![]() |
Quote:
Ha a te megközelítésedből nézzük, akkor 20% alá fölösleges menni, szinte semmit nem számítana. Ha a tornyainak a 20%-át kiütné, az egy bunker ország ellen 10% nyereség. Egy nem szimmetrikusan felépített védelem ellen ugye kevesebb. |
Úgy látom nem sikerült rendesen leírni, mire is gondolok. Ezért inkább írok rá egy példát:
1/ sikerült a támadás, elfoglalsz 80 hekit (eddig olyan, mintha nem is lenne személyiség) - az eseményeknél kiírja elfoglaltál 80hekit 2/ bónusz nélkül nem menne be a támadás, de 10% bónusszal bemegy, viszont így csak 20 hekit foglaltál (azaz a 80 heki 1/4-e) - értelemszerűen az eseményeknél kiírja 20 hekit foglaltál 3/ bónusszal sem megy be a támadás, kiírja, hogy a csatát elvesztetted. A 2. esetnél valójában nincs 2 támadás. 1 támadás van és a hódító belső rendszere számolná ki mennyi földet hozol. --------------------------------------------- Nekem is tetszik ez az őrtornyos... |
Hmm... most így hirtelen...
tudós - tábornok - faltörő (- vándor - harcos) ork... 45% haditeki, 20% tábornok bónusz, ellentől 5% tornyot kiüt... és ez csak 3 szem Csak nekem hangzik nagyon durvának? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mondjuk a torony% felét, azaz egy 30/30-as elf ellen 15% támadási bónuszt adna, viszont egy 10% toronnyal rendelkező, azaz nem bunker ori ellen csak 5%-ot? És még csak teljes kitámadáshoz sem lenne muszáj kötni, csak azok ellen lenne igazán hatásos, akik ellen kell. Lehet rajta finomítani is, mondjuk nem megfelezni, hanem kivonni belőle 10-t, azaz egy 10% toronnyal rendelkező ori ellen 0, de mondjuk egy 30% tornyos bunker ellen már 20% bónuszt adna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
És mi a véleményed arról, amit a te változatodra reagáltam? Andrew ötlete is jól alakítaná ezt, kiküszöbölné a kényes részt: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
És utána helyesen hoztam rá példát gyk. . A témához is: Egy kb 30/30-as bunker az átlag beton teteje, ő ellene ha 10% támadó többletet adna, az kb jól is hangzik. Tehát támogatnám Andrew javaslatát :) ( (tornyok területből elfoglalt aránya-10)/2)% támadó bónusz ) Kapcsolva Serghez: legyen pl 80% kitámadás (seregindításkor barakkhelyeinek 80%-ának megfelelő sereg dübörgött ki), ami már éppen elég, ne ösztönözzünk teljesen kamikaze akciókat. Fontos momentum, hogy az indítás pillanatában ment több sereg, így számolhat, nem cselezhető pl barakk bontással, illetve a barakkok száma alapján megállapított, tehát piacolással sem borítható. Egyetlen hátrány, hogy koptatással pl megtartható az előny, így a pénzesebbek jobban ki tudják használni, de nem egetrengető az előny. |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |