[HTPA]GeeForce |
09-29-2008 22:34 |
Figyi, szerintem ne a downloaderrel töltsd le, hanem valami közvetlen linkről. Pusztán azért mondom ezt, mert a cabal origina szerver jobban terhelt, mint a tüköroldalak. magyarul gyorsabb, ha máshonnan szeded le. A játék letöltése ingyenes és legális, úgyhogy tök mindegy honnan szeded le.
Nem kell hozzá semmilyen crack, vagy serial szám, vagy ilyesmi, úgyhogy ha valahol ilyet akarnak rádtukmálni, azt azonnal kerüld el.
Nem, a patcheket nem lehet külön leszedegetni. Sajnos azt a játék önmaga frissíti az éppen aktuális verzióra.
De ha már DVD-re írod, van egy javaslatom. A gépen, ahol leszeded, töldtsd le, és installáld is fel a játékot. (Nem indul el magától, miután leszeded. Neked kell installálni!) Majd miután felraktad, regisztrálj (ez is ingyenes), és indítsd el a játékot. Várd meg széepn, amíg letöltődik a frissítés, stb, és belépsz. Csinálj még ott egy karaktert, és lépj be a játékba teljesen.
Ha be tudsz lépni, és játszani a karakterrel, akkor tuti, hogy működik az egész. (magyarul jól jött le a netről, és jól updatelte magát, szóval minden okés.)
Ekkor fogod a felinstallált, működő könyvtárat, és egyszerűen kiírod egy DVD-re. (Kb 2,4 GB a könyvtár mérete.)
Majd otthon nem kell mást tenned, mind felmásolni a DVD-ről a gépedre, és elindítani a cabalmain.exe file-t. És már megy is. :)
Mivel nincs feltörve a játék, meg ilyesmi, simán arrébb lehet másolni, és működőképes marad.
Én is így oldottam meg, szépen ki van írva a feltelepített változat egy DVD-re. bármi van, új vindoz, vagy kell a hely, vagy akármi, máris törlöm lefelé az egészet... A karaker adatai a szerveren vannak tárolva, úgyhogy nem veszik el semmid a játékon belül, ha letörlöd, vagy bármit csinálsz a könyvtárakkal.
Szóval én ezt javaslom, mert ha bármi van, nem indul, vagy vírusos lesz, vagy akármi, csak gofod, letörlöd, és a DVD-ről visszamásolod, és kész is vagy. hozzáteszem, ezzel csak magaddal teszel jót, mert felmásolni kb 5 perc.
Újra letölteni, felinstallálni, megvárni, amíg update-eli magát, stb... hát az meg több óra... Még én is lusta vagyok ehhez, epdig korlátlan 8 mbps netem van. :D Szóval hajrá!
|