Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Március: 3. névvadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3387)

Ati 03-08-2009 13:10

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 205084)
Abban az esetben,ha a vezetőség úgy találja,hogy a többségnek ellenére vannak a fenti országnevek,akkor a VIP-es országok választhatnak másik nevet vagy megkapják a Noname(#x) -t?

Névsorozatok esetében, amikor nem egy-egy kirívó esetről van szó, hanem több hasonló elvű névről, automatikus átírás történik, nincs lehetőség a névváltoztatásra, az országok noname##### néven fut tovább.

Tsobi 03-08-2009 13:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205085)
Névsorozatok esetében, amikor nem egy-egy kirívó esetről van szó, hanem több hasonló elvű névről, automatikus átírás történik, nincs lehetőség a névváltoztatásra, az országok noname##### néven fut tovább.

Akkor nem marad más lehetőség,csak a VIP-es orik törlése .. értem..

Ati 03-08-2009 13:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 205086)
Akkor nem marad más lehetőség,csak a VIP-es orik törlése .. értem..

Többezer olyan országnevet sikerült már találnia az embereknek a játékban, amik senkit nem bántanak. Ez alapján nem hiszem, hogy ez egy nagyon bonyolult dolog lenne.

Tsobi 03-08-2009 13:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205087)
Többezer olyan országnevet sikerült már találnia az embereknek a játékban, amik senkit nem bántanak. Ez alapján nem hiszem, hogy ez egy nagyon bonyolult dolog lenne.

Mivel egyelőre csak egy ember találta nem megfelelőnek,úgy hiszem van még esély a túlélésükre. Egyébként fenntartom,hogy a többezer országtulajdonosból töredék (pár tucat) mondaná azt,hogy bántja a név.

Igazságtalanság lenne így intézkedés alá vonni őket.

Ati 03-08-2009 13:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 205088)
Mivel egyelőre csak egy ember találta nem megfelelőnek,úgy hiszem van még esély a túlélésükre. Egyébként fenntartom,hogy a többezer országtulajdonosból töredék (pár tucat) mondaná azt,hogy bántja a név.

Igazságtalanság lenne így intézkedés alá vonni őket.

A rasszista felhang egyértelműen látszik bennük, és erre semmi szükség nincs a Hódítóban. Ezt csak tetézi, hogy különböző trükkökkel próbálod a szabályokat kijátszani. :(

A való életet tartsd a való életben, ne keverd a játékba. Köszönöm.

Tsobi 03-08-2009 18:17

Mondjuk úgy,kimondom,amit más nem mer,ezt még poénnal is fűszerezem,hogy ne legyen tömény és ez a tisztelt vezetőségnek a magasfokú álszenteskedés közepette nem tetszik,rejtély,hogy miért. A legtöbb ember ezekre csak azt mondja,hogy "ez bolond:D " vagy "kijezajósrác :rolleyes: " ..
De nem .. nekik a glória nem hiányozhat a buksijukról,miközben ugyanezt gondolják csak simán primitívebb módon fejezik ki magukat...

Ati 03-08-2009 18:27

Akkor ezt megbeszéltük, ezek szerint nyilvánvalóan fajgyűlölet vezérelt a nevek regisztrálásakor. Ennek a Hódítóban nincs helye.

A nevek felírva a listára, mint átirandók.

Amennyiben a jövőben is hasonló nevek születnének tőled, nem lesz átírás, hanem törlés lesz, hiszen az ilyen nevek ellenkeznek a játékszabályokkal. Az emberi moralitást már meg sem említem.

Tovább is léphetünk.

Tsobi 03-08-2009 18:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205114)
Tovább is léphetünk.

Most jön az,hogy törölsz a játékból,mert képviselek egy ideológiát? Vagy ne üssem tovább a már így is forró vasat?

Tsobi 03-08-2009 18:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205114)
Akkor ezt megbeszéltük, ezek szerint nyilvánvalóan fajgyűlölet vezérelt a nevek regisztrálásakor.

Egyébként pedig kérlek ne sérts meg ilyen jelzőkkel .. egyelőre még én is finom voltam és nőies,én sem sértegettelek.

Gondolom a kolleganőm is fajgyűlölő,hisz utálja a pókokat.. amint meglát egyet legszívesebben eltaposná azonnal.

Ati 03-08-2009 18:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 205115)
Most jön az,hogy törölsz a játékból,mert képviselek egy ideológiát? Vagy ne üssem tovább a már így is forró vasat?

Ameddig ezt az ideológiát játékon kívül tudod tartani, engem nem érdekel, hogy milyen nézeteket vallasz. Játékon belül ez természetesen teljes mértékben elfogadhatatlan.

All times are GMT +1. The time now is 01:08.