Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Ati 10-23-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36992)
Szóval, ha zöldben megfenyegetnek, és megzsarolnak, akkor elég az üzenet jobb alsó sarkában levő linkre rákattyintani?
Mert engem megfenyegettek. És megtudhatom, hogy lett-e eredménye a jelentésemnek, vagy nem?

A fenyegetés önmagában nem probléma, hiszen ez egy háborús stratégiai játék. Ha játékon kívüli szövetséggel fenyegettek, akkor természetesen elegendő jelenteni. A jelentések eredményét a kitiltásokból illetve a szégyentáblán láthatod.

Kubbi 10-23-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 36997)
A fenyegetés önmagában nem probléma, hiszen ez egy háborús stratégiai játék. Ha játékon kívüli szövetséggel fenyegettek, akkor természetesen elegendő jelenteni. A jelentések eredményét a kitiltásokból illetve a szégyentáblán láthatod.

Megzsarolt, hogy vipeljem le, vagy szétütnek.
De most ebből nem leszbajom, hogy ide leírtam? Ezt az üzenetet ki tudom még törölni?

Ati 10-23-2006 18:03

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 37009)
Megzsarolt, hogy vipeljem le, vagy szétütnek.
De most ebből nem leszbajom, hogy ide leírtam? Ezt az üzenetet ki tudom még törölni?

Az ilyen ellen fel kell venni a harcot. :)

De ez nem ebbe a témába való, ennek (remélhetőleg) semmi köze szabálytalanságokhoz.

Kubbi 10-23-2006 18:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37012)
Az ilyen ellen fel kell venni a harcot. :)

De ez nem ebbe a témába való, ennek (remélhetőleg) semmi köze szabálytalanságokhoz.

de ez nem az anarh-ban volt... :confused:

Ati 10-23-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 37017)
de ez nem az anarh-ban volt... :confused:

Az, hogy megfenyeget valaki, hogy megtámad, nem jksz. Egy ország ha megtámad, az teljesen szabályos. Ha egy teljes szövetség megtámad, az is teljesen szabályoks. Kérlek, hogy olvasd el az eddigi beírásokat ebben a témában, főleg az én monológjaimat arról, hogy mi NEM jksz. Köszönöm.

Kubbi 10-23-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37020)
Az, hogy megfenyeget valaki, hogy megtámad, nem jksz. Egy ország ha megtámad, az teljesen szabályos. Ha egy teljes szövetség megtámad, az is teljesen szabályoks. Kérlek, hogy olvasd el az eddigi beírásokat ebben a témában, főleg az én monológjaimat arról, hogy mi NEM jksz. Köszönöm.

Az egészet elolvastam. Az összes oldalt. :)
Ok. Elfogadom, hogy nem jksz. Ez van.
De azt már a törvény is bünteti, ha megzsarolnak.
És még csak nem is játékpénzel...

Köszi a segítsget, s türelmet. Akkor ez van. És én is zsarolhatok nálam gyengébb országokat, hogy fizessen a bankszámlámra 1000ft-ot, vagy megtámadom? Tehát ez teljesen szabájos.:(

Ati 10-23-2006 18:25

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 37021)
Az egészet elolvastam. Az összes oldalt. :)
Ok. Elfogadom, hogy nem jksz. Ez van.
De azt már a törvény is bünteti, ha megzsarolnak.
És még csak nem is játékpénzel...

Köszi a segítsget, s türelmet. Akkor ez van. És én is zsarolhatok nálam gyengébb országokat, hogy fizessen a bankszámlámra 1000ft-ot, vagy megtámadom? Tehát ez teljesen szabájos.:(

Ha úgy ülsz le valakivel sakkozni, hogy nem ütöd le a bástyáját, ha fizet egy ezrest, hát.......... :)

Kubbi 10-23-2006 18:43

Viccelsz...:(

Ati 10-23-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 37030)
Viccelsz...:(

Nem viccelek. Azt mondod megzsarolt. Egy olyan dologgal, ami a játéknak a természetes része, amiről a játék szól. Ne essünk azért már át a ló túloldalára, hogy nem szabad megtámadnia egy háborús stratatégiai játékban...

Cece 10-23-2006 20:28

Hőőő... félreértettem netalántán valamit...
Szabájos, ha valakinek küldök zöldet miszerint; amennyiben nem fizet 1VIP et, 100ezer hufot a bankszámlámra, nem vesz nekem biciklit, motrot, autót stb szétverem az oriját; - szabájosnak mondható?

Nem ismerem a magyar törvényeket; játék ide vagy oda, de ez zsarolás. Vagy mégsem?

Játékból zsarolni, fenyegetni ... nem akarok mélyebben belemenni, de mondjuk egy bírót aligha érdekelné, hogy játék e vagy sem. Szerintem!

All times are GMT +1. The time now is 20:41.