Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   FireFox 3.5 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3563)

Phoenix 07-04-2009 11:08

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 218225)
Meg fogom keresni a kedvedért. De ha megvetted eredetiben a vistat nem tudom akarok e veled beszélgetni:D
Ok nézzük, van egy AMD 64 3200+ os procim meg 2 giga ramom.
Xp-n alapfelállás, ami sokszor előfordul ha dolgozok, és gond nélkül fut:
Totalcommander, Photoshop, Dreamweaver, Firefox, levelező kliens, skype, msn, winamp, 3 putty ablak, notepad ++
ez néha kiegészül corel-el vagy más böngészőkkel tesztelési céllal.
Ha mindez olyan szépen gyorsan fut mint most akkor még csak ugyan ott vagyunk, nincs semmi plusz. Mi többletet tud nyújtani? Hogy scanneli a gépem... na neee, ennyit nem ér:)

Nem vettem meg eredetiben...egyenlőre. Az XP volt eddig, az megvan eredeti lemezen, de sztem a Vistát kihagyom eredetiként és majd a 7-essel váltom ki. De abból is az Ultimate lenne a jó, bár az meg elég drága.
Nekem egy AMD X2 64 bites 5600+ van 4 giga rammal és eddig nem nagyon volt, ami megfogja. Igaz az op.rendszerben kikapcsoltam az indexelést, meg a memória előre lefoglalását, meg persze az UAC-ot, de így már használható :)

Phoenix 07-04-2009 11:09

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 218230)
Használj Ubuntu-t:)

És az Ubuntun mennek a Windowsos progik emulátor nélkül? :)

Ati 07-04-2009 11:11

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 218232)

Milyen olyan windowsos progit akarsz használni, aminek az ára eltörpül a windows árához képest?

Ha a windows ára probléma, akkor minden olyan programé is, amit használni akarsz rajta.

BimmBimm 07-04-2009 11:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 218232)

Nem, de jogtiszta és olcsó (ingyenes) :):)

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 218231)
Nem vettem meg eredetiben...egyenlőre. Az XP volt eddig, az megvan eredeti lemezen, de sztem a Vistát kihagyom eredetiként és majd a 7-essel váltom ki. De abból is az Ultimate lenne a jó, bár az meg elég drága.
Nekem egy AMD X2 64 bites 5600+ van 4 giga rammal és eddig nem nagyon volt, ami megfogja. Igaz az op.rendszerben kikapcsoltam az indexelést, meg a memória előre lefoglalását, meg persze az UAC-ot, de így már használható :)

Tehát ez a megoldás, vegyek egy rohadt erős vasat drága pénzért aztán szintén drágán vegyek hozzá egy operációs rendszert, amit persze tákolni kell hogy azért használható legyen.
Szerintem ez nekem nem jó üzlet:)

Phoenix 07-04-2009 11:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218233)
Milyen olyan windowsos progit akarsz használni, aminek az ára eltörpül a windows árához képest?

Ha a windows ára probléma, akkor minden olyan programé is, amit használni akarsz rajta.

Alapvetően nincs bajom a Windows árával, abból a szempontból, ha nagyon kell, akkor úgyis kiadom rá a pénzt. Ezért akartam a Win 7et felrakni, mert ingyért van majd egy évig. A kedvenc játékokat szintén megveszem, lehetőleg díszdoboz, stb. :) Amiben meg lehet ingyenest használok, dvd-író progit, OpenOffice-t, ThunderBird, stb.

Ati 07-04-2009 11:15

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 218235)
Alapvetően nincs bajom a Windows árával, abból a szempontból, ha nagyon kell, akkor úgyis kiadom rá a pénzt. Ezért akartam a Win 7et felrakni, mert ingyért van majd egy évig. A kedvenc játékokat szintén megveszem, lehetőleg díszdoboz, stb. :) Amiben meg lehet ingyenest használok, dvd-író progit, OpenOffice-t, ThunderBird, stb.

2 kedvenc játék árából megvan legálisan a windows.

Phoenix 07-04-2009 11:16

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 218234)
Tehát ez a megoldás, vegyek egy rohadt erős vasat drága pénzért aztán szintén drágán vegyek hozzá egy operációs rendszert, amit persze tákolni kell hogy azért használható legyen.
Szerintem ez nekem nem jó üzlet:)

Ha mostani programokat akarsz használni, akkor haladni kell a technikával is ;)

BimmBimm 07-04-2009 11:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218236)

Nekem ingyen volt:P (az egyetemnek van jó oldala is:P)

Phoenix 07-04-2009 11:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218236)

Otthon lehet :) De itt egy játék kb 30 font, a Windows meg 200 Font felett kezdődik :)

Xeper 07-04-2009 11:37

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 218223)
A Vistával meg ellenszenves voltam, de ha normális gépet raksz alá, ezt azt átállítasz, akkor szépen elmegy.

Biztos véletlen maradt benne ez a feature :D

All times are GMT +1. The time now is 03:44.