![]() |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
|
Quote:
De még mindig ez a legfurcsább csatalogom: ezt is megfejthetné valaki: A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült. A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Kivéded a macska támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 8 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a kutyát. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a kutyát. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 9 életerőt vesztett. Kivéded a kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a macskát. 8 életerőt vesztett. Kivéded a macska támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska |
Geenek növekedett a sebzése a díszes köpeny viseleteével, nekem viszont nem...ez így normális ?? :)
|
Quote:
Mert ha nem, akkor teljesen normális. Mindegyik tárgy egy kicsit máshogy néz ki. Azonosítsd, hogy a Tied mit tud. Ha nem tetszik, szerezz másikat. :) |
Quote:
De nem pont ugyan az a köpeny :) |
----storno.....
|
Quote:
|
Ati töröld a karkateremet, mert ha még egyszer végig kell hallgatnom Ildit, szétverem az egész számítógépet a francba....
3 féle köpenyem volt, és rájöttem, hogy tudok halhatatlan lenni, mert a köpenyek cserélgetésének segítségével lesebeztem magamat negatívba (öngyilkos lettem), és ezért végtelen életem lett.. És most Ildi hisztériás rohamot kapott, mert kb 10 perc alatt levertem az 1. helyről. Légyszi törölj ki a tér-idő kontinuumból, mert nem bírom tovább hallgatni. |
All times are GMT +1. The time now is 02:37. |