Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hogy kezdjem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=362)

Fradical 12-15-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55746)
a laki tekit beleszámoltad?:D

Tekercsmentes lenne az ország a fent leírtak miatt... Ha lelopnak tekiből, toli, vari, katona is oda...:rolleyes:

dreaman68 12-15-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 55748)
Ha tolis lennél, akkor az bőven lenne. És ez szerintem nem az a játék, ahol a tolisokat sunyiknak lehet nevezni. Az egy játékstílus.

Másrészt ha nem leszel tolis, akkor is maxon kell lenni a tekijeidnek, mert majdnem mindenkinek azon van, azért nem fogják minden nap lelopni őket. Nem hiszem, hogy tekik nélkül nagyon lehetne játszani, az a játék szerves része.

próbálj egy hullát:D;)

dreaman68 12-15-2006 11:15

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55751)
Tekercsmentes lenne az ország a fent leírtak miatt... Ha lelopnak tekiből, toli, vari, katona is oda...:rolleyes:

ez hülyeség kicsit. a 35% az 6150 db teki tartasz 8-9 ezret és nem viszik el de nélküle sokat nem fogsz tudni mert a többieknek meg van már teki:D

Valezius 12-15-2006 11:16

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55751)

Hagyni kell üres helyeket.

Szerintem hullával nem is lehet játszani :D
(egyébként a hulla csak azért van el teki nélkül, mert nem kell hely tanyának, kocsmának, templomnak, de még ígyse valami erős faj.)

Fradical 12-15-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55753)
ez hülyeség kicsit. a 35% az 6150 db teki tartasz 8-9 ezret és nem viszik el de nélküle sokat nem fogsz tudni mert a többieknek meg van már teki:D

Tehát teki mindenképp kell. Kell könyvtár ahhoz, hogy legyen teki (nem írnám :) ), vagy könyvtár nélkül is tárolható?

dreaman68 12-15-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 55754)
Hagyni kell üres helyeket.

Szerintem hullával nem is lehet játszani :D
(egyébként a hulla csak azért van el teki nélkül, mert nem kell hely tanyának, kocsmának, templomnak, de még ígyse valami erős faj.)

nana dehogynem:D egyszer elszenvedtem vele 3.ig:D csak meguntam és-> anarch:D

Phoenix 12-15-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55737)
Amúgy, bármelyik csoportban van többször 3 ori is, amelyik 200 hekin lazán átgyalogolna a tervezett / megadott felépítésű orin... Úgyhogy lehet küldeni a (többszöri) kisfröccsöket... :)

Ide is jöhet a kisfröccs :D
mert a kis óriás hadis orim 3300pacija simán átgyalogol rajta annyiszor amíg meg nem unom :) és nem is tanyafree, hanem még túltermelésem is van :)

Valezius 12-15-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55756)
Tehát teki mindenképp kell. Kell könyvtár ahhoz, hogy legyen teki (nem írnám :) ), vagy könyvtár nélkül is tárolható?

Igen tárolható anélkül is.

dreaman68 12-15-2006 11:18

Quote:

könyvtár nélkül is tárolható a teki

Phoenix 12-15-2006 11:20

Quote:

könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol :)

All times are GMT +1. The time now is 14:38.