![]() |
Quote:
Önsajnáltatás? Nem a klánom tagjairól beszéltem, hanem a vezérről, amit TE ugye még sose tapasztaltál... Csak a klán érdekeinek rendeled alá magad. De ki is nézi meg, hogy mi a klánérdek? Hát gyanítom, hogy nem te. Mi is volt olyan rettenetesen nehéz az időszakotokban? Kimentetek egy klánra, majd egy másik elől kipakoltátok az embereket, majd volt pár egyéni ütésváltásotok? Vagy mi volt még, amiről nem tudunk? Ne haragudj Dragi, de az ellenem mutatott óriási ellenszenved már-már undorító. Mit is bizonyítottatok az elmúlt időszakban? Hogy elmenekültetek egy olyan klán elől, aki nem is olyan régen le lett győzve. Tényleg van mire nagy arcod legyen, úgyhogy dragi, kérlek SZÁLLJ LE RÓLAM! Ne haragudjatok, de ezt nem tudtam magamban tartani. |
Quote:
kimászok a te drága topicodból |
Quote:
Komolyan néha jó lenne ha kicsit magadba szálnál és befognád a szád. Szerintem sokan vagyunk akik nem vagyunk kiváncsiak a hülyeségeidre. |
Quote:
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy itt eléggé "vicces" lett a beírogatás, nem megy az a mocskolódás, ami 1/A topicban volt. Szal, ha lehetséges, akkor próbáld már Te is ezt betartva írni ide... Az, hogy vkit nem bírsz, intézd el vele priviben, vagy ahogy gondolod, de ne itt és ne ilyen hangnemben. Köszönöm! |
Quote:
Nem, tudod nekem vannak unszimpatikus emberek Vityu sohase volt kebelbarátom soha se kedveltem ennyi nem tehetek róla. Nálam nem fő irányelv hogy benyaljak mindenkinek :) Sajnálom |
Quote:
És tényleg nem írok már ide többet nehogy vityunak sértsem a szemét :) |
Quote:
|
Quote:
Emlékszel, szájhős, amikor beléptél hozzánk egy klánütés erejéig, majd kiléptél, és rá egy hétre egyéniben betámadtál minket? Mindenféle infó birtokában, ugyanis volt időd megnézni. Mondjuk nem baj, azt hiszem marha nagyot koppant akkor Claívsolais. Kérlek, hogy tartózkodj attól, hogy írsz nekem, én nem fogok, ahogy egy ideje már nem is tettem. Ja, még a kidobálásról.... Szerinted az mennyire felemelő, hogy a te elrontott indításodnak köszönhetően majd 13k hektárt veszít a szövetségetek? Hidd el, ha kicsit kevesebb gerincem lenne, már az elején kidobok pár tagot, hogy ne is tudjanak ránkállni. |
Quote:
+1 hét alatt át lehet épülni, meg ráadásul csak azért léptem be hozzátok mert Beton megkért rá. Úgy érzem hogy semmilyen kötöttségem nem volt felétek azonkivül hogy egy jó barátom megkért hogy segítsem ki :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:59. |