![]() |
Quote:
|
Na ilyenkor bánom a nicknevem, nem tudok jó sztorit mesélni mellé. Esetleg az anyakönyvi kivonatomat másoljam ide be? :D
|
Nekem egyszerű a történetem: Péter, vagyok és kértem mindenkit szólítson Petinek gimibe. Pár osztálytársan nem volt hajlandó, ezért kitalálták a "Pepa" nevet, metr annyira azért nem utáltak:D Sokáig ellenkeztem, de végül rajtam maradt és használom is. Van még kettő: uzuzu, az úgy lett, hogy 14-15 évesen állandóan a Gyalogló chat-en voltam és minden név foglalt volt, így véletlenül beütöttem 5 karaktert és ez lett. Később megtetszett és volt is egy uzuzland nevő orim, de az törlödött. A második az a: trollo, rólam tudni kell, hogy nagy misztikus fan vagyok: és sokáig volt troll a nevem, mert mindenkit csk ütöttem és vágtam. Egyszer bátyámmal H3-aztunk multiba és gyorsba ez jött ki és maratt is.
Az orineveket meg már egyszer leírtam egy másik topicban, "Ki mióta játszik?" 65.-ik hsz-e. |
Az én történetem még egyszerűbb:)
Kezdjük az országommal, hisz az volt előbb: Rózsa birodalom :) A rózsa a kedvenc virágom. Ennyi!! :D Két szigorlat között vmikor májusban regeltem , nah! mi legyen országod neve? olvastam a költői kérdést... kinéztem az ablakon.... és épp nyíltak a korai rózsáim... :) A nicknevemhez: no comment! :D :D |
Az én nickem már nem emlékszem ki találta ki, valamelyik kedves egyén a W fórumon :D
a 4. orim nevéből adódóan Jeanne d'Ark :) története? szeretem a hősnőket, és éppen róla olvastam mikor regeltem :) a harmadik Boszi :))) nos, hát az egyik párom hívott így, egész pontosan Banyának (találó), de kicsit finomítottam rajta :) És végül a legfiatalabb egyben az első is :D Giovanni, a nevének okát elég, hogy páran tudják :) |
Na, nézzük :) SZEkeres CSAbi a nevem, innen a nickem :)
Az orineveket elnézve, hm...nézzük a legismertebbeket :) Szecsa foorim, szeerintem egyertelmu :) Kozmopolita vérhörcsög: anno Mirk nevu baratommal olyan neveket akartunk, ami nagyon egyedi es ertelmetlen erzest kelt az emberekben :) Ő lett filantróp vérnyúl, én pedig lettem kozmopolita vérhörcsög :) azota hozzám nőtt szegény hörim, főleg miutan a foorim anarchba kerult:) Szecsmók: hát...ez egy kedves történet :) voltunk a visegradi palotajatekokon ismerosokkel 2002-ben, es probalgattam maszkokat :) egyszer felvettem egy ilyen szoros akarmilyen maszkot, es egyik lany ismeros megszolalt: "nézd már, szecsmók" :) Szeretve lenni jó.. :-): a Moulin Rouge-ban hangzik el a kovetkezo szoveg es ebbol vettem: „Ennyi csak mi tudható: Szeretni kell, és szeretve lenni jó.” Nézz és láss... : a Kulonvelemeny cimu film az egyik kedvenc filmem :) abban hangzik el ez a mondat a lany prekobtol :) nagyjabol ennyi :) az anarchosokat nem reszletezem :) |
Quote:
De hogy ne legyek teljesen off, a nickem a keresztnevemből keletkezett, külön történet nincs hozzá... :( (Mondjuk az elég érdekesen hangzik, mikor a keresztfiam Chris néniek hív... :rolleyes: :D) |
Quote:
*kötekszik* |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:23. |