Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miből lesz a pénz a Hódítóban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=308)

Burning 04-13-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 87623)
Vitatkoztam volna? Hümm-hümm :)

OFF/
ha ez nálad csak beszélgetés volt, akkor nem szeretnék veled vitatkozni, de úgy érzem ez erősen offtéma lesz;)
ON/

Cassandra 04-13-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 87624)
talán nem?:confused:
akkor mi lehet ez az édes íz?:rolleyes:

Azt én nem tudhatom.;)
Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87625)
OFF/
ha ez nálad csak beszélgetés volt, akkor nem szeretnék veled vitatkozni, de úgy érzem ez erősen offtéma lesz;)
ON/

Ha nem tunt volna fel veled egy percig se vitatkoztam és skitivel se... ő csak kötözködik a szentem.:)

skiti 04-13-2007 22:28

itt kell megjegyeznem hogy nem vetemednék olyan merészségre, hogy Cassynek tegyem a szépet:)

Kubbi 04-14-2007 06:42

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 87633)
itt kell megjegyeznem hogy nem vetemednék olyan merészségre, hogy Cassynek tegyem a szépet:)

Hááát, ha az igazolványképed van beszúrva a neved mellé, akkor teljes mértékben megértelek. :D

Burning 04-14-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 87657)
Hááát, ha az igazolványképed van beszúrva a neved mellé, akkor teljes mértékben megértelek. :D

hát akkor nem nagyon kéne;):D

Synkel 04-14-2007 11:00

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87596)
figyelj, ha holnap megmondom neked, hogy tegyük fel 10 milliárdom van multis vagyok???
mindenki gyűjthet szabadon (a szabályok betartásával, tehát egy országgal), tehát akár mindenkinek lehetne 10 milliárdja nem??
mégsincs és miért?? azért, mert enm tudják meg termelni avgy megvédeni...

Szerintem ha azt mondod, hogy neked van 10 mrd-d, én abba a hitbe leszek, hogy ügyesen megbuheráltad a hódot. Ahol mindenkinek max 4.3 mrd-je lehet, ott neked se legyen 10:)
A pénz az pénz, hogy a piacon mid van, az nem számít ebben az esetben. Ha kiviszed egy csopiból a pénzt, akkor orinként 4.3 mrd-t tudsz kivinni, a többi smafu:) Ha meg a tekit vásárolod fel és viszed magaddal, akkor meg tele lesz a csoport rohadt gazdag tekiírókkal, merthogy a tekiért cserébe ott hagyod a pénzed...

Burning 04-14-2007 11:06

igazad van:)
csakhogy én azt mondtam, hogy tegyük fel van 10 mrd-m, mert nincs annyi...
a másik meg az, hogy ha lenne sem az orimban lenne, hanem piacon:p
igen felvenném a tekipiacot a hátamra és mindenki piszkosul meggazdagodna, tehát lehet nem is én járók jól:D

Synkel 04-14-2007 14:08

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87695)
igazad van:)
csakhogy én azt mondtam, hogy tegyük fel van 10 mrd-m, mert nincs annyi...
a másik meg az, hogy ha lenne sem az orimban lenne, hanem piacon:p
igen felvenném a tekipiacot a hátamra és mindenki piszkosul meggazdagodna, tehát lehet nem is én járók jól:D

Igen, te azt mondtad, 10 mrd a piacon. De az nem pénz, hanem értéktárgy, ez a topic pedig a pénzről szól. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy termelsz és lesz pénzed, hacsak nem kereskedőként termelsz bankokkal. A tekiírás, nyersitermelés nem pénzt ad- kivétel a kincstárban eladható drágakő, aminek szerintem ez adja meg az igazi értékét-, hanem pénzzé tehető terméket. Távolról sem ugyanaz a kettő.

Burning 04-14-2007 15:00

ez igaz, mert lehet neked több millió tekercsed, ha nem tudod eladni, ugyanolyan szegény vagy. a másik meg az, hogy nincs 10 mrd-m már sokadszor mondom:) és ez csak egy olyan dolog volt, hogy nem mindenki, akinek pénze van (vagy értéktárgya:D) multizik, tehát ezzel semmi más célom nem volt csak ez a kijelentés. amúgy nem érdemes erről vitatkoznunk, mert tudod, hogy én hogy értettem és én is tudom hogy a topic miről szól.

Juliet 06-01-2007 13:20

Ez mind ok, de mi van ha egy csoportban egyszerűen nincs pénz????

All times are GMT +1. The time now is 16:35.