![]() |
Hat en mar 10 15 perce keresem h hogyan lehet felvenni havereket...
Vegyetek fel, raplee nev alatt kereshettek ram (Hungary, Northern Hungary). |
Quote:
Vityu: van rajta adó?? :eek: Ejj...Mindegy, mostmár az a képességem a legjobb, és 2,6-os képességgel 7 forintot kapok... :) |
Quote:
|
Quote:
Először is Kampec már kb. másfél hete megírta, hogy a nyáron nem ér rá és nem akar hadügyminiszter lenni. Azután jött Shaok aki nem tudom milyen, de nekem eddig nem okozott csalódást. Országot még nem vezetett, abban nem tudom milyen, de azt tudom, hogy a régi hatalmi elit szemben állt vele sok mindenben. Kapóra jött Kampecnek ez és elkezdte, hogy Shaok miatt mond le. Azóta ez megoldódni látszik, a katonák nem mentek el és Kampec nem hadügyminiszter, hanem a Magyar Elit vezetője lett. Azt gondolom Shaok lehetett volna diplomatikusabb, de Kampecnek sem kellene hisztériát kelteni, mert az nem az ország érdeke. Kicsit kezd hasonlítani a valós életünkre, egyre kevésbé tetszik ez a része... :( |
Tegnap este eMagyarország 10 szövetséges ellen (1+9) megnyerte a Volhinyinai csatát. Ezzel elkezdődött egy folyamat, melyben a szövetségeseink is visszakaphatják az eredeti területeiket.
A csata roppant izgalmasra sikerült, végig az altatásra építettünk, hiszen ha az ellen minden erejét beleadja nem valószínű, hogy sikerül. A másik fontos építőkocka a tervünkben az időzítés volt, hiszen a csata végén az amerikaiaknál munkaidő volt, így nem tudtak beleszólni a csatába... :D:D:D Itt egy kis videót láthattok, maly a tegnapi győzelmünk örömére született (nem csak a tegnapi sikereink vannak benne ;) ) : http://www.youtube.com/watch?v=Cdl2tDzPtvs Ha valakinek megtetszik a játék írjon és meghívom, mint szocmin államtitkár a fejlődése elején minden segítséget meg tudok adni... Hai Harkonnen szocmin államtitkár Külön köszönet Nevtelen Senkinek (Szamókának), aki múltkor két repülőjeggyel kisegített a törökországi harcban, és a horvátországi Political Take Over-ben... Pali papa |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Én is regeltem az eRepre, eVon nickkel :)
Bármilyen nemű segítséget szívesen fogadok, ugyanis jelenleg nem sok fogalmam van róla, hogy mit kell csinálni, vagyis, hogy mit érdemes :) Pali papától kértem egyébként meghívót, mert azzal tisztában voltam, hogy így érdemes regelni, de sokkal többet sajna nem tudok ... :) |
Nekem már csak 2 meghívott kellene a society builder-hez, vagy mi a fene az :)
Tehát még mindig lehet tőlem is kérni |
Quote:
De nem is ez számít, hanem hogy segítsük egymást. |
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |