Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   top x % (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3052)

Arrakis 08-19-2008 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187440)
Ha a rendőr legközelebb megállít, ha neadjisten városban 100-zal száguldok (nem teszem), akkor mondhatom neki, hogy nem értem miért baj, amikor a lehetőség megvolt, a kocsi megengedte, hogy többel menjek 50-nél?

Evidens dolgokat légyszi ne kérdőjelezz meg csak azért, mert egy egy évvel ezelőtti változást valaki épp most vett észre, hogy van.

Ha 100al mész ugye a rendőr azért kérdezi meg, hogy miért, mert meg fog büntetni.
A 2800 hektáros ori szabályellenes volt akkor, vagy akár most?
Így miért is a büntetés?

Betelgeuse 08-19-2008 15:18

Látod Arra nem kellett volna felszáguldozni 3k hekire SZABÁLYTALANUL a rendőr háta mögött... most elkapott így jártál:D

Ati 08-19-2008 15:21

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187441)
Ha 100al mész ugye a rendőr azért kérdezi meg, hogy miért, mert meg fog büntetni.
A 2800 hektáros ori szabályellenes volt akkor, vagy akár most?
Így miért is a büntetés?

Dehát ha egyszer a lehetőség megvolt rá...

Ez a megközelítés nekem is sántít látod. :)

Arrakis 08-19-2008 15:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187443)
Dehát ha egyszer a lehetőség megvolt rá...

Ez a megközelítés nekem is sántít látod. :)

Persze hogy megvolt a lehetőség, de nem volt szabályellenes, így nem járna érte büntetés, míg a 100al száguldozó kocsit éppen a szabályellenessége miatt büntetik meg.

Deni 08-19-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187440)
Ha a rendőr legközelebb megállít, ha neadjisten városban 100-zal száguldok (nem teszem), akkor mondhatom neki, hogy nem értem miért baj, amikor a lehetőség megvolt, a kocsi megengedte, hogy többel menjek 50-nél?

HA tudom, hogy csak 50-nel mehetek, akkor teljesen jogos a fent említett példa.
De mivel SEHOL NEM VOLT EMLÍTVE, hogy csak 50-nel lehet menni, így tényleg nem értem a dolgot továbbra sem :rolleyes:

Északföld 08-20-2008 01:14

Szerintem nem feltétlenül jó, régi játékosok országát tönkre tenni egy hülye szabály miatt, a szabályok azért vannak, hogy újra lehessen gondolni őket. Nem pedig végérvényesnek tekinteni. Egyébként a súgóban úgy olvasható, hogy földet csatával lehet elveszteni vagy szerezni és felfedezéssel. Szó nincs róla, hogy a szabadsággal is lehet földet veszíteni. Egyébként is, ugyan ez egy játék, de milyen realitás alapja van ennek is? Lekopik a föld a szabadság alatt? Nem tudom kik beszéltek rá ezekre a marhaságokra, de nyilván megvolt az érdekük. Ha már több ország Zero starot nyomott ez miatt, meg törölt, akkor ez egy jó szabály? Persze ha a kevesebb játékos a cél akkor valóban az.

Deni 08-20-2008 06:45

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 187513)
Szerintem nem feltétlenül jó, régi játékosok országát tönkre tenni egy hülye szabály miatt, a szabályok azért vannak, hogy újra lehessen gondolni őket. Nem pedig végérvényesnek tekinteni. Egyébként a súgóban úgy olvasható, hogy földet csatával lehet elveszteni vagy szerezni és felfedezéssel. Szó nincs róla, hogy a szabadsággal is lehet földet veszíteni. Egyébként is, ugyan ez egy játék, de milyen realitás alapja van ennek is? Lekopik a föld a szabadság alatt? Nem tudom kik beszéltek rá ezekre a marhaságokra, de nyilván megvolt az érdekük. Ha már több ország Zero starot nyomott ez miatt, meg törölt, akkor ez egy jó szabály? Persze ha a kevesebb játékos a cél akkor valóban az.

Zoli, azzal nincs semmi probléma, hogy a hektárszám kopik szabadság alatt, ha fentebb vagy, mint az indokolt.. csak akkor kopjon a minimum heki is :rolleyes:

Killer 08-20-2008 09:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 187351)
KisPistike tegnap regisztrált, nagyon szeretne az 1/A topjában lenni. Eddig nem állt módjában játszani, mert nem tudott a játékról, és ezt én is meg tudom nézni, hogy most először regisztrált.

szeretem amikor fogyatékosnak nézel.
nem tudom milyen környezetben éled az életed,de én nem vagyok ennyire debil:p

-Fegya- 08-20-2008 10:01

Quote:

Zoli, szerintem mielőtt véleményt nyilvánítanál valamiről, el kéne olvasnod a döntés előtti vitát. Ez a 0 hekis ütésre is vonatkozik...

Dus 08-20-2008 10:29

Quote:

Már bocsi, de a szabály jó, csak lehetne mégjobb!!!

All times are GMT +1. The time now is 18:26.