![]() |
Quote:
A 2800 hektáros ori szabályellenes volt akkor, vagy akár most? Így miért is a büntetés? |
Látod Arra nem kellett volna felszáguldozni 3k hekire SZABÁLYTALANUL a rendőr háta mögött... most elkapott így jártál:D
|
Quote:
Ez a megközelítés nekem is sántít látod. :) |
Quote:
|
Quote:
De mivel SEHOL NEM VOLT EMLÍTVE, hogy csak 50-nel lehet menni, így tényleg nem értem a dolgot továbbra sem :rolleyes: |
Szerintem nem feltétlenül jó, régi játékosok országát tönkre tenni egy hülye szabály miatt, a szabályok azért vannak, hogy újra lehessen gondolni őket. Nem pedig végérvényesnek tekinteni. Egyébként a súgóban úgy olvasható, hogy földet csatával lehet elveszteni vagy szerezni és felfedezéssel. Szó nincs róla, hogy a szabadsággal is lehet földet veszíteni. Egyébként is, ugyan ez egy játék, de milyen realitás alapja van ennek is? Lekopik a föld a szabadság alatt? Nem tudom kik beszéltek rá ezekre a marhaságokra, de nyilván megvolt az érdekük. Ha már több ország Zero starot nyomott ez miatt, meg törölt, akkor ez egy jó szabály? Persze ha a kevesebb játékos a cél akkor valóban az.
|
Quote:
|
Quote:
nem tudom milyen környezetben éled az életed,de én nem vagyok ennyire debil:p |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |