![]() |
Nemtom én a Kört nagyon szeretem, bár én lány vagyok:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és amúgy miylen filmeket szeretsz még? |
Quote:
|
Quote:
|
latom szepen hosszabbodik a megnezendo filmek listaja itt mellettem... :)
valahogy nem lattam emlitest Az utolso mohikan-rol peldaul... vagy Mel Gibson Rettenthetetlen ill. Hazafi c. filmjeirol... :) vagy csak en tartom oket ennyire nagyra? |
Quote:
rettenthetetlent viccesnek tartom inkább, annyira nem jónak:).. a hazafi elmegy.. de lehet az a baj, hogy Mel nem a kedvencem:) |
akkor tuti, hogy az a baj... en imadom Mel Gibsont, a fentebb emlitett filmekben (es ha eredetiben nezi az ember, lehet hallani hogy milyen jol megtanulta a film kedveert a skot akcentust - felelmetes) es persze a Halalos Fegyverekben... :D
|
előre kell bocsátanom hogy utálom a francia művész filmeket. de azért 2 öt kiemelnék:bibor folyok, és 1 akcio film amit a tékábol ujitottam pár éve, : dobberman. komolyan mondom beszarás aza film...akcio triller de nagyon ütős.amugy általában némi kivétellel szinészekhez tudnék filmeket kötni, :
jean renos, bruce willises, clint estwoodos, ( 7 mester lövész) mel gibsonos,charles bronzonos (bosszúvágy) arnoldos ,. vigjáték vonalon martin lawrence, jackie chan a király.. sorolhatnám de korán van. hangsulyozom nem mind de tulnyomo többsége ütős . ....,és valahogy kimaradt a volt 1szer 1 vadnyugat..... |
All times are GMT +1. The time now is 15:08. |