![]() |
Quote:
|
Quote:
De most ebből nem leszbajom, hogy ide leírtam? Ezt az üzenetet ki tudom még törölni? |
Quote:
De ez nem ebbe a témába való, ennek (remélhetőleg) semmi köze szabálytalanságokhoz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ok. Elfogadom, hogy nem jksz. Ez van. De azt már a törvény is bünteti, ha megzsarolnak. És még csak nem is játékpénzel... Köszi a segítsget, s türelmet. Akkor ez van. És én is zsarolhatok nálam gyengébb országokat, hogy fizessen a bankszámlámra 1000ft-ot, vagy megtámadom? Tehát ez teljesen szabájos.:( |
Quote:
|
Viccelsz...:(
|
Quote:
Nem viccelek. Azt mondod megzsarolt. Egy olyan dologgal, ami a játéknak a természetes része, amiről a játék szól. Ne essünk azért már át a ló túloldalára, hogy nem szabad megtámadnia egy háborús stratatégiai játékban... |
Hőőő... félreértettem netalántán valamit...
Szabájos, ha valakinek küldök zöldet miszerint; amennyiben nem fizet 1VIP et, 100ezer hufot a bankszámlámra, nem vesz nekem biciklit, motrot, autót stb szétverem az oriját; - szabájosnak mondható? Nem ismerem a magyar törvényeket; játék ide vagy oda, de ez zsarolás. Vagy mégsem? Játékból zsarolni, fenyegetni ... nem akarok mélyebben belemenni, de mondjuk egy bírót aligha érdekelné, hogy játék e vagy sem. Szerintem! |
All times are GMT +1. The time now is 20:41. |