Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Chrome (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3230)

Pool 06-18-2011 21:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 289079)
pár országomba ezt ie és ff alatt is csinálja. Nem mindbe, de pár országban igen

de nekem eddig jó volt

vityu 06-19-2011 04:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289055)
És mi történik? A Bookmark Managerben megjelennek a könyvjelzők? Ha igen, akkor onnan ki tudod huzogatni a könyvjelzősávba, vagy ahova akarod. Alapból az "Other bookmarks" alatt az "Imported" mappába kerülnek.

Nem jelennek meg. A Könyvjelzőkezelőben (magyarul van fenn) nem látok egyet se, pedig szeretném :D

Andrew 07-19-2011 11:35

Mivel kifejezetten Gmail-es téma nincs, és ez a legközelebb (meg úgy is Chrome-ot használok), ezért ide írom...
Tegnap kellett elküldenem egy fontos emailt, hozzá csatolva néhány dokumentumot. Mivel elsőre túl nagy volt a levél a fogadó szervernek, ezért két részletben akartam elküldeni - viszont másodjára elfelejtettem csatolni. A Gmail viszont szólt, hogy azt írtam a levelemben, hogy 'attached to', viszont nem volt csatolmány - nagy csodálkozásomra megkérdezte, hogy nem szeretnék-e mégis küldeni valamit :D

Dus 07-19-2011 12:20

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 290467)
Mivel kifejezetten Gmail-es téma nincs, és ez a legközelebb (meg úgy is Chrome-ot használok), ezért ide írom...
Tegnap kellett elküldenem egy fontos emailt, hozzá csatolva néhány dokumentumot. Mivel elsőre túl nagy volt a levél a fogadó szervernek, ezért két részletben akartam elküldeni - viszont másodjára elfelejtettem csatolni. A Gmail viszont szólt, hogy azt írtam a levelemben, hogy 'attached to', viszont nem volt csatolmány - nagy csodálkozásomra megkérdezte, hogy nem szeretnék-e mégis küldeni valamit :D

Ez elég régi, csak régebben a Labs részét képezte ez a modul.
(Mikor a Gmail van megnyitva a böngészőben, jobb fent van egy fogaskerék. Arra katt, majd e-mail beállításai. A betöltődő oldalon a vízszintes menüben kiválasztod a "Labs"-t, és ott vannak ilyen szuper kis funkciók, amiket engedélyezhetsz vagy letilthatsz.)

Érdemes körülnézni a Labs-ban, mert elég jó dolgokat szoktak oda berakni, és gondolom a tömegesen használt modulok előbb-utóbb alapértelmezettnek is bekerül (pl., amit írtál).

Andrew 07-19-2011 12:43

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 290470)
Ez elég régi, csak régebben a Labs részét képezte ez a modul.
(Mikor a Gmail van megnyitva a böngészőben, jobb fent van egy fogaskerék. Arra katt, majd e-mail beállításai. A betöltődő oldalon a vízszintes menüben kiválasztod a "Labs"-t, és ott vannak ilyen szuper kis funkciók, amiket engedélyezhetsz vagy letilthatsz.)

Érdemes körülnézni a Labs-ban, mert elég jó dolgokat szoktak oda berakni, és gondolom a tömegesen használt modulok előbb-utóbb alapértelmezettnek is bekerül (pl., amit írtál).

Igazán betehették volna ide a görgethető lapokat (tabokat), mint a Linuxos verzióban....

Ati 07-19-2011 12:44

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 290473)
Igazán betehették volna ide a görgethető lapokat (tabokat), mint a Linuxos verzióban....

Mi az a görgethető lap? :eek:

Andrew 07-19-2011 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 290474)
Mi az a görgethető lap? :eek:

Gyorsan akartam írni :D
Szóval a Linuxos verzióban ha több oldal van megnyitva egy ablakban (ezek ugye a tab-ok), akkor a köztük lévő váltás megoldható szimplán a görgő használatával.
Nekem pl ez roppant kényelmes megoldás volt, főleg, ha mondjuk két kütyü specifikációit szeretném összehasonlítani ugyanazon az oldalon.

Ati 07-19-2011 12:55

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 290475)
Gyorsan akartam írni :D
Szóval a Linuxos verzióban ha több oldal van megnyitva egy ablakban (ezek ugye a tab-ok), akkor a köztük lévő váltás megoldható szimplán a görgő használatával.
Nekem pl ez roppant kényelmes megoldás volt, főleg, ha mondjuk két kütyü specifikációit szeretném összehasonlítani ugyanazon az oldalon.

Ez hogy működik? :eek: A görgő az adott tab tartalmát gördíti le/fel. Hogy csinál e mellett mást is? :eek:

Ati 07-19-2011 12:56

(A tab-ok közötti gyors váltás a ctrl+1, ctrl+2, crtl+3 stb-vel lehetséges.)

Andrew 07-19-2011 13:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 290476)
Ez hogy működik? :eek: A görgő az adott tab tartalmát gördíti le/fel. Hogy csinál e mellett mást is? :eek:

A tab-okat tartalmazó sorra viszed a egered, és ott használod a görgőt.

A ctrl-es megoldásnál nekem pl sokkal kényelmesebb, mert csak az egér kell hozzá, amit amúgy is használok böngészés közben.
Amúgy ctrl-lal hogy tudsz 9-nél több megnyitott lap között váltani? :o

u.i.: és hogy miért hiányzik? Most pl ülök az ágyon, bal kezemmel támasztom a fejemet, jobbal pedig kezelem a gépet - és örülnék neki, ha csak szimplán a legfelső sor bármelyik részén tudnék váltani a nyitott tab-ok között, amik jelen pillanatban a képernyő bal felső sarkában csoportosulnak :D

All times are GMT +1. The time now is 18:29.