Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Minden, ami ló... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=321)

Cece 08-14-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 28590)
Köszönöm Cece, hogy ide bekukkantottál, ez a téma is lassan a feledés homályába merül...
Sajnos jövőbeli terveimbe nekem is egyre kevesebb az esély arra, hogy belefér az Állatorvosi Egyetem, ennek több oka van, amibe itt most nem mennék bele...:(
A lovak az életem részét képezték az elmúlt időszakban, de most ez a dolog is kicsit szünetel, mindenesetre a lovak, ha már állatorvos nem lesz belőlem, reményeim szerint a jövőben is az életem szerves részét fogják képezni, amennyiben a dolgaim úgy alakulnak.:)

Szerintem meg fogod bánni, csak úgy mint én :( Főleg azért, mert elérheted, hogy az lehessen a szakmád amit a legjobban szeretsz.
Tessék nekiesni a kémiának + a biológiának és irány Gödöllő ;)

Cassandra 08-14-2006 16:58

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28645)
Szerintem meg fogod bánni, csak úgy mint én :( Főleg azért, mert elérheted, hogy az lehessen a szakmád amit a legjobban szeretsz.
Tessék nekiesni a kémiának + a biológiának és irány Gödöllő ;)

És mit csináljak Gödöllön?:D
Ott csak állattenyésztő szak van, ha minden igaz.:) Az Állatorvosi itt van Pesten.
Valószinűleg igazad van és megbánom, de sajnos most többminden alakult úgy, hogy ezt szinte lehetetlenné tegye... Még jövőre lehet, hogy megpróbálom, de ezt még magam se tudom... Márciusig ez is eldől.
És a kémia különben sem az erősségem.:p(amiatt maradtam le két ponttal 2004ben...:()

Ui.:Nini négycsillagos lett a téma.:)
Köszi;)

Cece 08-14-2006 20:13

Nekem 99ben lett volna aktuális és akkor tutira Gödöllőn volt.
A kémia nálam sincs a toppon, főleg úgy, hogy 1évig nulladikra kellet volna járnom és éjjel nappal kémiázni :eek:
Szóval inkább nem éltem a lehetőséggel :D

Cassandra 08-14-2006 20:19

Én csak egy évvel érettségi után próbáltam meg először, 2002ben, aztán 2004-ben és még egyszer LEHET, hogy megkisérelem, ha nem jön össze, arra is van vészforgatókönyv...:)

Cece 08-15-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 28709)
Én csak egy évvel érettségi után próbáltam meg először, 2002ben, aztán 2004-ben és még egyszer LEHET, hogy megkisérelem, ha nem jön össze, arra is van vészforgatókönyv...:)

Ha megkisérled és rágyúrsz rendesen tutira összejön :)
Mi lenne a vészforgatókönyv, ha nem vagyok túlságosan indiszkrét? :p

Cassandra 08-15-2006 16:23

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28766)
Ha megkisérled és rágyúrsz rendesen tutira összejön :)
Mi lenne a vészforgatókönyv, ha nem vagyok túlságosan indiszkrét? :p

127-es ponthatárnál?Hááát...egen, arra aztán tényleg nagyon rá kellene gyúrni.Két(biosz, kémia, amikbe két éve bele sem szagoltam) 90% fölötti emeltszintü érettségivel TALÁN még esélyem is lenne.:D
Az már itt nagyon offtopic, de mivel az én témám és a kutya se figyeli...:D (Számítógépes) Grafikus... régóta rajzolok(manapság leginkább lovakat) és a sok engem érdeklő dolog közül ez az egyik, amivel kezdeni is tudnék valamit, van más is de remélem egy vészforgatókönyv elég lesz.:rolleyes: :D

Cece 08-15-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 28780)
127-es ponthatárnál?Hááát...egen, arra aztán tényleg nagyon rá kellene gyúrni.Két(biosz, kémia, amikbe két éve bele sem szagoltam) 90% fölötti emeltszintü érettségivel TALÁN még esélyem is lenne.:D
Az már itt nagyon offtopic, de mivel az én témám és a kutya se figyeli...:D (Számítógépes) Grafikus... régóta rajzolok(manapság leginkább lovakat) és a sok engem érdeklő dolog közül ez az egyik, amivel kezdeni is tudnék valamit, van más is de remélem egy vészforgatókönyv elég lesz.:rolleyes: :D

Ööö.... miért lenne offtopic? :confused: Elvégre lovakat rajzolsz? :D A rajzolt-, festett-, horgolt-, kötött- sőt még a megálmodott egyszarvú is ló :D
Mit is mondhatnék :cool: sok sikert hozzá :)

u.i. a témát a kutya se figyeli? :eek: nem szeressem, ha kutyába se vesznek ;)

Cassandra 08-15-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28783)
Ööö.... miért lenne offtopic? :confused: Elvégre lovakat rajzolsz? :D A rajzolt-, festett-, horgolt-, kötött- sőt még a megálmodott egyszarvú is ló :D
Mit is mondhatnék :cool: sok sikert hozzá :)

u.i. a témát a kutya se figyeli? :eek: nem szeressem, ha kutyába se vesznek ;)

Őőőő... sorry, nem rád gondoltam.:)
Akkor helyesbítek, egy-egy kósza lélek kivételével senki be se kukkant ide...:D
Köszi a jókívánságokat.:)

Ati 08-15-2006 18:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 28793)
Akkor helyesbítek, egy-egy kósza lélek kivételével senki be se kukkant ide...:D

Kedvenc lovas topicomba? Hát már hogyne? :D

Cassandra 08-15-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28795)
Kedvenc lovas topicomba? Hát már hogyne? :D

Kedvenc?Inkább egyetlen!:D
De Te is csak *figyelsz* :p :o :D

All times are GMT +1. The time now is 14:16.