Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Swiss 04-19-2009 17:06

Mükszik! Tuti

Ati 04-19-2009 17:09

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 208427)
3. Fellökés: ezt nem tudom hogy működne, viszont ha jól sejtem a rám támadó személyt fellököm, így el tudok menekülni a csatából. Na ez tuti nem ment, kipróbáltam karakter ellen is, csatornaőr ellen is.

Ennek az a lényege, hogy ha fellököd az ellenfeled, akkor abban a körben nem tud mással foglalkozni, csak azzal, hogy felkeljen a földről. Ez akkor hasznos, amikor például varázsló karakter ellen harcolsz, így abban a körben nem tud varázsolni.

Elmenekülni a már zajló csatából nem tudsz.

csabi 04-19-2009 17:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208455)
Ennek az a lényege, hogy ha fellököd az ellenfeled, akkor abban a körben nem tud mással foglalkozni, csak azzal, hogy felkeljen a földről. Ez akkor hasznos, amikor például varázsló karakter ellen harcolsz, így abban a körben nem tud varázsolni.

Elmenekülni a már zajló csatából nem tudsz.

akkor több egeret nem lökök fel.. :D

Ati 04-19-2009 17:12

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208434)
ON: egy pozíción többféle nyersanyag is lehet? Tehát ha én egy helyen követ bányásztam ki, akkor onnan tudok fémet is bányászni kis szerencsével?

Idővel igen. A kő alatt fém is lehet, de akár arany is. Rövidtávon ezek nem változnak, a teszt ez alól kivétel lehet, mert extra sok lelőhelyet tettem be, és fogyásuk esetén átrendezi a meglevők egy részét is.

Ati 04-19-2009 17:16

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208450)
Swiss2, kipurcant a szomjúságtól, és most nem tud kijönni a hálál labirintusból, gondolom azért mert kis szekér van nála, eldobni nem tudja.

Ati, tudnál valamit javasolni, vagy tenni ellene?

Most kihoztam, jelenség felírva.

Swiss 04-19-2009 17:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208458)
Most kihoztam, jelenség felírva.

Köszönöm a segítséget!

Ati 04-19-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208417)
Közvívánatra felírva, hogy valahogy sűrűbben találjon a bányában dolgokat.

Mostantól lelőhely esetén minden alkalommal sikerül kibányásznod valamit, ha az ott található kőzet bányászatát megtanultad. (Értsd: ha csak kőfejtést tanultál, és aranybányába tévedsz, akkor azzal nem fogsz tudni kezdeni semmit, ekkor nem találsz semmit.)

laci 04-19-2009 17:50

Ati, mi lehet annak az oka hogy nem tudok belépni, azzal hajt el hogy a szerver jelenleg nem elérhető? Más gépről próbálkozom, mint eddig, lehet ez az ok?

Ati 04-19-2009 17:52

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208470)
Ati, mi lehet annak az oka hogy nem tudok belépni, azzal hajt el hogy a szerver jelenleg nem elérhető? Más gépről próbálkozom, mint eddig, lehet ez az ok?

Az nem, hoyg más gép, a tűzfala viszont igen. A tűzfalán engedd neki, hogy csatlakozzon kifele.

Ati 04-19-2009 18:02

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 208346)
Közös Chatnél tapasztaltam:
Írok valamit, elküldöm, majd dupla katt a közös fülre, akkor valamit kétszer látok:

Chat szövegeinek duplázódása duplakatt esetén javítva. Oldal újratöltése szükséges a javítás életbelépéséhez.

All times are GMT +1. The time now is 21:24.