![]() |
Quote:
Tessék nekiesni a kémiának + a biológiának és irány Gödöllő ;) |
Quote:
Ott csak állattenyésztő szak van, ha minden igaz.:) Az Állatorvosi itt van Pesten. Valószinűleg igazad van és megbánom, de sajnos most többminden alakult úgy, hogy ezt szinte lehetetlenné tegye... Még jövőre lehet, hogy megpróbálom, de ezt még magam se tudom... Márciusig ez is eldől. És a kémia különben sem az erősségem.:p(amiatt maradtam le két ponttal 2004ben...:() Ui.:Nini négycsillagos lett a téma.:) Köszi;) |
Nekem 99ben lett volna aktuális és akkor tutira Gödöllőn volt.
A kémia nálam sincs a toppon, főleg úgy, hogy 1évig nulladikra kellet volna járnom és éjjel nappal kémiázni :eek: Szóval inkább nem éltem a lehetőséggel :D |
Én csak egy évvel érettségi után próbáltam meg először, 2002ben, aztán 2004-ben és még egyszer LEHET, hogy megkisérelem, ha nem jön össze, arra is van vészforgatókönyv...:)
|
Quote:
Mi lenne a vészforgatókönyv, ha nem vagyok túlságosan indiszkrét? :p |
Quote:
Az már itt nagyon offtopic, de mivel az én témám és a kutya se figyeli...:D (Számítógépes) Grafikus... régóta rajzolok(manapság leginkább lovakat) és a sok engem érdeklő dolog közül ez az egyik, amivel kezdeni is tudnék valamit, van más is de remélem egy vészforgatókönyv elég lesz.:rolleyes: :D |
Quote:
Mit is mondhatnék :cool: sok sikert hozzá :) u.i. a témát a kutya se figyeli? :eek: nem szeressem, ha kutyába se vesznek ;) |
Quote:
Akkor helyesbítek, egy-egy kósza lélek kivételével senki be se kukkant ide...:D Köszi a jókívánságokat.:) |
Quote:
Kedvenc lovas topicomba? Hát már hogyne? :D |
Quote:
De Te is csak *figyelsz* :p :o :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |