Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire utálnál egy kísérleti időszakot? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864)

Ati 10-25-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 226390)
csupa sallang ujitást láttok a megbeszéléseknél, ha valakinek nem tetszik akár az uj faj vagy a szemiből akkor ne válassza ilyen és kész

vagy van valami olyan ami kibőki a szemem és nem láttom??

Ha bevezetjük, hogy az élőhalott ezentúl mindenkit legyőz, seregtől függetlenül, akkor azt hiszem, hogy minden más fajjal játszót is érint, és nem az lesz a kérdésük, hogy az élőhalottat válasszák-e, vagy sem.

Ati 10-25-2009 14:46

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 226400)
hanem az unalmasabb részeknél, az apróbb szépséghibák kijavításában is meg fog mutatkozni. Netalán még az elavult részek felújításában is.

Ez a kérdés nem szól ilyesmiről, csakis radikális változásokra vonatkozik. Ha mással kapcsolatos javaslatod van, akkor kérlek, hogy nyiss egy megfelelő témát a javaslatok között, és az is előfordulhat, hogy minden különösebb tesztidőszak, vagy lényegesebb megbeszélés nélkül bekerül, ahogy az utóbbi hetekben is csupa ilyen módosítások történtek.

richardka 10-25-2009 16:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226403)
Ha bevezetjük, hogy az élőhalott ezentúl mindenkit legyőz, seregtől függetlenül, akkor azt hiszem, hogy minden más fajjal játszót is érint, és nem az lesz a kérdésük, hogy az élőhalottat válasszák-e, vagy sem.

ha ez a cél hogy az élöhalott mindenkit legyözz, akkor se esnék kétségbe, és szidnám az ujitokat:D hanem megkeresném hogy hol a gyenge pontja

szerettem a kihivást:DD én ilyenkor se fogok választani élőhalottat az megigérem:DD

vityu 10-25-2009 17:40

Szeretném én is az újítást! Bár ezzel is megvagyok, hiszen annyi dolgot nem próbáltam még...pl nem voltam topklán tag, de szerintem ezt nem is fogja befolyásolni :)

Princ 10-25-2009 17:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226404)
Ez a kérdés nem szól ilyesmiről, csakis radikális változásokra vonatkozik. Ha mással kapcsolatos javaslatod van, akkor kérlek, hogy nyiss egy megfelelő témát a javaslatok között, és az is előfordulhat, hogy minden különösebb tesztidőszak, vagy lényegesebb megbeszélés nélkül bekerül, ahogy az utóbbi hetekben is csupa ilyen módosítások történtek.

Többnyire szándék kérdése, és nem azon múlik hogy ki mit meg hová ír. De azon ne múljék; föl van írva néhány a megjelölt helyre is.

-Fegya- 10-25-2009 18:39

Én örömmel fogadnék egy kísérleti időszakot.
Hajrá változások! :)

Pool 10-25-2009 18:54

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 226423)
Én örömmel fogadnék egy kísérleti időszakot.
Hajrá változások! :)

Te SZK-n hogy tesztelnél? :)

[HTPA]GeeForce 10-25-2009 19:22

Nagyon nagyon támogatom a változtatást, régóta folynak viták erről! Köszönjük Ati, hogy ennyire előrehaladott lett a dolog!

J.Ati 10-26-2009 00:11

Én is támogatom:)

Paliking 10-26-2009 14:00

Sajnos ugyan nagyon kevés időm van mostanában Hódozni, de annak nagy részét felajánlom a tesztre :)

All times are GMT +1. The time now is 08:35.