![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Mivel kifejezetten Gmail-es téma nincs, és ez a legközelebb (meg úgy is Chrome-ot használok), ezért ide írom...
Tegnap kellett elküldenem egy fontos emailt, hozzá csatolva néhány dokumentumot. Mivel elsőre túl nagy volt a levél a fogadó szervernek, ezért két részletben akartam elküldeni - viszont másodjára elfelejtettem csatolni. A Gmail viszont szólt, hogy azt írtam a levelemben, hogy 'attached to', viszont nem volt csatolmány - nagy csodálkozásomra megkérdezte, hogy nem szeretnék-e mégis küldeni valamit :D |
Quote:
(Mikor a Gmail van megnyitva a böngészőben, jobb fent van egy fogaskerék. Arra katt, majd e-mail beállításai. A betöltődő oldalon a vízszintes menüben kiválasztod a "Labs"-t, és ott vannak ilyen szuper kis funkciók, amiket engedélyezhetsz vagy letilthatsz.) Érdemes körülnézni a Labs-ban, mert elég jó dolgokat szoktak oda berakni, és gondolom a tömegesen használt modulok előbb-utóbb alapértelmezettnek is bekerül (pl., amit írtál). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval a Linuxos verzióban ha több oldal van megnyitva egy ablakban (ezek ugye a tab-ok), akkor a köztük lévő váltás megoldható szimplán a görgő használatával. Nekem pl ez roppant kényelmes megoldás volt, főleg, ha mondjuk két kütyü specifikációit szeretném összehasonlítani ugyanazon az oldalon. |
Quote:
|
(A tab-ok közötti gyors váltás a ctrl+1, ctrl+2, crtl+3 stb-vel lehetséges.)
|
Quote:
A ctrl-es megoldásnál nekem pl sokkal kényelmesebb, mert csak az egér kell hozzá, amit amúgy is használok böngészés közben. Amúgy ctrl-lal hogy tudsz 9-nél több megnyitott lap között váltani? :o u.i.: és hogy miért hiányzik? Most pl ülök az ágyon, bal kezemmel támasztom a fejemet, jobbal pedig kezelem a gépet - és örülnék neki, ha csak szimplán a legfelső sor bármelyik részén tudnék váltani a nyitott tab-ok között, amik jelen pillanatban a képernyő bal felső sarkában csoportosulnak :D |
| All times are GMT +1. The time now is 18:29. |