![]() |
Quote:
Én is sokat játszottam régen, de ez azért már nagyon ott van:-)) |
Xepi előtte mesélte büszkén hogy hogyan nehezítette a fedezést, úgyhogy szóltam a csajszinak amikor nem néztetek oda...:D
Amúgy asszem előbb habi volt és csak utána gyros, bár az az este tiszta zabálás volt:D Ha olyan lesz az időpont sztem leviném a szobatársam, mint partnert, hogy legyen kis esélyem is :) |
Akkor kicsit felelevenítve a korábbiakat..
Február első hetében csocsós tali, mindenki így készüljön:) Viszont hogy ne legyen probléma az időpontból, szavazásra bocsátom, hétköznap, vagy hétvégét szeretnétek? Az egyszerűség kedvéért, febr 1 csütörtök, 2 péntek, 3 szombat, vasárnap feltételezem senkisem szeretné, utánna megint hétköznap.. szal akkor majd mindegy, hogy az elején, vagy utánna jövő hétköznapon. Szal nagyjából arra várnék tippeket, hogy 1 - 2 - 3? Ha vkinek nagyon nem jó ez az első hét, az is jelezze, ha sokan vagytok ilyenek, akkor keresünk egy másik időpontot. Helyszín pedig még mindig az Íjász, sarkalatos kifogás úgy gondolom nem érkezett ellene. |
:DD Ennyire nincs rá igény, vagy ennyire nem olvassátok ezt a kieső topicot?:)
Vagy már megint körmsneznem kell?:) |
Hogy valaki írjon is ide bár neked már mondtam: nekem most úgy tűnik hogy midegyik nap jó lesz:)
|
A talival kapcsolatosan itt lesz bővebben... :)
http://forum.queosia.com/showthread....6016#post66016 |
Quote:
A végén meg az ollózás kizárólag gyakorlás kérdése 4-5 nap alatt meg lehet tanulni, persze ha van kitartása az embernek:D vannak ennél sokkal durvább trükkök amiket kb lehetetlen megcsinálni:) |
Quote:
ha egyszer vki kitalálta az akkor meg is csinálta mert ha nem lenne így akkor nem látnánk viszont azoktól akik már mesterfokozaton játszák a csocsót :) |
nah akkor írok ide...
:D Arrakissal nyertünk ma egy csócsó bajnokságot... ;) |
pedig vele nehéz ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:23. |