![]() |
Quote:
ha ez nálad csak beszélgetés volt, akkor nem szeretnék veled vitatkozni, de úgy érzem ez erősen offtéma lesz;) ON/ |
Quote:
Quote:
|
itt kell megjegyeznem hogy nem vetemednék olyan merészségre, hogy Cassynek tegyem a szépet:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ha azt mondod, hogy neked van 10 mrd-d, én abba a hitbe leszek, hogy ügyesen megbuheráltad a hódot. Ahol mindenkinek max 4.3 mrd-je lehet, ott neked se legyen 10:) A pénz az pénz, hogy a piacon mid van, az nem számít ebben az esetben. Ha kiviszed egy csopiból a pénzt, akkor orinként 4.3 mrd-t tudsz kivinni, a többi smafu:) Ha meg a tekit vásárolod fel és viszed magaddal, akkor meg tele lesz a csoport rohadt gazdag tekiírókkal, merthogy a tekiért cserébe ott hagyod a pénzed... |
igazad van:)
csakhogy én azt mondtam, hogy tegyük fel van 10 mrd-m, mert nincs annyi... a másik meg az, hogy ha lenne sem az orimban lenne, hanem piacon:p igen felvenném a tekipiacot a hátamra és mindenki piszkosul meggazdagodna, tehát lehet nem is én járók jól:D |
Quote:
Igen, te azt mondtad, 10 mrd a piacon. De az nem pénz, hanem értéktárgy, ez a topic pedig a pénzről szól. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy termelsz és lesz pénzed, hacsak nem kereskedőként termelsz bankokkal. A tekiírás, nyersitermelés nem pénzt ad- kivétel a kincstárban eladható drágakő, aminek szerintem ez adja meg az igazi értékét-, hanem pénzzé tehető terméket. Távolról sem ugyanaz a kettő. |
ez igaz, mert lehet neked több millió tekercsed, ha nem tudod eladni, ugyanolyan szegény vagy. a másik meg az, hogy nincs 10 mrd-m már sokadszor mondom:) és ez csak egy olyan dolog volt, hogy nem mindenki, akinek pénze van (vagy értéktárgya:D) multizik, tehát ezzel semmi más célom nem volt csak ez a kijelentés. amúgy nem érdemes erről vitatkoznunk, mert tudod, hogy én hogy értettem és én is tudom hogy a topic miről szól.
|
Ez mind ok, de mi van ha egy csoportban egyszerűen nincs pénz????
|
All times are GMT +1. The time now is 16:35. |