![]() |
Quote:
Mert ha igen, akkor hiába figyeled a pontlistát nem fogod látni, ha bont. |
ha jól tudom, rögtön frissül az értéke a pontlistában is, ha bent van az orijában.
|
Quote:
2. ha bont akkor BIZTOS, h bent van az orijában szvsz :D :D :D |
Quote:
egy kis kotozkodes - ez az szvsz nagyon nem illik ide, ha mar ennyire kiemelted azt, hogy BIZTOS :P kb olyan mint, hogy 100%, hogy ott leszek! - talan... vagy: altalaban mindig nalam van az esernyom... :) persze ezek kicsit sarkitott peldak, de akkor is :) imho! :) |
Quote:
|
támadó sereg osztása
Nem ismerem a vonatkozó képletet, de azt ugye jól sejtem, hogy ha a hadseregem elég erős hozzá, akkor több részletben küldve többszörös kárt tudok okozni? Feltéve hogy mindegyik részleg át tudja ütni a védelmet. Nyilván nekem is többszörös veszteségem lesz, de ilyen fene gusztusom van, hogy holnap reggelre kő-kövön ne maradjon. Az ellenség pedig annyira gyenge, hogy 3x át tudom ütni és ennek ellenére nagyon el kéne pusztítani. És ha mindegyik részt ugyanabban a körben küldtem el, az érkezés sorrendje nem fog a küldésétől eltérni, ugye?
A katonai morálom szétfeszíti a képernyőt. Edit: KIpróbáltam, Igen. A legyengült ellenfél sokkal-sokkal sebezhetőbb tehát. Vagyis ha nagyon ki akarsz csinálni valakit, akkor legérdemesebb először a hadseregét legyengíteni (mészárlás) majd a saját támadó egységeidet több csoportba osztva rombolni az épületeit(pusztítás). A támadóegységeid minden csoportjának külön külön az ellenség teljes serege ellen kell győznie. Aztán mind elvégzi a pusztítás rá eső részét. 1-2 nap alatt egy 200 hektáros országot annyira le lehet rombolni, hogy a gazdája nem ismer rá. |
Quote:
Öregeeeeem... Szőrszálhasogatás mesterfokon :D |
Hát Remy már csak ilyen!:D
|
lerengettem egy embert csak azert, hogy megnezzem azt, hogy egybol frissul-e, es nem, szoval teves :D
|
Érdekességként megemlítem, hogy a sereg beütése csak majdnem indítási sorrendben történik. Ugyanis az indítási sorrendnél csak az indítás percét nézi, az órát nem. Így tehát ha pl 2 ben ahol most óra 03 kor van kv, inditassz egy sereget 58 kor és ugyanabban a körben 01 kor, akkor a később inditott sereg üt be először. Legalábbis én így tapasztaltam.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:31. |