![]() |
A varázspontokat növelve azt írja, hogy növeltem a varázsló pontjaimat. Kicsit furcsán hangzik :)
|
Ez még jöhet ide, igaz, 3. nap vagyunk már...
Szerintem még a varázslatokoz egy nagyon pici túrbó: -Egy vp növelé ne 2 hanem 3 vp-t adjon... Mert így még mindig kicsit nehéz elérni jobb varázslatokhoz szükséges vp-t és akkor nembeszéltünk, hogy a varázsló csak 1-et du lőni, ha nagy varázslatot lő, mert utána töltődnie kell vagy 10 percig...Szóval ennyit minimum megérdemel, de én még akár 4-re is növelém, pont mint az ép kapást... És még anyi, hogy most 4 vp-t kp / perc...minden 3. növelés után ezt 1-el növelném, azaz pl 12. növelés után már 7 vp-t kapjon / perc... |
Quote:
most muszáj elrohannom melózni, de ha hazaérek, nyomok egy print screent, és arra ráírok mindent, hogy mi hol volt, és hova mi volt írva, és akkor egyértelmű lesz. a lényeg, hogy a bal alsó sarkon kívül (ahol a kockában lévő játékosokat írja ki, ha több van ugyanazon), ott Rider3 volt, mindenhol máshol, Rider2. Az összes létező helyen, ahova egy támadás alatt kiírja a küzdő felek nevét. |
Quote:
Megpróbáljuk reprodukálni délután (ha Rider is ráér). Visszaállunk ugyan oda, és addig ütjük egymást, amíg jó nem lesz. Ha órákon át jó, akkor hipnotizáltatom magam, hogy előhozzák belőlem az agyamban tárolt képeket. (Természetesen csak erről a témáról... :D) |
A csatáért 33 tapasztalati pontot és 1 aranyat kapsz.
A takarító élettelenül esik a földre. Megvágtad a takarítót. 2 életerõt vesztett. A takarító megütött. 1 életerõt vesztettél. Varázslövedéket lõssz a takarítóra. Megvágtad a takarítót. 3 életerõt vesztett. A takarító megütött. 2 életerõt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Takarító Létezik, hogy ilyen kevés hpja van egy takarítónak?:) Van hogy alig tudom megölni, vagy ő végez ki seperc alatt, ez normális így? Más nem harcolt vele a jelek szerint. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
akkor összekapcsolom a karikat,és ott hagyom őket egy félórára...utána ha lesz valaki,akkor megpróbálhatjuk megen,lesz e kavarodás...
Ati,rider1-et tudnád resetelni? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:32. |