![]() |
Quote:
ui: ja, arra is, hogy az utolsó pár órában lépett be valaki, csak azért, hogy tartsa a jó helyezését :) |
Quote:
Eddig két ori jött jóval később, az egyik szombaton késő este, ő azóta nem ütött senkit, a másik fél órája :D |
Quote:
Emiatt szerintem sem szabadna megengedni a vasárnapi belépést. |
Quote:
Az összesített pontozásról tudsz valamit bővebben? Írtam a SEGÍTSÉG témában, de nem jött rá válasz még Atitől sem. . (Kimásoltam a jelenlegi pontomat és a mostani HV után összehasonlítom az új pontot a régivel, talán kijön valami. .:D) |
Ha nem a javaslathoz szóltok hozzá, akkor légyszi ne itt. Köszi.
|
Quote:
Én is kíváncsi lennék rá egyébként, nem számolgattam utána, csak annyit vettem le, hogy sokat számít, hogy ki mennyiszer játszott már. |
Quote:
. . |
Quote:
|
Quote:
|
A hétvégi játékokat utálom piszkálni, mert valami nem jól sikerül rajta, aztán hétvégén úgymarad, és egész hétvégén nem működik... A mostani is ilyen lesz...
Elvileg vasárnap már nem lehet belépni új országgal. De a teszteléssel várni kell péntekig, hogy egyáltalán akkor be lehet-e lépni, majd vasárnapig, hogy tényleg nem lehet-e már belépni, és ezek közül a péntek és a vasárnap az, amikor esélyes, hogy nem is leszek gépnél... :D Úgyhogy ha a mostani hétvégi nem megy, akkor nem megy, nem kell senkinek agyonstresszelnie magát miatta. Jövőhéten is lesz hétvégi játék, pláne, hogy most a szokásosnál is rövidebb a hétvége. :) Enjoy! :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:26. |