Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: stratéga (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3875)

Von 01-20-2010 08:50

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237746)
Jól hangzik csak....
Az utközbeni csaták kimenetelét az erőviszonyok határozzák meg nempedig a szerencse így gyakorlatilag a mondat 2.része az csak kampányszöveg. Vagy nagyobb a sereged és nyersz útközben vagy kisebb és vesztesz. Vagy lesz olyan, hogy ha kisebb is a sereged mégis 10-ből 3x továbbenged?

Lehet, hogy pontatlan a megfogalmazás, de erre gondoltam:

Quote:

Originally Posted by Von (Post 237658)
Az egészen egyszerű. Összeakadásnál ugyebár az egységek alap támadóértéke kerül összehasonlításra, és ezt szorzod meg itt a stratéga oldaláról egy 1,1es vagy 1,3 vagy valami más szorzóval.

Xeper 01-20-2010 10:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237744)
Bocs mindenkitől de kiváncsi vagyok, ha őszintén leültök gondolkodni azon, hogy milyen személyiségeket válasszatok a 6 szemes oritoknak ez benne lenne??? Nálam egészen biztosan nem...

Én simán beválasztanám :)
Gondolj bele: nagy kitámadás. foglalsz egy szép nagyot, de kísérnek. Alapvetően a néhány foglalt barakk+koptatás alapján tudsz védeni. Ezzel a személyiséggel pl egy nagy A-s foglalással szép mennyiségű barakkot/tornyot hoznál, amivel szerintem érezhetően javulhat a védési esélyed.

monro 01-20-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 237761)
Én simán beválasztanám :)
Gondolj bele: nagy kitámadás. foglalsz egy szép nagyot, de kísérnek. Alapvetően a néhány foglalt barakk+koptatás alapján tudsz védeni. Ezzel a személyiséggel pl egy nagy A-s foglalással szép mennyiségű barakkot/tornyot hoznál, amivel szerintem érezhetően javulhat a védési esélyed.

Amennyit nyerek a többlet barakon azt elbukjuk a koptatásnál a több barak miatt. Sztem egyébként sincs NAGY jelentősége, hogy 100 barakból 40-et kapok épen vagy 70-et akár amikor 5000 barakkal vagyok támadni. Persze a lenti csopikban lehethogy ez a személyiség hasznos lehet,de a magam játékában nehezen tudom elképzelni, hogy megelőzné bármelyik eddigi szemet... Esetleg a túlélőt, de azt is csak azért mert nem védi a házakat. Pedig mennyivel vonzóbb lenne tőle...

Von 01-20-2010 11:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237762)
Amennyit nyerek a többlet barakon azt elbukjuk a koptatásnál a több barak miatt.

Nos, ez attól is függ mikor koptatsz, mert ha keresztbe seregre koptatsz akkor még nem számít bele az új barakk.
De egyébként ezt a szemcsit próbáld úgy nézni, mint aminek direkt nem célja, hogy NAGY dolgokat vigyen bele a játékba, hanem inkább ilyen apróságokat amiket adott esetben ki tudsz aknázni, lentebbi szinteket bőven beleértve.
Persze ettől nem kell tetszenie, de szerintem ne várd hogy túl táp legyen, inkább az ilyen máshol nem fellelhető apróságokat érdemes belepakolni.

monro 01-20-2010 11:17

Nem vagyok ellene, csak nem választanám. Nem is szavaztam szándékosan, mert el tudok képzelni olyan csopit ahol érdemes lehet ezt választani... Csak én még nem voltam ilyen csopiban.

Ati 01-22-2010 16:58

Átmozgatva a megfontolás alatt álló javaslatok közé.

A jelenlegi állás szerint csökkentett veszteség csata közben, és területfoglaláskor épületpusztulás mellőzése.

Nem vagyok benne biztos, hogy a legnépszerűbb személyiségek egyike lesz, hatalmas előnyöket nem ad.

Remedy 01-22-2010 17:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238007)
Átmozgatva a megfontolás alatt álló javaslatok közé.

A jelenlegi állás szerint csökkentett veszteség csata közben, és területfoglaláskor épületpusztulás mellőzése.

Nem vagyok benne biztos, hogy a legnépszerűbb személyiségek egyike lesz, hatalmas előnyöket nem ad.

Utkozben is, ugye?

Teruletfoglalaskor szovisegitsegkor is ervenyesul ez? (Ha a szovim a stratega, vagy csak ha O ut)

Ati 01-22-2010 17:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238009)
Utkozben is, ugye?

Teruletfoglalaskor szovisegitsegkor is ervenyesul ez? (Ha a szovim a stratega, vagy csak ha O ut)

A támadó országnak kell ezzel a személyiséggel rendelkeznie, hiszen ő irányítja a csapatokat, a többiek csak asszisztálnak.

Von 01-22-2010 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238010)
A támadó országnak kell ezzel a személyiséggel rendelkeznie, hiszen ő irányítja a csapatokat, a többiek csak asszisztálnak.

És fordítva, ha a stratéga üt, akkor mindenki felépített hekiket kap (hiszen az összes sereget a stratéga irányítja), vagy olyankor is csak a stratéga?

Ati 01-22-2010 17:26

Quote:

Originally Posted by Von (Post 238011)
És fordítva, ha a stratéga üt, akkor mindenki felépített hekiket kap (hiszen az összes sereget a stratéga irányítja), vagy olyankor is csak a stratéga?

Nem garantált, hogy mindenki felépített hektárt kap, de csata közben nincs pusztulás. (Értsd: lehetséges, hogy volt egy csomó üres terület a támadott országnál, ezért továbbra is kapsz üres területeket.)

All times are GMT +1. The time now is 07:30.