![]() |
Quote:
|
elég szégyen, ha egy elfet így felgyújtanak a-ban. van olyan csoport ami nem a sunnyogásról szól:cool:
|
Quote:
újfent megjegyzem, közöd nincs a cimborádat ért állitólagos sérelemhez. jksz! ez a topic, meg nem erröl szól. szvsz. |
nincsen csoportokon át tartó jksz:) nem kell ok arra hogy 1-be neked esennek:P amúgy én hozzád se nyúltam:) túl gyorsan töröltél...
|
ezzel már 2 általam inditott topicban alkotsz olyan véleményt, aminek köze nincs a témához!
amúgy itt hadisról tárgyalunk, minek toli? na ebbe szólj bele. jártam ahogy, nem az a lényeg. hadiként 60% barakkal kocsma nélkül nem jött be az elf. ENNYI! ezzel az erövel a gnóm és az ork is jelentösen sebezhetö. tehát marad az óriás, annál kisebbek a károk. |
Quote:
klánvédelem. amúgy meg nem kell a süketelés, sokaknak nem csak 1 orijuk van. de a rövid idejü 1beni pályafutásom is megérte tanulásnak. más viszonyok, más stilus, agresszivebb játék, no problem. legközelebb másképp csinálom. :p |
szvsz ott rontottad el hogy nem volt tornyod, a gyújtogást simán túlélted volna, felhuzol 100 kocsmát 9 kör alatt azt kész...
|
60% kocsma kicsit nem gagyi? és minek trükközni a fantomsereggel? ha gyenge vagy akkor tökmindegy minek látszol, hiszen te nem fogsz sokat ütni... és az a cél, hogy te szerezz földet, nem a bújkálás... :rolleyes: :D
A-n kívül meg jó móka az elf hadis, csak ne bukj le nagyon :D |
kivételesen az 1re bontottam kocsmát. hadisnak képzeltem a haladást, csak kifogtam egy rossz klánt. 6-800 hekivel voltak a tagok alattam, gömb nélkül meg nem volt kedvem pofozkodni. mondom ismét, tanultam belöle.
de legközelebb minden másképp lesz. |
Quote:
A 2B-s akciód meghatározta az egész jövőjét annak az orinak. Tudod az elfeket szeretik felméregetni, ha meg nincs tolid ez senkinek nem okoz problémát. :P |
| All times are GMT +1. The time now is 18:18. |