Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   A Világ csatája! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3261)

Ati 04-06-2009 12:40

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206832)
Meglepííííí :D :cool:

Szemezek azzal is, hogy egy online (skype-on keresztüli) kalandot csinálni, de ezzel lehet, hogy kicsit túl sokat vállalnék... Úgyhogy ez majd kiderül, egyelőre maradjunk az eredeti elképzelésnél... :)

Dus 04-06-2009 15:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206833)
Szemezek azzal is, hogy egy online (skype-on keresztüli) kalandot csinálni, de ezzel lehet, hogy kicsit túl sokat vállalnék... Úgyhogy ez majd kiderül, egyelőre maradjunk az eredeti elképzelésnél... :)

Najó, zet így nem értem...kalandot Skype-on keresztül?? :cool:
Majd kideürl szerintem ezzel mit szeretnél, ha meglesz a modul... :)

Ati 04-06-2009 15:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206847)
Najó, zet így nem értem...kalandot Skype-on keresztül?? :cool:
Majd kideürl szerintem ezzel mit szeretnél, ha meglesz a modul... :)

Mintha összeülnél a többiekkel játszani, csak nem kell hozzá mindenkinek egy helyen lenni, elég egy skype hozzá mindenkinek, és mehet neten a játék, élőszóban.

Mindenesetre most nem ezzel készülök, de ez sem lehet rossz.

Dus 04-06-2009 15:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206848)
Mintha összeülnél a többiekkel játszani, csak nem kell hozzá mindenkinek egy helyen lenni, elég egy skype hozzá mindenkinek, és mehet neten a játék, élőszóban.

Mindenesetre most nem ezzel készülök, de ez sem lehet rossz.

Akkor már inkább fórumon, mint élő szóban...ott tudsz gépelni, miközben a másik is, és nem kell végigvárnod, míg ő végigmondja... :)

Ati 04-06-2009 15:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206849)
Akkor már inkább fórumon, mint élő szóban...ott tudsz gépelni, miközben a másik is, és nem kell végigvárnod, míg ő végigmondja... :)

Az sokáig tart. De mindegyiknek megvan a maga előnye. A fórum annyiból jó, hogy nincs időhöz kötve, nem kell mindenkinek egyszerre ott lenni. Cserébe lassabb.

Hallgattam pár skype-os történetet, igazából nem rossz a menete.

Dus 04-06-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206850)
Az sokáig tart. De mindegyiknek megvan a maga előnye. A fórum annyiból jó, hogy nincs időhöz kötve, nem kell mindenkinek egyszerre ott lenni. Cserébe lassabb.

Hallgattam pár skype-os történetet, igazából nem rossz a menete.

Biztos jó, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy mondjuk 10-nél több játékos hogy fér meg Skype-on, és a mesélőnek meg akkor kifejezetten profinak kell lennie, hogy rögtön tudjon reagálni, mert még másodpercei is alig vannakátgondolni, míg a fórumon legalább néhány perce van, ha nem több... :)

Ati 04-06-2009 16:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206851)
Biztos jó, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy mondjuk 10-nél több játékos hogy fér meg Skype-on, és a mesélőnek meg akkor kifejezetten profinak kell lennie, hogy rögtön tudjon reagálni, mert még másodpercei is alig vannakátgondolni, míg a fórumon legalább néhány perce van, ha nem több... :)

Ja hát nem ilyen nagyságrendű játékok zajlanak azért Skype-on. 3-4 embernél nem több. Mintha élőben összeülne a társaság. Ott se vagytok 20-an.

Dus 04-06-2009 16:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206852)
Ja hát nem ilyen nagyságrendű játékok zajlanak azért Skype-on. 3-4 embernél nem több. Mintha élőben összeülne a társaság. Ott se vagytok 20-an.

Mindjárt más :)
Bár 10-en lényegesen izgalmasabb tud lenni, mintha csak 3-4 játékos játszana...

Tsobi 04-06-2009 20:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206822)
Már nem kell sokat várni, csak húsvét után még 1-2 napot. :)

Mikor van Húsvét? :p

Remedy 04-06-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 206859)
Mikor van Húsvét? :p

Most Vasarnap-Hetfon :)

All times are GMT +1. The time now is 13:20.