Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Phoenix 04-30-2009 11:37

Nekem szinte állandóan kiírja, hogyha kicsit is más oldalt piszkálok :) De amint visszakatt helyre is áll.

Ati 04-30-2009 11:41

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209848)
Nekem szinte állandóan kiírja, hogyha kicsit is más oldalt piszkálok :) De amint visszakatt helyre is áll.

Ha nem szakad, akkor a későbbiekben majd a kiírástól el lehet tekinteni, és észre se veszed... Most már mindenesetre mindenki tudja, hogy miért szakadt: az ő oldalán volt, van a hiba! :D:D:D:D:D

Toto 04-30-2009 12:06

Olyat is lehetne, hogy egy kisebb vagyonért el lehessen felejteni az addig tanultakat, és a tanulási pontokat visszakapva egy új irányba lehessen fejleszteni a karaktert. Hogy ez a vagyon milyen nagy az gondolom későbbi tapasztalat függvénye, de olyan mértékű, hogy azért ne lehessen minden 5 percben ezt megtenni. Vagy 5 szintenként kapni egy kristályt, amiből 5 db-ot felhasználva lehet nullázni a képességeket, vagy nem tudom...
Lehet nem is jó ötlet. :D

Ati 04-30-2009 12:11

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209851)
Olyat is lehetne, hogy egy kisebb vagyonért el lehessen felejteni az addig tanultakat, és a tanulási pontokat visszakapva egy új irányba lehessen fejleszteni a karaktert. Hogy ez a vagyon milyen nagy az gondolom későbbi tapasztalat függvénye, de olyan mértékű, hogy azért ne lehessen minden 5 percben ezt megtenni. Vagy 5 szintenként kapni egy kristályt, amiből 5 db-ot felhasználva lehet nullázni a képességeket, vagy nem tudom...
Lehet nem is jó ötlet. :D

Szerzel még tapasztalati pontokat, és fejlődsz abba az irányba, amelyikbe szeretnél. Ez a fejeltős dolog ez felejtős. :)

Toto 04-30-2009 13:34

A HL mindig annyiról fog szólni, hogy kitalálsz-e belőle, vagy idővel lesznek nehezítő elemek is (csapda, szellemek stb.) az elvesztett TP-n kívül?

Ui.: Tudom, tudom. Most meg van könnyítve a dolog, hogy a kijárat helye nem változik...

Ati 04-30-2009 13:54

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209853)
A HL mindig annyiról fog szólni, hogy kitalálsz-e belőle, vagy idővel lesznek nehezítő elemek is (csapda, szellemek stb.) az elvesztett TP-n kívül?

Ui.: Tudom, tudom. Most meg van könnyítve a dolog, hogy a kijárat helye nem változik...

Csapda és szellemek biztos nem lesznek, mert meghalás után lehetőleg ne halj meg újra. :D

2 dolog változhat: a kijárat kerülhetmáshova, és meghaláskor Te indulhatsz máshonnan. Ebből a kijárat máshova helyezésével annyira nem szimpatizálok, de még akár az is lehet.

Toto 04-30-2009 13:59

Már alig várom azt a csodás pillanatot, amikor a Random közbetlen a kijárat mellé tesz :D

Phoenix 04-30-2009 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209854)
Csapda és szellemek biztos nem lesznek, mert meghalás után lehetőleg ne halj meg újra. :D

2 dolog változhat: a kijárat kerülhetmáshova, és meghaláskor Te indulhatsz máshonnan. Ebből a kijárat máshova helyezésével annyira nem szimpatizálok, de még akár az is lehet.

A kijárat átrakás lenne a legnagyobb kitolás :) Javaslom, hogy azt csak büntetésként kiszabni, az arra érdemeseknek :)

Ati 04-30-2009 14:20

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209856)
A kijárat átrakás lenne a legnagyobb kitolás :) Javaslom, hogy azt csak büntetésként kiszabni, az arra érdemeseknek :)

Ha ilyen lesz, akkor is csak X időnként változik. Max naponta. Tehát ha egymás után sokszor meghalsz, akkor az első után már tudid hol a kijárat... De mondom, nem igazán szimpatikus nekem sem... :)

Toto 04-30-2009 14:33

Hát, a másik verziónál egy tapasztalt játéékos már csukott szemmel ki fog találni :D

All times are GMT +1. The time now is 12:58.