![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Gondolj bele: nagy kitámadás. foglalsz egy szép nagyot, de kísérnek. Alapvetően a néhány foglalt barakk+koptatás alapján tudsz védeni. Ezzel a személyiséggel pl egy nagy A-s foglalással szép mennyiségű barakkot/tornyot hoznál, amivel szerintem érezhetően javulhat a védési esélyed. |
Quote:
|
Quote:
De egyébként ezt a szemcsit próbáld úgy nézni, mint aminek direkt nem célja, hogy NAGY dolgokat vigyen bele a játékba, hanem inkább ilyen apróságokat amiket adott esetben ki tudsz aknázni, lentebbi szinteket bőven beleértve. Persze ettől nem kell tetszenie, de szerintem ne várd hogy túl táp legyen, inkább az ilyen máshol nem fellelhető apróságokat érdemes belepakolni. |
Nem vagyok ellene, csak nem választanám. Nem is szavaztam szándékosan, mert el tudok képzelni olyan csopit ahol érdemes lehet ezt választani... Csak én még nem voltam ilyen csopiban.
|
Átmozgatva a megfontolás alatt álló javaslatok közé.
A jelenlegi állás szerint csökkentett veszteség csata közben, és területfoglaláskor épületpusztulás mellőzése. Nem vagyok benne biztos, hogy a legnépszerűbb személyiségek egyike lesz, hatalmas előnyöket nem ad. |
Quote:
Teruletfoglalaskor szovisegitsegkor is ervenyesul ez? (Ha a szovim a stratega, vagy csak ha O ut) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:30. |