Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf mocsár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3934)

Ati 11-27-2009 12:26

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 230557)
De ha a játék célja a folyamatos fejlődés, a személyiségek növelése

HA ez a játék célja.

Sokaknak NEM ez a játék célja.

szinkoly 11-27-2009 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230558)
HA ez a játék célja.

Sokaknak NEM ez a játék célja.

Ez teljesen így van.

Démonka 11-27-2009 13:35

Az se célja, hogy 24 órát gépnél üljön ami A-ra hatványozottan igaz, ha nem kíván egy fullos klánba beüllni.Aki hajnalban kel és este vergődik haza,napközben néha wapról benéz,az hagy próbálja már meg A-ban a betonelfjét megtartani a topba.Egyébként lefogadom, hogy megint az orkok sírnak a legjobban...nem a törpék meg a gnómok:P

Ati 11-27-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 230563)
Az se célja, hogy 24 órát gépnél üljön ami A-ra hatványozottan igaz, ha nem kíván egy fullos klánba beüllni.Aki hajnalban kel és este vergődik haza,napközben néha wapról benéz,az hagy próbálja már meg A-ban a betonelfjét megtartani a topba.Egyébként lefogadom, hogy megint az orkok sírnak a legjobban...nem a törpék meg a gnómok:P

Nem ad a helyzetről igazán reprezentatív képet a fórum, hiszen aki elffel van az A-ban, valószínűleg keveset van gépnél, így a fórumra se fog jönni.

Princ 11-27-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 230561)
Ez teljesen így van.

Mire (kikre) gondoltok? :confused:

Ati 11-27-2009 13:47

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 230566)
Mire (kikre) gondoltok? :confused:

Én arra, hogy sokféle célja lehet valakinek a játékban, ezek egyike lehet a sok személyiség összeszedése. Egy másik lehet az A-ban a legmagasabb helyre eljutás.

Princ 11-27-2009 13:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230569)
Én arra, hogy sokféle célja lehet valakinek a játékban, ezek egyike lehet a sok személyiség összeszedése. Egy másik lehet az A-ban a legmagasabb helyre eljutás.

Ők ugyanúgy hozzájárulnak a magas tophoz, attól függetlenül hogy már nem céljuk. Tehát a probléma (már ha ez valóban probléma) részét képezik.

Ati 11-27-2009 13:51

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 230570)
Ők ugyanúgy hozzájárulnak a magas tophoz, attól függetlenül hogy már nem céljuk. Tehát a probléma (már ha ez valóban probléma) részét képezik.

Ettől még nem megoldás, hogy forduljanak már le, mert én nem akarok sokáig az A-ban játszani.

Princ 11-27-2009 13:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230571)
Ettől még nem megoldás, hogy forduljanak már le, mert én nem akarok sokáig az A-ban játszani.

Valóban nem. Ahogy az sem hogy aki nem képes teljesíteni a népszerű kékszámos célt, ne legyen értelmes alternatívája a jövőre nézve a Hódítóban.

Takanohana 11-27-2009 13:59

Amikor A-ba felléptem, hadi gnóm lettem, ütöttem, és ütöttek. Túl sok időm nincs a játékra, komoly klán nem fogadott be, mert az állandó jelenlét feltétel volt. Hamar kiderült, hogy így nem haladok. Láttam a hirdetésekben, hogy törpe kelendő, újráztam, és beléptem klánba törpeként. A klán haladgatott, engem meg egyéniben beütöttek időnként. Hiába vágott vissza hadis társam, a föld ezzel nem jött vissza hozzám. Erősítettem a védelmet, de kellett a fegyver is, a nyers is a többieknek... Következő újrázásom óta elf vagyok, egyfős klánban. Lassan haladok, de biztosan. Azóta nem ütött be senki. A top borzasztó messze van, de most érzem először, hogy elérhető, csak idő kérdése.

És még valami. Fellépéskor az volt a tervem, hogy gyorsan lefordulok. Nincs még kék számom, szeretnék. Most már inkább azt gondolom, hogy ha egyszer fel tudok mászni, és meg tudok ragadni a topban, inkább másik országokkal forgok.

Csak azért írtam ezt le, hogy a régóta játszó vérprofi játékosok értsék azok hozzáállását, akik szeretnek játszani, de nincs túl sok idejük és nincs kisujjukban a játék minden csínja-bínja.

All times are GMT +1. The time now is 11:33.