Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   CABAL Online (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3032)

Druida 09-29-2008 22:21

és mégegy. :D a frissítéseket is le tudom tölteni külön, hogy rárakjam azt is a dvd-re és felrakjam otthon? :D mondjuk az a 200mb nem olyan vészes.

Druida 09-29-2008 22:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 192129)
Csináld pendrive-val, nem kell elpazarolni erre egy dvd-t :D

nincsen csak 512es pendrive-om :D

Remedy 09-29-2008 22:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 192129)
Csináld pendrive-val, nem kell elpazarolni erre egy dvd-t :D

Vannak am ujrairhato dvdk is :)

Druida 09-29-2008 22:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192132)
Vannak am ujrairhato dvdk is :)

jájj dejó hogy szólsz elő is készítettem mert az van is itthon vagy 20db :D
ha nem szólsz akkor elmentem volna media marktba venni egy simán 160ft-ért :D köszi Remy :D:rolleyes:

[HTPA]GeeForce 09-29-2008 22:34

Figyi, szerintem ne a downloaderrel töltsd le, hanem valami közvetlen linkről. Pusztán azért mondom ezt, mert a cabal origina szerver jobban terhelt, mint a tüköroldalak. magyarul gyorsabb, ha máshonnan szeded le. A játék letöltése ingyenes és legális, úgyhogy tök mindegy honnan szeded le.

Nem kell hozzá semmilyen crack, vagy serial szám, vagy ilyesmi, úgyhogy ha valahol ilyet akarnak rádtukmálni, azt azonnal kerüld el.

Nem, a patcheket nem lehet külön leszedegetni. Sajnos azt a játék önmaga frissíti az éppen aktuális verzióra.

De ha már DVD-re írod, van egy javaslatom. A gépen, ahol leszeded, töldtsd le, és installáld is fel a játékot. (Nem indul el magától, miután leszeded. Neked kell installálni!) Majd miután felraktad, regisztrálj (ez is ingyenes), és indítsd el a játékot. Várd meg széepn, amíg letöltődik a frissítés, stb, és belépsz. Csinálj még ott egy karaktert, és lépj be a játékba teljesen.

Ha be tudsz lépni, és játszani a karakterrel, akkor tuti, hogy működik az egész. (magyarul jól jött le a netről, és jól updatelte magát, szóval minden okés.)

Ekkor fogod a felinstallált, működő könyvtárat, és egyszerűen kiírod egy DVD-re. (Kb 2,4 GB a könyvtár mérete.)

Majd otthon nem kell mást tenned, mind felmásolni a DVD-ről a gépedre, és elindítani a cabalmain.exe file-t. És már megy is. :)

Mivel nincs feltörve a játék, meg ilyesmi, simán arrébb lehet másolni, és működőképes marad.

Én is így oldottam meg, szépen ki van írva a feltelepített változat egy DVD-re. bármi van, új vindoz, vagy kell a hely, vagy akármi, máris törlöm lefelé az egészet... A karaker adatai a szerveren vannak tárolva, úgyhogy nem veszik el semmid a játékon belül, ha letörlöd, vagy bármit csinálsz a könyvtárakkal.

Szóval én ezt javaslom, mert ha bármi van, nem indul, vagy vírusos lesz, vagy akármi, csak gofod, letörlöd, és a DVD-ről visszamásolod, és kész is vagy. hozzáteszem, ezzel csak magaddal teszel jót, mert felmásolni kb 5 perc.

Újra letölteni, felinstallálni, megvárni, amíg update-eli magát, stb... hát az meg több óra... Még én is lusta vagyok ehhez, epdig korlátlan 8 mbps netem van. :D Szóval hajrá!

Druida 09-29-2008 22:53

köszi Gee a segítséget, mindenképpen megszerzem egy héten belül :p
azt szeretném még kérdezni, hogy majd nyújtanál nekem segítséget a játékkal kapcsolatban ha kérdésem van? esetleg ha elküldenéd az msned vagy skype-od priviben az jó lenne... :)

Druida 09-30-2008 20:12

lehet hülye kérdés... de hogyan kell updatelni a feltelepített Cabalt????? mert nem indult el automatikusan.

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 20:25

lol, olyan nincs. feltelepíted, és akkor bejön egy kép, a jobb alsó sarokban 3 gomb. START CABAL, Check Files, meg Options (asszem)

Ezen a képen semmit sem kell csinálnod, mert automatikusan elindul a dolog, és a bal alsó sarokban valami színes csík elkezd töltődni.

Druida 09-30-2008 20:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192257)
lol, olyan nincs. feltelepíted, és akkor bejön egy kép, a jobb alsó sarokban 3 gomb. START CABAL, Check Files, meg Options (asszem)

Ezen a képen semmit sem kell csinálnod, mert automatikusan elindul a dolog, és a bal alsó sarokban valami színes csík elkezd töltődni.

és amúgy elvileg rá lehet kattintani ezekre az ikonokra? mert itt nem lehet. :S

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 21:17

persze hogy rá. ha ott nem lehet, akkor gáz van. :S

All times are GMT +1. The time now is 14:51.