Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Massza Rex 09-11-2006 11:52

Quote:

A sereg becsapodasakor ervenyes pontszam szamit
(Ha 5 masodperccel a sereg beerkezese elott aladbont es Te nem figyelsz, es nem bontasz ala, akkor felulrol fogod beutni)
Ha épületet bontok, akkor az új érték nem csak körváltáskor(ra) számolódik?
Mert ha igen, akkor hiába figyeled a pontlistát nem fogod látni, ha bont.

Bogár 09-11-2006 11:53

ha jól tudom, rögtön frissül az értéke a pontlistában is, ha bent van az orijában.

Deni 09-11-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 30902)
ha jól tudom, rögtön frissül az értéke a pontlistában is, ha bent van az orijában.

1. jól tudod :D
2. ha bont akkor BIZTOS, h bent van az orijában szvsz :D :D :D

Remedy 09-18-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 30904)
1. jól tudod :D

2. ha bont akkor BIZTOS, h bent van az orijában szvsz :D :D :D

off

egy kis kotozkodes - ez az szvsz nagyon nem illik ide, ha mar ennyire kiemelted azt, hogy BIZTOS :P

kb olyan mint, hogy 100%, hogy ott leszek! - talan...

vagy: altalaban mindig nalam van az esernyom... :)

persze ezek kicsit sarkitott peldak, de akkor is :) imho! :)

Deni 09-19-2006 07:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 31737)
off

egy kis kotozkodes - ez az szvsz nagyon nem illik ide, ha mar ennyire kiemelted azt, hogy BIZTOS :P

gratulálok.. :D

Jani 10-01-2006 22:57

támadó sereg osztása

Nem ismerem a vonatkozó képletet, de azt ugye jól sejtem, hogy ha a hadseregem elég erős hozzá, akkor több részletben küldve többszörös kárt tudok okozni? Feltéve hogy mindegyik részleg át tudja ütni a védelmet. Nyilván nekem is többszörös veszteségem lesz, de ilyen fene gusztusom van, hogy holnap reggelre kő-kövön ne maradjon. Az ellenség pedig annyira gyenge, hogy 3x át tudom ütni és ennek ellenére nagyon el kéne pusztítani. És ha mindegyik részt ugyanabban a körben küldtem el, az érkezés sorrendje nem fog a küldésétől eltérni, ugye?
A katonai morálom szétfeszíti a képernyőt.

Edit: KIpróbáltam, Igen. A legyengült ellenfél sokkal-sokkal sebezhetőbb tehát. Vagyis ha nagyon ki akarsz csinálni valakit, akkor legérdemesebb először a hadseregét legyengíteni (mészárlás) majd a saját támadó egységeidet több csoportba osztva rombolni az épületeit(pusztítás). A támadóegységeid minden csoportjának külön külön az ellenség teljes serege ellen kell győznie. Aztán mind elvégzi a pusztítás rá eső részét. 1-2 nap alatt egy 200 hektáros országot annyira le lehet rombolni, hogy a gazdája nem ismer rá.

laci 10-02-2006 07:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 31737)
off

Öregeeeeem... Szőrszálhasogatás mesterfokon :D

Babszemjankó 10-03-2006 18:12

Hát Remy már csak ilyen!:D

exair 10-03-2006 19:36

lerengettem egy embert csak azert, hogy megnezzem azt, hogy egybol frissul-e, es nem, szoval teves :D

Láma 10-03-2006 22:08

Érdekességként megemlítem, hogy a sereg beütése csak majdnem indítási sorrendben történik. Ugyanis az indítási sorrendnél csak az indítás percét nézi, az órát nem. Így tehát ha pl 2 ben ahol most óra 03 kor van kv, inditassz egy sereget 58 kor és ugyanabban a körben 01 kor, akkor a később inditott sereg üt be először. Legalábbis én így tapasztaltam.

All times are GMT +1. The time now is 12:31.