Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

agreszivkisparna 03-10-2006 11:59

Nemtom én a Kört nagyon szeretem, bár én lány vagyok:rolleyes:

Phoenix 03-10-2006 12:06

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna
Nemtom én a Kört nagyon szeretem, bár én lány vagyok:rolleyes:

én meg azt még nem is láttam mert egyik részen azt mondják, hogy sz@r, a másikról meg hogy mennyire jó, és nem toom hogy megéri-e nézni :D

agreszivkisparna 03-10-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by Phoenix
én meg azt még nem is láttam mert egyik részen azt mondják, hogy sz@r, a másikról meg hogy mennyire jó, és nem toom hogy megéri-e nézni :D

szerintem jó film, a második részét csak 45. percig láttam...azóta meg drága osztálytársam eltökítette valahova és nincs meg:mad:

Phoenix 03-10-2006 12:17

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna
szerintem jó film, a második részét csak 45. percig láttam...azóta meg drága osztálytársam eltökítette valahova és nincs meg:mad:

ez gáz :S
és amúgy miylen filmeket szeretsz még?

Enkidu 03-10-2006 16:58

Quote:

Originally Posted by Steve
Mellesleg nemtom volt-e a felsorolásban a Keresztapa 2,3? Az alapfilmet láttam hogy irtátok de talán ez az a film aminek a folytatásai is ugyanazon a szinvonalon vannak! A második rész talán, ha lehet /bár nehéz/ de kicsit még jobban is tetszik nekem!;)

Azért az első a legjobb, már csak az öreg Brando miatt is, bár De Niro is király a másodikban. :) Viszont a Szigorúan piszkos ügyek trilógia is lett annyira koherens és végig színvonalas, mint a Kereszapa, ha nem is annyira alapmű. :)

director 03-10-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix
így van :p
ismerőseimmel ezt tervezzük most nyárra:
Gyűrűk ura marathon
Mátrix marathon+Animátrix
Csillagok Háborúja marathon :D
de persze nem egy nap alatt...bár lehet hogy bele sem férne :confused:

áá, a star wars-t ne is említsétek nekem.. nem olyan rég láttam -kétszer egymás után- az összes részt együtt. nem mondom, így jobb volt, mint külön-külön, de enyhe túladagolásom van:D

Szigibabe 03-10-2006 23:20

latom szepen hosszabbodik a megnezendo filmek listaja itt mellettem... :)

valahogy nem lattam emlitest Az utolso mohikan-rol peldaul...
vagy Mel Gibson Rettenthetetlen ill. Hazafi c. filmjeirol... :) vagy csak en tartom oket ennyire nagyra?

director 03-10-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
latom szepen hosszabbodik a megnezendo filmek listaja itt mellettem... :)

valahogy nem lattam emlitest Az utolso mohikan-rol peldaul...
vagy Mel Gibson Rettenthetetlen ill. Hazafi c. filmjeirol... :) vagy csak en tartom oket ennyire nagyra?

hm, utolsó mohikánra őszintén szólva nem emlékszem:( már rég láttam

rettenthetetlent viccesnek tartom inkább, annyira nem jónak:).. a hazafi elmegy.. de lehet az a baj, hogy Mel nem a kedvencem:)

Szigibabe 03-10-2006 23:27

akkor tuti, hogy az a baj... en imadom Mel Gibsont, a fentebb emlitett filmekben (es ha eredetiben nezi az ember, lehet hallani hogy milyen jol megtanulta a film kedveert a skot akcentust - felelmetes) es persze a Halalos Fegyverekben... :D

Apa 03-11-2006 05:43

előre kell bocsátanom hogy utálom a francia művész filmeket. de azért 2 öt kiemelnék:bibor folyok, és 1 akcio film amit a tékábol ujitottam pár éve, : dobberman. komolyan mondom beszarás aza film...akcio triller de nagyon ütős.amugy általában némi kivétellel szinészekhez tudnék filmeket kötni, :
jean renos, bruce willises, clint estwoodos, ( 7 mester lövész)
mel gibsonos,charles bronzonos (bosszúvágy) arnoldos ,.
vigjáték vonalon martin lawrence, jackie chan a király..
sorolhatnám de korán van. hangsulyozom nem mind de tulnyomo többsége ütős . ....,és valahogy kimaradt a volt 1szer 1 vadnyugat.....

All times are GMT +1. The time now is 15:08.