![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Én is egyetértek Remedy ötletével.
Ha a fedezéssel csak annyi gondja van az embereknek,hogy a végén az dönt:) |
Nem értek egyet a dátumhoz kötött felfedezéssel. A szövetségben játszók számára pont a hajrát teszi tönkre. Nem igaz, hogy bármelyik arénában is egy jó felfedezéssel a végén élre lehet ugrani.
|
Látom táma az aréna, én eddig elvből nem szoltam egyik témánál sem ami a rendes játékmenetről szól, de az aréna kicsit a kedvencem volt mindig is szal...
a piac nélküli aréna volt a legjobb ötlet amióta van, de a drágakő eléggé tönkretette, ha dől a pénz az oriba, senkinek nem érdeke tolizni, szerintem a drágakó az egyetlen amit mindenképpen ki kéne venni még az arénából nagyjából visszaolvastam mi volt eddig a téma, ha jol értettem a körtávolságok lesznek korrigálva, és a inaktiv orikkal is fog történni valami, ezeken érdemes változtatni, nem létszükséglet, de talán javitani fog a hangulaton a felfedezést szerintem nem kéne változtatni, a stratégiának legalább annyira lehet része, mint a fokozás, vagy egy szövetség, vagy bármi más..., ha mégis változna, akkor mindenképpen csakaz utolsó napon, v napokban |
egyébként mér kell ehhez 6 topicot nyitni?
|
Quote:
|
aréna
ez egy téma:) |
Akkor most térjünk vissza a felfedezéshez. :)
|
akkor mindenképp egységes legyen az utolsó napokon nem jelentkezhetéssel (de fura szó ez lehet nincs is ilyen, de akkor nyelvújjító vagyok)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:04. |