Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hétvégi játékok (Vip, Sima) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3148)

Von 08-23-2009 21:26

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 221964)
SÖR!
Vannak akik az utolsó pár órában lépnek csak be "játszani". Ezzel tönkretéve mások játékát azáltal, hogy ingyenföldet hoznak be, így helyezéseket döntenek el. *csupán azért mert pár orinak már nincs ideje hétvégizni, de az összesített helyezését tartani kívánja úgy, hogy az utolsó órákban lép csak be ezzel minimalizálva a pontveszteségeit*

Ma is volt rá példa.

ui: ja, arra is, hogy az utolsó pár órában lépett be valaki, csak azért, hogy tartsa a jó helyezését :)

Elfi 08-23-2009 21:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222115)
Ma is volt rá példa.

ui: ja, arra is, hogy az utolsó pár órában lépett be valaki, csak azért, hogy tartsa a jó helyezését :)

Nem tudom melyikben játszol, feltételezem a VIP HV-n, én simában, ahol szintén voltak késők, de többségük még pénteken belépett.
Eddig két ori jött jóval később, az egyik szombaton késő este, ő azóta nem ütött senkit, a másik fél órája :D

Von 08-23-2009 21:47

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 222116)
Nem tudom melyikben játszol, feltételezem a VIP HV-n, én simában, ahol szintén voltak késők, de többségük még pénteken belépett.
Eddig két ori jött jóval később (mindkettő összesítettben a top 20-ban), az egyik szombaton késő este, ő azóta nem ütött senkit, a másik fél órája :D

VIP HV, és most este 10kor jött egy új ország, jó összesített helyezéssel. És ez azért gáz, mert biztos ötödik lesz. Nem tudunk annyiszor fordulni rajta a távolság miatt, hogy beüthessük a hatodik alá. Szóval bejött ma este 10kor, és kap egy halom pontot érte összesítettben, ami azért ciki, tekintve, hogy a teljesítménye 0. Olyanokkal szemben, akik az elején jöttek, játszottak is, és mégis alatta végeznek.
Emiatt szerintem sem szabadna megengedni a vasárnapi belépést.

Elfi 08-23-2009 21:53

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222119)
VIP HV, és most este 10kor jött egy új ország, jó összesített helyezéssel. És ez azért gáz, mert biztos ötödik lesz. Nem tudunk annyiszor fordulni rajta a távolság miatt, hogy beüthessük a hatodik alá. Szóval bejött ma este 10kor, és kap egy halom pontot érte összesítettben, ami azért ciki, tekintve, hogy a teljesítménye 0. Olyanokkal szemben, akik az elején jöttek, játszottak is, és mégis alatta végeznek.
Emiatt szerintem sem szabadna megengedni a vasárnapi belépést.

Hozzánk most is belépett 1, tehát már kettő az utolsó 4 órára. .

Az összesített pontozásról tudsz valamit bővebben? Írtam a SEGÍTSÉG témában, de nem jött rá válasz még Atitől sem. .

(Kimásoltam a jelenlegi pontomat és a mostani HV után összehasonlítom az új pontot a régivel, talán kijön valami. .:D)

Ati 08-23-2009 21:55

Ha nem a javaslathoz szóltok hozzá, akkor légyszi ne itt. Köszi.

Von 08-23-2009 21:56

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 222121)
Az összesített pontozásról tudsz valamit bővebben? Írtam a SEGÍTSÉG témában, de nem jött rá válasz még Atitől sem.

Igen olvastam, de nekem fogalmam sincs, hogy azt hogyan számítják.
Én is kíváncsi lennék rá egyébként, nem számolgattam utána, csak annyit vettem le, hogy sokat számít, hogy ki mennyiszer játszott már.

Ati 08-23-2009 22:00

Quote:

Originally Posted by ati (Post 222122)
ha nem a javaslathoz szóltok hozzá, akkor légyszi ne itt. Köszi.

. .

Von 08-23-2009 22:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222124)
. .

bocsánat, azt még ugyanakkor írtam mikor Te is, nem olvastam a posztolás előtt a hsz-ed :(

Von 08-24-2009 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222122)
Ha nem a javaslathoz szóltok hozzá, akkor légyszi ne itt. Köszi.

Egyébként most, hogy beszélgettünk a srácokkal a hétvégin, felvetődött, hogy kétségtelen növelné a VIP HV népszerűségét, ha a győztes ország a hétvégin megmaradt ezerháromszázvalahány VIP körét megkapná a normál játékban ;)

Ati 08-24-2009 21:46

A hétvégi játékokat utálom piszkálni, mert valami nem jól sikerül rajta, aztán hétvégén úgymarad, és egész hétvégén nem működik... A mostani is ilyen lesz...

Elvileg vasárnap már nem lehet belépni új országgal.

De a teszteléssel várni kell péntekig, hogy egyáltalán akkor be lehet-e lépni, majd vasárnapig, hogy tényleg nem lehet-e már belépni, és ezek közül a péntek és a vasárnap az, amikor esélyes, hogy nem is leszek gépnél... :D

Úgyhogy ha a mostani hétvégi nem megy, akkor nem megy, nem kell senkinek agyonstresszelnie magát miatta. Jövőhéten is lesz hétvégi játék, pláne, hogy most a szokásosnál is rövidebb a hétvége. :)

Enjoy! :)

All times are GMT +1. The time now is 22:26.