![]() |
Gyula: ritkán eszem halfejet :):):)
És remélem, h azóta Kirhal is lehiggadt :) |
Quote:
|
Quote:
és kösz hogy ki állsz mellettem:) miután elmentél szabira fogtam egy sereget:)jo nagyot:) |
Quote:
csak szerintem is lenéztél,de mind1. amugy a Kirhal nem halat jelent:p(nem magyarul van) |
Quote:
|
Quote:
Nem bántásképp, de miért játszol olyan játékkal aminek nem érted a nyelvét? Főleg, hogy pár szabály nem is egyezik verziónként... /Mégis csak jó lett volna az az ABC sorrend :)/ |
Quote:
Én például németbe azért regisztráltam, mert mindenki egyforma eséllyel indult. MEg amúgyis vonz a kiscsoportos játék. Ésa sorszám se volt mellékes, jól mutat :) |
Quote:
a korábban emlitett dolgon kivűl nem sok gondott okozott a nyelvi nehézség. de sztem már elég volt az offolásból:d szerte széjjel offoltuk a topicot:D |
Quote:
Felőlem, bár volt már csodálkozás ilyen miatt... De így igen nagy hülyeség arra hivatkozni hogy nem értem mit írt ki, tudtad hogy valószínű nem fogod érteni, akkor meg? A saját butaságainkat legalább ne reklámozzuk. |
Vale: Elnézést, benéztem.
Attila: Nem a báttyám, csak így szólitottam a tiszteletem jeléül. Kifli: Kirhal biztos lehiggadt, de azért remélem tudod, hogy sokszor te is elég sarkosan fogalmazod meg a kritikáidat. Goldy: Miért ne? Nem ő lesz itt az első aki butaságot ver nagydobra ;-) |
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |