![]() |
Quote:
Különben azthiszem szét bontom egy értelmesebb meg kevésbé értelmes részre:D |
"kv után baggerpill" - körváltás után cigiszünet. Elég gyakori kifejezés :)
|
átolvastam mindent, de ezeket még nem láttam sehol... :eek:
teljes - teljes eseménylista szövi - :D Hód - :D raki - :D IJB - így jártál b***eg |
Yard= milliárd :)
Még ezt sem láttam sehol :p |
Sziasztok!
Bezúz, szétcsap: katonákkal támad Jelzőtüzet rak, pirózik: tolikkal gyújtogat Megváltoztatja az időjárást: szárazság és / vagy vihar varázslat Dobj egy zöldet: írj üzenetet És sok hasonló finomság;) |
gg= good game = jó játékot
gl= good luck = sok szerencsét hf=have fun = jó szórakozást noob= béna = láma... (hagy nem rakozzam) :) |
a noob nem egyenlo a lamaval, ezt sokan osszetevesztik.. a noob az kezdot jelent, a lama pedig buta, rosszul felepitett orszag tulajdonosa :P
egyebkent csodalkozom, hogy nem emlitettek meg az internet szennyet, a "1337 speak"-et, szoval gondolom en leirom, ugyanis lattam par orit, akik hasznaljak ezt :P 1=L vagy I 2=z 3=e 4=a 6=g 8=b a szamok ezeket a betuket helyettesitik.. a gl a gg es a hf az tipikus esportos kifejezes, hoditosok kozul nem sokan hasznaljak gz=gratz woot=ujjongas imba=tul eros ori, neha hozzateszik a gay szot is, amit nem kell mondanom, hogy micsoda :D remelem sikerult segiteni valakinek :) |
OFF: noob=láma, a kezdő az newbie, de hódban ezeket még nem láttam, sőt a gl és társait se de biztos még nem játszottam eleget h ilyenre akadjak :D
|
a noob a newbie szlengesitett valtozata, nezz utana wikipedian :)
|
Quote:
Beszéli ezt rajtatok kívül más is?:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 04:03. |