![]() |
Na akkor ha már eléggé kiforrott a javaslat, betettem egy szavazást is.
Ha néhol kicsit értelmetlen, az csak azért van, mert túl hosszúak lettek, kevesebbe meg nem nagyon tudtam megfogalmazni a javaslatot. Szavazzunk hát! :) |
Én támogatom, hogy ne lehessen klánból ezért hatékonyan kidobálni, azt meg pláne, hogyha nem lehet, akkor lehessen legalább több eséllyel visszaütni. Amíg lehet kidobálni, addig senki nem vetheti senki szemére, hogy miért teszi; amint nem lehet, kénytelen lesz mindenki alkalmazkodni, ennyi. Nem rosszindulat, hanem ésszerűség.
|
Ugyanakkor felvetnék egy ezzel kapcsolatos problémát, amivel nem értek egyet, de gondolatkísérletnek tanulságos lehet:
Ha az 1/A 50+%-a nem ér rá, azért elf, vagy mert kényelmesen szeretne lenni, azért elf, akkor én miért ne csinálhatnám meg, hogy kidobok inkább mindenkit, mert mondjuk nem érek rá a klánütéssel foglalkozni, vagy mert kényelmesen szeretnék lenni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ui: látjátok mire szavaztam, szóval nem magam miatt vetem fel, hanem, mert ez is egy logikusan védhető álláspont lenne. |
Quote:
|
Jók az ötletek és ki is egészíteném valamivel:a támadó és a támadott ne tudjon 2 körnél messzebb kerülni a csatáig akinek alacsonyabb pontja van az lesz alul,de 2 körre és akkor a megtámadott hátrányai (termelő épületek rosszabb morál kevés pénz a mostani seregárakhoz képest)nem lesznek annyira hátrányok sőt sikeresen visszatámadhat
|
Quote:
Nagyon nem tamogatom ezt az otletet. :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |