanyagot és tekit is adtam 1 arany áron:) :) :(

új orival nyersanyagot adok miután nőtt a nyersanyag száma jelenleg csak raktár van:)

All times are GMT +1. The time now is 20:33.