![]() |
Pl felfele varizol, lefele lopsz...
Igaz, énsem foglalkozom ilyennel soha, de ismerek olyant aki szokott (csak 7 éve játszik :) ) |
Quote:
jó, hozzá teszem, hogy én utálom a vari és toli ártókat. Ezért vagyok általában Óriással, mert az egy kocsma, anarchba az orkomba is egy kocsma van. A varikat én csak gömbre használom. Ha ártani kell, ott a sereg. Én ilyen vagyok. Így teljes a kép a hsz-eimhez |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Sztm tudsz neki topikot nyitni, legfeljebb nem a megbeszélések/fejlesztések résznél.) |
Igaz nekem nagy tapasztalatom nincsen, de eddig általában könnyen rájöttem ki ártózott (leginkább megérzés, meg tudtam ki van ellenem), nem mondom h hülyeség lenne, de nem támogatom.
|
Kezd a téma egészen másról szólni, mint a javaslat. Ahhoz még van valakinek hozzászólása?
|
Ha az a probléma, hogy vaktában ártózna mindenki a morálért, csak mert megtehetik, akkor miért nem kötitek hadüzenethez, és máris megoldva a probléma :)
|
nekem nem az a fő problémám. néhány oldallal ezelőtt kifejtettem,tessék visszaolvasni!
|
Quote:
Mellesleg de jó lenne ha földelnek tolisként vagy varisként és csak nézhetnék ki a vipes orimból 24 órán keresztül, vagy amíg az ellen jónak látja. Ez nekem is kifejezetten tetszik. :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:28. |